Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte database: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Limburg
Database voor een zaak te Hasselt
Ik zoek een database (b2b) voor het bedrijf. We werken voor groothandelaars, wij rijden goederen uit in steden, ook verwerking goederen, opslagruimtes. We willen prospectie doen, te Belgie. We zitten in Antwerpen, Hasselt, Gent, Brugge, Leuven,...
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Vosselaar
Ik zoek een database met contacten van particulieren over gans vlaanderen. Eventueel enkel een selectie van mensen met bouw/verbouwplannen... Ik ga deze database gebruiken voor een call actie.
Aankoop of huur van database
Brussel
Database voor een bedrijf in Brussel
We zijn actief in maaltijdcheques. We wensen hiervoor een offerte door te sturen naar verschillende werknemers over heel BelgiŽ. Dit zijn mensen met minimaal een basisinkomen. Graag een offerte voor een database voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Ieper
Voor een actie per post zoeken we een prijsofferte voor een database We zoeken specifiek een database voor de eigenaars van een woonhuis. Eigenaar geboren van 1957-1972. Onze regio bestaat uit de volgende postcodes: 8900, 9002, 9004, 9006 en 9008. We zijn actief in de verzekeringen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Huur of aankoop van een database voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn actief als groothandel van meubelen, decoratie en interieur. We zoeken een offerte voor winkeliers die decoratie, en interieur voor hun winkels wensen aan te kopen, hotels, binnenhuisarchitecten. We zijn momenteel vooral actief in de Nederland, Spanje en ItaliŽ. Voor BelgiŽ zoeken we momenteel geen database.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Aartselaar
We zoeken een database voor ons bedrijf. Wij zijn groot en kleinhandel in alles van LED verlichting, graag vanalle KMO's, ťťnmanszaken, dergelijke.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Merksem
Wij zijn een bedrijf dat kassasystemen verkoopt. Onze doelgroep is hierdoor de horeca en retailers. Het doel is om de klanten te bereiken en onze product voor te stellen. Dit zou vooral gaan om de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een zaak te Zwijnaarde
Ik zoek gegevens van Belgische tandartsen, we zijn een farmabedrijf en we hebben een nieuw product.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Edegem
We zouden werken met volgende criteria: 15 minuten reistijd van en naar de club (Kontich, Edegem, wilrijk, Mortsel,....) hogere inkomensklasse family - orientated, we willen klantenbestand uitbreiden, vooral ook tel.nr zodat we ze kunnen opbellen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van database te Mechelen
De doelgroep van de het campagne zijn kleine bedrijven die geen marketingafdeling. De bedoeling is dat er mails worden verstuurd naar die doelgroep. Het gaat om de volgende regio's: Mechelen, Leuven en Haacht.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Olen
Ik wens een database voor een mailing te doen. Mensen die interesse hebben in sport en sportweddenschappen. In Belgie.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Kapellen
Ik zoek een database(B2B) voor osn bedrijf. Om een mailing te doen, wij doen appartementsontwikkeling (enkel Vlaanderen).
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Merelbeke
Graag zowel een huur als aankoop database. De doelgroep zal bestaan uit bedrijven die kantoren hebben. Dit mogen ook de kmo's zijn. Vooral actief in Vlaanderen, dus Nederlandstalige contacten.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Aankoop database voor een bedrijf in Zottegem
Ik ben actief in de cosmetica sector. Ik zoek bedrijven die actief zijn als schoonheidssalons, wellness, spa's en sauna's. Dit over BelgiŽ en Luxemburg Frans en Nederlandstalig. Deze database zal dienen voor zowel een fysieke callactie als mailings.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een offerte voor een database, huur of aankoop. Onze doelgroep bestaat uit bedrijven met een marketing team of een marketing verantwoordelijke. Dit voor kmo's en bedrijven maar niet voor eenmanszaken en zelfstandige. We zijn momenteel actief in heel Nederlandstalig Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
database voor een bedrijf in Waarloos
Dit is voor een nieuwe business die we zullen opstarten. We zijn hierin vooral gespecialiseerd in industriŽle koeling en onderhoud. We wensen dus vooral bedrijven actief in de industrie, productie bedrijven en kunststofverwerkende bedrijven wensen op te nemen in deze database. Dat vanaf 50 medewerkers. In de eerste instantie vooral Nederlandstalige bedrijven gevestigd in Vlaanderen. Graag een gerichte database.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
B2C database voor een bedrijf in Evergem
Ik ben op zoek naar emailadressen van particulieren uit gans BelgiŽ. Ik ben van plan om ene mailing uit te voeren voor mijn webshop. Alvast bedankt voor de offerte.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoopofferte voor een database voor een bedrijf in Deurne
We zijn actief in het leveren van tankinstallaties voor bedrijven. Deze database zal dan ook gericht moeten zijn voor bedrijven met een wagenpark. Dit kan interessant zijn vanaf 2 voertuigen , afhankelijk hoeveel er getankt wordt. Dit mag een Nationale Belgische database zijn, zowel Frans als Nederlandstalig.
Adressenbestand
Geen regioofferte voor adressenbestanden voor een marketingbedrijf
Beste, wij zoeken een database uit de Benelux met een turnover van meer dan 50 miljoen. Retail travel assurances en farma sector. email adressen als telefoonnummers. functie en aanspreektitel. liefst ecommerce verantwoordelijk.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
offerte voor database voor bedrijf te Diegem
Opzoek naar een database b2b van 2 werknemers tot 100 werknemers. Voor heel BelgiŽ.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een onderwijsinstelling in Gent
Wij organiseren een seminarie dat zich richt tot marketingverantwoordelijken en marketing professionals in Vlaanderen, enkel Nederlandstalig. wij wensen een mailing naar hen te sturen. Dit zowel digitaal als op papier.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Braschaat
Ikzelf ben actief en een consultancy bedrijf in de voedingssector. Ik zoek heel specifiek een database voor alle frituren in BelgiŽ , Franstalig en Nederlandstalig. U mag frituur invullen in de brede betekenis: Pitazaken, Snackbars, ... Graag een gerichte prijsofferte met verdere praktische informatie.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Hasselt
Specifieke sectoren: architecten, bouwbedrijven, schilders, schildersbedrijven, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, ... Er bestaat de mogelijkheid dat er nog een of twee sectoren bijkomen later. Dit mag een nationale database zijn, dus zowel , Franstalig als Nederlandstalig. Graag bij de aankoopofferte van de database ook de verdere informatie over hoe deze database tot stand word gebracht en wat de precieze oprijs zou zijn als we hier bepaalde sectoren aan wensen toe te voegen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database provincie en stad
Ik ben op zoek naar een database voor de regio West-Vlaanderen of een bepaalde stad in West-Vlaanderen, om zelf telefonische prospectie te doen. Bedankt voor uw offerte indien mogelijk voor de provincie, en ook voor ťťn stad.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen
Wij zijn op zoek naar adressen en gegevens van bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen, zowel leidingen onder druk als drukloos. Hieronder verstaan wij ook bedrijven die industriŽle verwarming aanleggen in gebouwen en dergelijke.

Prijsofferte database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief! Werkt vlot."

I. Mertens

"Het is handig om via Bobex in contact te komen met aannemers."

R. Van Impe


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.