Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsaanvraag warmtepomp: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag warmtepomp-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
Henegouwen
Warmtepomp voor een hotel in Franes -le-buissenal
wij willen een lucht-waterpomp voor onze chambres d'hôtes met 5 gastenkamers en op de benedenverdieping vloerverwarming.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een woning in Oostakker
Graag een vrijblijvende offerte van warmtepomp. Ik zou de warmtepomp graag gebruiken voor warm water en verwarming. Het type wat ik graag zou willen plaatsen is lucht-water.
Warmtepomp
Antwerpen
Offerte en informatie aanvraag voor een warmtepomp, Antwerpen
Voor ik een warmtepomp installeer wens ik eerst verdere informatie over de kostprijs, eventuele subsidies en de verschillende types. Ik beschik over een groot gazon en dus voldoende ruimte. Afspraak ter plaatse is mogelijk.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Nieuw verwarmingsysteem voor privéwoning in Vlaams Brabant
wij zijn op zoek naar een vervanging voor onze 40 jaar oude mazoutketel. Op dit moment hebben wij elektriciteit via zonnepanelen die wij in 2010 hebben geinstaleerd; wij willen nu kijken of het voordeliger zou zijn onze mazoutketel te vervangen door een warmtepomp of eventueel een zonneboiler. Gelieve voldoende informatie op te sturen dank u
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor een warmtepomp, Oost-Vlaanderen
Ik heb op dit moment nog geen goed beeld over wat warmtepompen precies inhouden en wat de voor en nadelen zijn aan de verschillende types; daarom wens ik eerst wat verder informatie over de toepassingen en het volledige kostenplaatje.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp voor sanitair warm water + centrale verwarming, Halle
Graag had ik een offerte gehad voor het plaatsen van een warmtepomp die moet dienen voor het sanitair warm water en de centrale verwarming. Betreft een driegevel woning die in april volledig zal worden geïsoleerd naar lage energie woning.

Prijsaanvraag warmtepomp

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex hielp ons een gespecialiseerde aannemer te vinden die op korte termijn kon inspelen op on..."

S. Berden

"Zeer tevreden. Goeie keuze met verscheidenheid aan leveranciers met elk hun eigen product."

K. Van Oost


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.