Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsaanvraag zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag zonnepanelen-zonnepaneel installatie

Ontvang nu meerdere offertes: Zonnepaneel installatieOfferte aanvragen-zonnepaneel installatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Bazel
Er is mogelijkheid om de panelen te plaatsen op ofwel een plat als hellend dak. Verbruik van zo'n 5000kw. in juni komt er iemand bijwonen dus verbruik kan naar boven gaan. Dak aan de straatkant met dakpannen is meest zuidelijk gericht. Dak moet wel nog gesoleerd worden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Blanknebreg
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit dak is 15 jaar geleden vernieuwd. Ongeveer 100m met wel een twee dakkoepels. 6000 kw-7000 kw per jaar. Ook hebben mijn twee kinderen in dezelfde gemeente een woning. Eventueel kunnen we ter plaatsen ook de opties voor hen bespreken.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met leien en 2 kapellen, zuidgericht, opp. +100m, wanneer is nog te bekijken.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Boekhoute
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Graag op de gevel(dak is nogal moeilijk), accumulatiekachels zijn er, opp. +20m, wanneer is aan de offerte.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Geel
Graag een offerte voor het plaatsen van panelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidwest. En is bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Monenaken
Ik wens op een aangebouwde bijgebouw van mijn woning zonnepanelen. te plaatsen. Deze is geplaatst aan de zuidkant van de woning , is zo'n 60m en bestaat uit profielplaten. Verbruik van de woning zelf is zo'n 3200 kw dag en nacht tarief samen geteld. Graag had ik aan de hand van deze informatie een prijsaanvraag voor zonnepanelen gedaan.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Baasrode
Combinatie mogelijk van hellend dak met dakpannen en een plat dak in roofing. Het precieze verbruik is nog niet opgemeten. Vorig jaar in onze vorige woning was dit 5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140 aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200 aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive te zetten. Hellend dak met dakpannen, 18000 kwh, oostwest gericht, opp. 60m, voor volgend jaar.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning
Wij zijn opzoek naar zonnepanelen voor op ons hellend dak. Het dak is rond de 100m2 en bestaat uit dakpannen. Dak is gericht op het zuiden. Wij wonen met 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Het zal gaan om een hellend dak van 40m2. Het dak is gericht op het zuiden en bestaat uit dakpannen. Ik verbruik per jaar rond de 5200khw maar wil als het kan rond de 4500kwh opwekken.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tielt-Winge
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing, opp. zeker 100m, 6000 kwh, plaatsing liefst deze zomer.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Dendermonde
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen zonder velux, opp. 25m, zuidgericht. 5000 kwh, plaatsing hangt van de offerte af.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Boechout
Dit is een pand dat we hebben aangekocht hebben en nu verhuren. Het dak zijn dakpannen maar aan de achterkant in de tuin is er ook een grote garage met leien. We zouden moeten bekijken waar deze panelen het best worden geplaatst. Omdat er elektrische verwarming is het verbruik zeer hoog.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Dilbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaand huis van 1979. Het zadeldak is in dakpannen. We verbruiken aan stroom en gas samen 300 per maand. De verwarming is op gas. Ik heb een vijver met een pomp die dag en nacht aanstaat. Nu zoek ik zonnepanelen om mijn stroomkosten naar beneden te krijgen. Kan u mij contacteren voor een bezoek en offerte. Dank u.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Belsele
Ik zoek zonnepanelen voor op de prive. Hellend dak met dakpannen en n velux. Opp. zeker 70m. Plaatsing hangt van de offerte af.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Melsele
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive te plaatsen. Hellend dak met dakpannen met 2 panelen voor een zonneboiler. Opp. ongeveer 45-50m, ik denk een 16 panelen. Zuid-zuidoost. 4900 kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op platdak 40m2 te Brugge
Wij willen zonnepanelen plaatsen boven een atelier aan ons huis te Brugge. Wij zullen de toelating moeten vragen aan de stad maar hoeven eerst een budget te hebben. Op die plaats zijn er enkel garages, dus zal geen probleem zijn.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Itegem gezocht
Dit is privwoning. Ik wens uitbreiding op bestaande installatie. +-3000kw erbij. Op het dak is niet mogelijk omdat er bomen in de weg staan. Deze gaan achter de bomen op de grond worden geplaatst. Voorlopig te plaatsen op een vlakke grasondergrond. gelieve na 17u contact op te nemen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepaneleninstallatie op plat dak
Wij hebben een plat dak en wensen zonnepanelen er op. We hebben reeds een zonneboiler met panelen op het dak. We hebben nog 110 m2 beschikbaar voor de nieuwe te installeren zonnepanelen.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wens zonnepanelen op mijn woning (rijhuis). Een hellend dak (recent volledig vernieuwd) met dakpannen dat zuidgericht is. Er is 1 velux in het dak. Dak is 4m breed en 3m hoog. Voor een 8,9 panelen. Graag bezoek en offerte hiervoor.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor privewoning te Dilbeek
We zoeken zonnepanelen voor ons dak (privewoning), met ongeveer 65m qua oppervlakte. Met 2 veluxen en een schouw aanwezig (dakpannen als bedekking). Orientatie is zuidoost. Ons verbruik is ongeveer 19000 kw/u per jaar.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Geraardsbergen gezocht
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 20 jaar oud. Volledig zuid gericht hellend dak met 2 veluxen. We verbruiken aan stroom jaarlijkse een +- 5000 kilowatt. 2 volwassenen en 2 dochters als bewoners. Nu overwegen wij zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Kan u mij contacteren voor een afspraakje?

Prijsaanvraag zonnepanelen

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.Offerte aanvragen-zonnepaneel installatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten en hoop later nog met een aantal van de offerte-ind..."

M. De Zitter

"Er was een snelle opvolging op mijn verzoek, wat mij zeker tevreden stelde."

K. Verlinde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.