Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte drukken stickers: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte drukken stickers-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Graag uw offerte voor het drukken van stickers outdoor 1 kleur (+ wit). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Aanvraag ringkaften
Wij zijn op zoek naar een leverancier van ringkaften met volgende afmetingen: gesloten 25,5 x 31,8 open 54,4 x 31,8, dikte rug 3,5 cm, 2 ringen systeem krause-handler ring Ý 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Prijsofferte 1.000 krasloten
Ik ben op zoek naar een drukker voor het vervaardigen van 1.000 krasloten. Bobex kwaliteitscontrole: Dit naar aanleiding van een wedstrijd. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Muursticker 140 cm x 325 cm
We zouden het lokaal van onze jeugdbeweging willen opfrissen met een mooie sticker op een van de muren. Deze sticker zou ongeveer 140 X 325 cm groot moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp is nog in de maak, maar het zou om een 4 kleuren tekening gaan. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers voor gerichte jeugdbeweging
Voor onze shop hadden wij graag stickers laten maken, afmetingen: 28 cm x 28 cm om op MDF te plakken. Bedoeling: spel (om rad te maken), druk in 3 kleuren. Materiaal leveren we zelf aan (zie logo in bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een internationaal gerichte jeugdbeweging actief in Vlaanderen & Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van zelfklevers
Voor een goede klant van ons zijn wij op zoek naar zelfklevers van ongeveer 60 x 33 mm. De bedrukking is een logo, tekst in blauw en rood PMS. We hebben 3.000 stuks van versie A en 2.000 van versie B nodig (beide versies worden door ons aangeleverd). Graag in de loop van volgende week ontvangst van de stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukkerij in Rotselaar. Gelieve zo snel mogelijk een prijsofferte op te sturen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Kleine ronde stickers voor metalen doosjes
We zijn op zoek naar kleine ronde stickers met een diameter van 2 cm om op metalen doosjes te plakken. In de metalen doosjes zullen kaarsjes zitten. We zouden in eerste instantie 100 stickers nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole: voor de 5e grootste kerk ter wereld, gevestigd in Brussel. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Stickerboek en stickers voor klant te Etterbeek
**OK**Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van een stickerboek + stickers, dit in het kader van een verzamelactie waar mensen steeds een pakje stickers krijgen en hun boek moeten vol krijgen. Voor het stickerboek is er een harde kaft vereist, A4 formaat, met 10, 20 of 30 pagina's. We hadden graag ofwel 100.000, 200.000 of 300.000 stuks besteld, afhankelijk van de prijs. De stickers moeten per 3 of 5 verpakt worden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijsofferte tegen 20 augustus van drie mogelijkheden: 30, 60 of 90 stickers per boek, met respectievelijk 10, 20 of 30 pagina's en een totaal van 100.000, 200.000 of 300.000 stuks. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van onderhoudsstickers
Wij zijn op zoek naar "onderhoudsstickers" (zie bijlage). Deze dienen bedrukt te zijn zodat de persoon na het onderhoud de maand, jaar en zijn initialen kan aanduiden op de sticker. Graag een informatie terug zodat ik deze vraag verder kan verduidelijken. Stickers van maximum 5 cm op 2 cm, deze mogen zowel op rol als op A4 formaat. Tekst & getallen in zwart, achtergrond gele kleur. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Austrian marktleider in communicatiesystemen. Dochtersbedrijf gevestigd in Vlaams Brabant. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Patches met jaartal '2011-2012'
Leverancier gezocht voor het drukken van patches met jaartal '2011-2012' erop - textiel. Afmetingen: 20mm bij 100mm. druk in zwart/wit. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging voor home- en kotstudenten van de buitencampussen van de Universiteit Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers voor verzending van goederen
