Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsofferte drukken t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte drukken t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Driehoekige goedkope sjaaltjes
Driehoekige goedkope sjaaltjes in 4 verschillende kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit 3740 Bilzen.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
We willen 100 T-shirts (basiskleur geel of rood) laten bedrukken. Enkel de voorkant dient bedrukt te worden met logo (volledig zwart). Bobex kwaliteitscontrole: Klant had deze T-shirts graag nog voor 22 maart gehad. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte promotionele kledij
Ik zoek iets leuks om mijn bedrijf kenbaar te maken op een sport evenement. De kleur is wit en oranje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant denkt aan een 500-tal petjes, en liefst borduren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken kartonnen A4 borden voor kleuradvies centrum
quadri A4 maco glanzend - 240 gram Bobex kwaliteitscontrole: het gaat over een centrum voor kleuradvies, willen kartonnen borden laten drukken, om zo te helpen juiste kleur aan te bevelen.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts in een soort coolmax stof
T-shirts in een soort coolmax stof Zwart of geel of combinatie Ronde hals Min. 200 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp zal mede sterk bepalen wie de offerte zal halen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts
Wij hadden graag twee offertes aangevraagd voor het drukken van t-shirts (B&C - Exact 150). Aantallen: 400 kinder t-shirts (50 van 5-6 / 100 van 7-8- / 100 van 9-11 / 150 van 12-14) 250 volwassen t-shirts (100 van M / 100 van L / 50 van XL). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een VZW uit het Gentse. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Brussel
T-shirts voor man en vrouw
Graag een voorstel voor rode T-shirts, zowel voor mannen als voor vrouwen (verschillende modellen). Liefst zoveel mogelijk maten van XS tot XXXL. Kleine opdruk op de borst van voor (logo), grote opdruk op de rug (volledige rug). Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging in Brussel. Graag een voorstel. Bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van sweaters met zip en t-shirts
Graag had ik een prijsopgave ontvangen voor 18 sweaters, hooded met zip en 25 t-shirts. Maten en hoeveelheden vindt u in bijlage, alsook voorbeelden van de bedrukking. De sweaters dienen B&C te zijn, hooded full zip van een donkergroene kleur. De voorkant is bedrukt met het logo in enkel wit. De achterkant is bedrukt met wit en paars. De t-shirts dienen SG te zijn. 15 en 15F in een fel paarse kleur. Deze zijn enkel aan de achterkant bedrukt in het wit. Logo's en voorbeelden van de druk vindt u in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: voor een showkoor in Vlaams Brabant. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van t-shirts en pulls
Ik ben DJ en wil blauwe t-shirts en pulls laten drukken met mijn logo op. Ik heb zelf een logo en zou dit in 1 kleurendruk doen. +/- 50 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Limburg. Graag uw prijsopgave indien interesse. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukking t-shirts
We zouden initieel 25 tot 50 t-shirts digitaal willen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: De t-shirts zouden tegen eind september, begin oktober moeten worden geleverd. Het gaat om gemengde maten. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiekledij
Antwerpen
Kinder T-shirts voor tennisschool
Ik heb een 300-tal t-shirts in kindermaten nodig, van XS tot XL. Die zouden bedrukt moeten worden met 1 of 2 logo's (10 cm x 5 cm). Uiterste leverdatum is 1 september. Bij voorkeur witte t-shirts - 150 voor jongens en 150 voor meisjes. Graag ander model voor de meisjes, bijvoorbeeld: korte mouw of V-neck, ... Bobex kwaliteitscontrole: voor een tennisschool in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Brussel
T-shirts met full colour afbeelding en slogan
Voor een van onze klanten hadden we graag een richtprijs gekregen voor 150 t-shirts met daarop een full colour afbeelding met slogan. Er zouden 3 verschillende slogans/afbeeldingen zijn, dus 50 t-shirts per print. 6-kleurendruk. Wij leveren alles aan in het gewenste bestandsformaat. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau gevestigd in Brussel. Graag hadden deze willen weten hoelang het zou duren vooraleer ze de t-shirts zouden hebben alsook hoeveel dit zou kosten. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
