Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte drukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van rallyplaten
Ik ben op zoek naar iemand om rallyplaten, te bedrukken in full color. Bobex kwaliteitscontrole: Hoeveelheid: 250 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van een krant
Wij zijn op zoek naar een drukker om een krant te drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukken van werfborden
Graag zouden wij 1000 stuks werfborden willen bedrukken in vier verschillende kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant levert het logo in jpg formaat. Bedankt voor uw offerte voor deze klant.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Graag uw offerte voor het drukken van stickers outdoor 1 kleur (+ wit). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Aanvraag ringkaften
Wij zijn op zoek naar een leverancier van ringkaften met volgende afmetingen: gesloten 25,5 x 31,8 open 54,4 x 31,8, dikte rug 3,5 cm, 2 ringen systeem krause-handler ring Ý 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken maandelijks magazine
Ik ben op zoek naar een drukker voor een maandelijks magazine. Open A3 - gesloten A4 Schoongesneden, gevouwen, geniet, gebonden per 50 of 100, op paletten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 25.000 exemplaren voor deze klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aanvraag tyvek polsbandjes
Wij zijn op zoek naar tyvek polsbandjes, 6-kleuren. Paars 400 stuks, Donker blauw 400 stuks, Groen 400 stuks, Rood 500 stuks Zilvergrijs 200 stuks Oranje 300 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit de Vlaamse Ardennen.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Bedrukken van een krant
Bedrukking krant 4 bladzijden, quadri, formaat 28,5 x 40. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 5.300 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van een krant
Wij willen een jongerenpublicatie op poten zetten voor Stad Kortrijk. Dit onder de vorm van een krant. Bobex kwaliteitscontrole: Zou voorlopig 2x per jaar verschijnen. Bedankt voor uw offerteopgave voor 15.000 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukker voor schrift
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een A4 schrift. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren voor deze onderwijsinstelling uit Oostende.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Geen regio
Offerte drukken kunst/fotoboek
Luxe hoogwaardig fc kunst-fotoboek, op plm 200 gms, harde kaft met fotoafbeelding en preeg, formaat plm 28 cm vierkant. plm 160 pagina's en aan te vullen met 8 of 16 extra pagina's in beperkte oplage van min 100 stuks en fotowissel op cover. Bobex kwaliteitscontrole: De boeken zouden niet allemaal tegelijk worden ingebonden. Bedankt voor uw offerteopgave voor 2.000 of max. 3.000 stuks.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Geschikt reclamemiddel
Hallo, ik ben op zoek naar een reclamemiddel om mijn deelname aan Miss Gent te promoten. Kan u mij diverse reclameprijzen doormailen ? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel waarmee u deze klant zou helpen. Zij had een 250-tal exemplaren in gedachten.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte broodzakken
Bedrukte broodzakken, waar 1 zin zou moeten opgedrukt worden + een logo. We zouden de actie ongeveer een 14 dagen willen laten duren. Dit in +/- 200 bakkers. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een gekende krantengroep. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van diverse catalogi
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende catalogi voor 2012. 4 edities waarvan: 1. 4x per jaar, oplage: 25.000 exemplaren. 2. 2x per jaar, oplage: 21.000 exemplaren. 3. 12x per jaar, oplage: 12.000 exemplaren. 4. ...x per jaar, oplage: 6.000 exemplaren. In bijgevoegd document vindt u alle informatie terug omtrent afmetingen, aantal pagina's, afwerking, grammage, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Antwerpen. Graag uw gedetailleerde prijsopgave via Bobex.Be. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsofferte 50 000 bonnetjes
Ik had graag een prijsofferte ontvangen voor 50 000 niet genummerde bonnetjes waarop ons logo gedrukt is. Belangrijk is dat de bonnetjes afscheurbaar zijn. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wilt ofwel 50 000 aparte bonnetjes, ofwel 5000 stroken van 10 afscheurbare bonnetjes. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Brussel
200 ŗ 300 quadri bedrukte dozen A4 formaat
Wij zoeken quadri bedrukte dozen in A4 formaat, type archiefdoos. Graag wensen wij een voorstel voor de snijvorm, de vormgever voorziet dan grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst 3 offertes, voor zowel 200 als 250 als 300 exemplaren. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Laten drukken 500 lidkaarten
Voor onze studentenvereniging hadden we graag lidkaarten laten drukken. Het zou een plastic bankkaartformaat moeten zijn, langs beide zijden bedrukt en liefst genummerd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant had graag een prijsofferte voor 500 exemplaren. Bedankt voor de prijsindicatie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor 25 en 50 werfborden (50 x 70 cm)
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het bedrukken van werfborden met afmetingen 50 x 70 cm. Bobex kwaliteitscontrole: De werfborden zouden in 1, 2 of 3 kleuren gedrukt moeten worden. De plaats van levering is 9100 Sint Niklaas. Graag uw prijsoffertes voor zowel 25 als 50 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken latjes voor carnaval
Wij zouden latjes willen laten bedrukken om met carnaval uit te delen. Op die latjes moet het opschrift "Dennie I" komen. Bobex kwaliteitscontrole: De latjes zouden klaar moeten zijn tegen januari 2012 en zouden in het groen-wit moeten bedrukt zijn. De klant had er graag 5000 gehad. Alvast bedankt voor uw prijs offertes.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken cd hoesjes
Ik heb 200 cd-hoesjes nodig voor een single cd, in 2 kleuren (rood/zwart) bedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: De cd-hoesjes zouden uit karton moeten worden vervaardigd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Aankoop labels
Wij zijn op zoek naar labels welke in een industriŽle omgeving een lange levensduur hebben. Ze moeten kunnen worden vastgeklinkt op machines en er zijn twee zones die ingevuld moeten worden. Bobex kwaliteitscontrole: De klant zou willen dat er in 3 kleuren gedrukt wordt en zou graag een 200-tal exemplaren verkrijgen (150 van de ene versie, 50 van de andere).
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken folders
Ik zoek een drukkerij om folders te drukken. De folder heeft een ronde vorm en bestaat uit vier bedrukte zijden. Bobex kwaliteitscontrole: Klant vraagt een prijsindicatie voor zowel een aantal van 1000 als van 2000 folders. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken boek
Ik zoek een drukkerij voor het drukken van mijn boek. Het is een fantasyverhaal met elf tekeningen in het boek en een zelf ontworpen kleurencover. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou om een 500-tal boeken gaan, met elk ongeveer 370 blz in A5 formaat. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Limburg
Wetenschappelijk boek
Leverancier gezocht voor het drukken van een wetenschappelijk boek, formaat 24 cm x 27,3 cm, 603 pagina's R/V, cover in quadri - 250gr/binnenpagina's: < 60gr. Boek wordt volledig drukklaar geleverd. Bobex kwaliteitscontrole: tandarts gevestigd in Limburg. Graag diverse prijsoffertes. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers voor gerichte jeugdbeweging
Voor onze shop hadden wij graag stickers laten maken, afmetingen: 28 cm x 28 cm om op MDF te plakken. Bedoeling: spel (om rad te maken), druk in 3 kleuren. Materiaal leveren we zelf aan (zie logo in bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een internationaal gerichte jeugdbeweging actief in Vlaanderen & Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief."

B. Bonte

"Ja, ik ben verrast dat ik zo snel verschillende reacties kreeg. Zeer handig en goeie service."

E. Michiels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.