Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsaanvraag zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag zonnepanelen-zonnepaneel installatie

Ontvang nu meerdere offertes: Zonnepaneel installatieOfferte aanvragen-zonnepaneel installatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Monenaken
Ik wens op een aangebouwde bijgebouw van mijn woning zonnepanelen. te plaatsen. Deze is geplaatst aan de zuidkant van de woning , is zo'n 60m² en bestaat uit profielplaten. Verbruik van de woning zelf is zo'n 3200 kw dag en nacht tarief samen geteld. Graag had ik aan de hand van deze informatie een prijsaanvraag voor zonnepanelen gedaan.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Baasrode
Combinatie mogelijk van hellend dak met dakpannen en een plat dak in roofing. Het precieze verbruik is nog niet opgemeten. Vorig jaar in onze vorige woning was dit 5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140€ aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200€ aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70²m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive te zetten. Hellend dak met dakpannen, 18000 kwh, oostwest gericht, opp. 60m², voor volgend jaar.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning
Wij zijn opzoek naar zonnepanelen voor op ons hellend dak. Het dak is rond de 100m2 en bestaat uit dakpannen. Dak is gericht op het zuiden. Wij wonen met 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Het zal gaan om een hellend dak van 40m2. Het dak is gericht op het zuiden en bestaat uit dakpannen. Ik verbruik per jaar rond de 5200khw maar wil als het kan rond de 4500kwh opwekken.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tielt-Winge
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing, opp. zeker 100m², 6000 kwh, plaatsing liefst deze zomer.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Dendermonde
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen zonder velux, opp. 25m², zuidgericht. 5000 kwh, plaatsing hangt van de offerte af.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Boechout
Dit is een pand dat we hebben aangekocht hebben en nu verhuren. Het dak zijn dakpannen maar aan de achterkant in de tuin is er ook een grote garage met leien. We zouden moeten bekijken waar deze panelen het best worden geplaatst. Omdat er elektrische verwarming is het verbruik zeer hoog.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Dilbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaand huis van 1979. Het zadeldak is in dakpannen. We verbruiken aan stroom en gas samen 300€ per maand. De verwarming is op gas. Ik heb een vijver met een pomp die dag en nacht aanstaat. Nu zoek ik zonnepanelen om mijn stroomkosten naar beneden te krijgen. Kan u mij contacteren voor een bezoek en offerte. Dank u.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Belsele
Ik zoek zonnepanelen voor op de prive. Hellend dak met dakpannen en één velux. Opp. zeker 70m². Plaatsing hangt van de offerte af.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Melsele
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive te plaatsen. Hellend dak met dakpannen met 2 panelen voor een zonneboiler. Opp. ongeveer 45-50m², ik denk een 16 panelen. Zuid-zuidoost. 4900 kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op platdak 40m2 te Brugge
Wij willen zonnepanelen plaatsen boven een atelier aan ons huis te Brugge. Wij zullen de toelating moeten vragen aan de stad maar hoeven eerst een budget te hebben. Op die plaats zijn er enkel garages, dus zal geen probleem zijn.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Itegem gezocht
Dit is privéwoning. Ik wens uitbreiding op bestaande installatie. +-3000kw erbij. Op het dak is niet mogelijk omdat er bomen in de weg staan. Deze gaan achter de bomen op de grond worden geplaatst. Voorlopig te plaatsen op een vlakke grasondergrond. gelieve na 17u contact op te nemen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepaneleninstallatie op plat dak
Wij hebben een plat dak en wensen zonnepanelen er op. We hebben reeds een zonneboiler met panelen op het dak. We hebben nog 110 m2 beschikbaar voor de nieuwe te installeren zonnepanelen.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wens zonnepanelen op mijn woning (rijhuis). Een hellend dak (recent volledig vernieuwd) met dakpannen dat zuidgericht is. Er is 1 velux in het dak. Dak is 4m breed en 3m hoog. Voor een 8,9 panelen. Graag bezoek en offerte hiervoor.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor privewoning te Dilbeek
We zoeken zonnepanelen voor ons dak (privewoning), met ongeveer 65m² qua oppervlakte. Met 2 veluxen en een schouw aanwezig (dakpannen als bedekking). Orientatie is zuidoost. Ons verbruik is ongeveer 19000 kw/u per jaar.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Geraardsbergen gezocht
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 20 jaar oud. Volledig zuid gericht hellend dak met 2 veluxen. We verbruiken aan stroom jaarlijkse een +- 5000 kilowatt. 2 volwassenen en 2 dochters als bewoners. Nu overwegen wij zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Kan u mij contacteren voor een afspraakje?
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar enkel offertes voor zonnepanelen. Onze woning is van 1965. Rijwoning in belle etage stijl. We hebben een stroomverbruik van ongeveer 100€ per maand waarop ik een klein beetje moet opleggen.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen in Lier
Beste, Wij zijn als eigenaar van de woning opzoek naar een offerte vergelijk voor zonnepanelen want we verbruiken 200€ per maand aan stroom. We zijn dan ook met 6 bewoners. Het betreft een halfopen bebouwing. Achteraan het huis is 200m² plat dak boven het magazijn. Kan u mij contacteren voor een offerte. Dank u.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Wuustwezel
Beste, Wij zijn op zoek naar zonnepanelen. Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1975. Er is een zaldeldak. Dag en nacht zitten we aan 9000 kilowatt. Wij wonen hier met 4 personen. Kan u ons contacteren voor een offerte. Dank u
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Torhout
Vrijstaande woning van 1991 met gewone dakpannen. Ons stroomverbruik is 175€ per maand en we verwarmen elektrisch. Er is 1 velux aanwezig en er is 1 gemetste schouw. Kan u mij bereiken voor een afspraak. Dank u ,
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Begin volgend jaar wordt het dak vervangen door een nieuw pannendak. Graag had ik daarom samen met u bekeken ter plaatsen wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Zuiders gelegen hoofddak met twee dakvensters en ook een klein bijgebouw met een meer oost en west waartse oriëntatie.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Berlare
Beste, Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen te Berlare. De woning is een kleine 22 jaar oud en heeft een zadeldak met een noord/zuid richting. Het dak is twee maal 85m² m. Er is een schouw en een veluxraam. De bekleding zijn dakpannen. Ook is hier een kapsalon gevestigd dat deze energie zal gebruiken. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek ? Dank u , Parick

Prijsaanvraag zonnepanelen

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.Offerte aanvragen-zonnepaneel installatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een zeer handige en welgekomen site!"

"Vind het systeem van werken zeker goed. Zo kan je onmiddellijk een aantal leveranciers bereiken..."

A. Bruneel


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.