Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte condensatieketel: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte condensatieketel-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel 3110 Rotselaar
Oudere aardgasketel die momenteel dienst doet voor zowel de verwarming van de woning las het huis. Vrijstaande gebouw met 4 verdiepingen, 2 die effectief gebruikt worden. Goede isolatie. Momenteel 2 bewoners. het huidige systeem is verouderd waardoor we nu naar alternatieven zoeken. Graag in kader hiervan een gerichte prijsofferte voor een condensatieketel, inclusief installatie.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een appartement in Limburg
Op dit moment heb ik een gaswandketeltje dat zorgt voor de verwarming en het warm water. Dit werkt echter niet meer en daarom ben ik nu op zoek naar de meest zuinige oplossing. Het appartementje is 70m2 groot. Bedankt voor een snelle reactie.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor privťwoning in Oost-Vlaanderen
Binnenkort wordt een van de schouwen afgebroken waarna we onmiddelijk een condensatieketel zouden willen zetten. We zoeken dus iemand die de pijp voor de condensatieketel kan afdichten en vervolgens deze instaleren.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik overweeg om over te stappen op aardgas. We verwarmen nu het huis op mazout, alsook het warm water. Verbruik op dit moment is ongeveer 3000 liter per jaar. Verwarming bestaat uit 4 aparte systemen aangesloten op de ketel.(beneden living + badkamer apart, bovenverdiep slaapkamers en badkamer apart) Graag offerte voor plaatsen van een gasketel HR Top en verwijderen oude mazoutketel.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor nieuwbouw, Oost-Vlaanderen
Wij zijn van plan een huis te bouwen, de werken starten binnen anderhalf maand. Misschien kunnen we ook een condensatieketel installeren. Kunnen jullie ons bijkomende informatie bezorgen alsook prijsofferte. Alvast bedankt.

Prijsofferte condensatieketel

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft me goed geholpen bij het vinden van verschillende leveranciers."

D. VERLEYEN

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.