T-shirts bedrukken
Graag had ik een offerte gehad voor 80 t-shirts op 3 plaatsen bedrukt. 1 grote op de rug en 2 kleine op de borst (of 1 op borst en 1 op mouw). Als het mogelijk is willen we deze wel in 2 keer laten drukken. De eerste keer 50 stuks (verschillende maten) om dan achteraf er nog 30 te laten drukken, om zeker niet te veel of te weinig van een maat te hebben. T-shirts zouden blauw - donkerblauw moeten zijn en de bedrukking wit of lichtblauw (wat het beste uitkomt). Voor de bedrukkingen is er nog geen cliché. Graag had ik ook de wachttijd geweten in de veronderstelling dat we aanstaande maandag kunnen bestellen. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Drukken van dames & heren T-shirts
Leverancier gezocht voor het bedrukken van dames alsook mannen t-shirts, graag purple, 1 kleurendruk: geel (zie tekst puntje 5 - voorkant/achterkant). Graag een 45-tal dames t-shirts: 10 x S/ 20 x M/ 10 x L + 5 x XL, alsook 55 mannen t-shirts: 20x M/ 20 x L/ 10 x XL + 5 x XXL. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Vlaams Brabant. Graag uw prijsopgave voor een 100-tal T-shirts, dit in het kader van een festival die zal doorgaan in september. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van T-shirts voor festival 11-09-2011
Leverancier gezocht voor het drukken van een aantal T-shirts, 1 kleurendruk. Materiaal leveren we zelf wel aan. Het is de bedoeling dat de T-shirts aan ene kant bedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een korenfestival waarvan de eerste editie zal doorgaan op 11 september 2011. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Zwarte T-shirts met bedrukking voor muziekgroep
Leverancier gezocht voor het drukken van zwarte T-shirts met bedrukking van logo achteraan (rood). Graag verschillende T-shirts, maten van S tot XL. Wij leveren het ontwerp zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een muziekgroep in West-Vlaanderen. Graag hadden zij een offerte willen ontvangen voor een oplage van 20 stuks, dit om te beginnen. Afhankelijk van wat de verkoop geeft, zullen grotere bestellingen worden geplaatst. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van bloesjes voor Chiro Lummen
Wij zijn drie leidsters van Chiro Lummen. Om op kamp te gaan zoeken we een eigen outfit. We hebben gekozen voor een matrozenthema. We hebben de bloesjes (blauw-wit gestreept) reeds kunnen aankopen en zijn nu op zoek naar iemand die ze kan drukken. OPGELET: op 3 augustus hebben we ze ten laatste nodig. De opdruk op de voorkant mag klein zijn (rond de borststreek een kleine afbeelding = 70 mm x 70 mm) en de opdruk op de rugzijde wordt een grote - 350 mm x 350 mm. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Aantal bloesjes: 22 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag zouden ze jullie prijzen hiervoor willen weten. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van t-shirts voor kleinhandel
Leverancier gezocht voor het drukken van een 30-tal t-shirts, full colour - voor/en achterzijde. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: +/- 30cm hoog op 20cm breed. Materiaal leveren we zelf aan in Jpeg. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in kinderkledij gelegen in Wevelgem,W-VL. De bedoeling zou zijn om dit aan te doen tijdens de braderij die doorgaat op 17 en 18 september 2011. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van dames/heren t-shirts
Graag hadden wij van uw bedrijf een offerte ontvangen voor volgende producten: T-Shirts (wit) dames: 10 exemplaren T-Shits (wit) heren: 15 exemplaren Druk: Voorkant: Afbeelding, 2 kleuren (zwart / rood) Achterkant: Tekst, 1 kleur (zwart) Verdere specificaties & timing: Graag ontvingen wij uw offerte (incl. BTW) tegen uiterlijk woensdag 08/06/2011. Wij zouden de exacte aantallen, verdeling over maten en bestanden voor de druk afleveren op uiterlijk vrijdag 10/06/2011. Wij zouden de levering willen ontvangen vóór zaterdag 18/06/2011 op het adres (zie hieronder). Bobex kwaliteitscontrole: voor een partij van de Arbeid van België. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex! Zeker een makkelijke site om de juiste informatie over bedrijv..."

M. Lambrechts

"Héél bruikbaar, dank u!"

E. Stocks


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.