Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsaanvraag voor gadget: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag voor gadget-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Gadgets voor studenten bedrijf
Wij zijn een studenten bedrijf en wij zijn op zoek naar gadgets (originele schrijfwaren, waterpistolen, markeerstiften, potloden, sleutelhangers, gsm-hangers.) Graag logo, 4-kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: klant zou graag beginnen met een 50 stuks per item. Graag een prijsvoorstel. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Gadget of relatiegeschenk voor ondernemersplanwedstrijd
Gadget of relatiegeschenk voor elke geïnteresseerde. Het moet iets origineels zijn dat de mensen aanspreekt. Iets dat de mensen bijhouden en dat op een bureau blijft rondslingeren. Een klein gadget, niet te duur. Er zou eventueel wel een of meer logo’s opkomen en een verwijzing naar een website. Welke logo’s er precies op komen valt nog te bekijken naargelang het gadget dat we kiezen. Oplage: +/- 1.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor een ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Gadget voor beurzen
Graag hadden wij een gadget gehad, om uit te delen op beurzen. Aangezien ons product voor een extra stimul zorgt op planten, hadden we graag een gadget dat ook extra energie geeft, daarom dachten we aan AA batterijen of een energiedrank. Kleuren zouden we beperken tot 2 à 3 en de naam van het product. Graag even creatieve voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een distributeur van meststoffen, sproeistoffen, alles wat voor tuin-en landbouw bestemd is. Graag uw prijsopgave voor een 2.000-tal exemplaren. Bedankt.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Campagne rond vrijwilligerswerk
Wij zijn op zoek naar nieuwe ideeën voor een nieuw campagne rond vrijwilligerswerk. De insteek van de campagne zou het werven van vrijwilligers moeten zijn. Zo hebben we nu reeds 2 jaar een 'Zet de stap, laat je strikken'-campagne gevoerd. Als gadget verdeelden we daarbij schoenveters. Op de gadget zal de logo verschijnen alsook de URL naar onze website toe, beide in één kleur (zwart). Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in West-Vlaanderen. Graag gadget aan maximum €0,50/stuk (druk en BTW inclusief). Oplage: 10.000 exemplaren. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, snelle reactie van Bobex, die ertoe geleid heeft dat ik zelf niet veel navraag moest ..."

W. Webers

"Zeer tevreden, ik zal in de toekomst nog van uw diensten gebruikmaken."

J. Van de Weyer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.