Stickers in A5 formaat met ons bedrijfslogo en e-mail adres op. Doel: worden op kartons gekleefd bij verzending van goederen. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Bierbeek, provincie Vlaams - Brabant. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van kleine klevertjes
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een 1.000 of meer, kleine stickertjes met naam, graag op geplastificeerd papier. 10 mm hoog bij 20 mm breed. Graag witte stickers met grijze letters. Het document kunt u bij ons opvragen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kapsalon in Tielt. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers
Graag zou ik weten hoeveel het zou kosten om 500 stickers zoals in bijlage te laten drukken, afmetingen: 50 mm x 100 mm. Bobex kwaliteitscontrole:voor een bvba in Overijse, graag een prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Graag uw beste prijs voor 200 stickers, afmetingen: 265mm x 90mm; rechthoekig, 2 kleurendruk; Oracal Hi-tack. Wij zullen zelf het materiaal aanleveren in PDF formaat. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gelegen in Izegem, gespecialiseerd in webdesign. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Stickers op wagen
Graag een prijsofferte voor stickers op een wagen. Wij beschikken over de basisbestanden in hoge resolutie 300dpi (Photoshop formaat). We hebben 2 versies van ons logo : * Een basisversie van het logo met basisafmetingen van (100%) 32 x 10 cm aan 300 dpi * De normale versie van het logo (met tekening band) met basisafmetingen van (100%) 32 x 24 cm aan 300 dpi Wij hebben het volgende nodig : * 1 x normaal logo voor motorkap wagen aan 300% van basisafmeting * 2 x basisversie van logo voor deuren van wagen aan 250% van basisafmetingen * 2 x normaal logo voor zijkant van wagen aan 75% van basisafmetingen * 1 x normaal logo voor raam achteraan aan 150% van basisafmeting Bobex kwaliteitscontrole: gebruik is vooral vooraan en zijkant van de wagen. Ook 1 sticker (zie omschrijving) op raam van wagen. Graag een prijs per formaat. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van autosticker voor schoonmaakbedrijf
Drukken van een autosticker voor reclame; aan te brengen op de zijkanten en op de achterkant. Merk: Ford Focus, logo (naam van bedrijf) ruitenwasser moet veranderd worden in schoonmaak, moet nog een telefoonnummer en een e-mailadres bij. Afmetingen: 1.500 x 500 (zijkanten) + Emmertje mag op de achterruit (1.000 x 500), daar mag ook een gsm-nummer bij; bollekes (800 x 400). Zie ook bijlages! Bobex kwaliteitscontrole: voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen. Graag twee kleurendruk (grijs & wit). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Leverancier gezocht voor het drukken in rood/zwart van stickers van zo'n 10cm op 15cm. Materiaal lever ik zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een minimumoplage. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Leverancier gezocht voor het drukken van een 1.000 ŗ 2.000 stickers, formaat: 125*65 mm; kleurendruk - eigen ontwerp. Tijdstip zal afhangen van de prijsofferte. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers promotionele doeleinden
Ik ben op zoek naar een klein (rond vb.) type sticker dat je bijvoorbeeld op je auto kan plakken, maar die zich ook vrij makkelijk laat verwijderen zonder al het gedoe dat je normaal hebt. Weet u of er iets dergelijks bestaat? De gewenste grootte is met een diameter van 4 ŗ 5 cm. De druk zou in full colour zijn, want dat moet echt wel goed zijn. Aan de andere kant, omdat de sticker zelf een promotioneel doel heeft, moet die niet 100% beste kwaliteit zijn of zo zijn dat die jaren lang meegaat. De gewenste afname zou 20.000 zijn. Hij zou op een raam van een auto kunnen geplakt worden, maar dus ook vrij makkelijk moeten kunnen verwijderd worden. Ik heb ook iets opgevangen van statische stickers, bij wrijving er makkelijker afkomen of dergelijke. Heb je daarover eventueel ook meer info binnen de hierboven vermelde specificaties? Als tweede ben ik op zoek naar een offerte betreffende reliŽfstickers. Ik had graag prijzen ontvangen voor zowel een afname van 5.000 als 10.000 stickers, rechthoekig en ongeveer 8 cm breed en 3 cm hoog. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte service!"

B. STAINIER

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.