Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsaanvraag incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag incassobureau-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassbureau voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn een schoonmaakbedrijf met bedrijven als klanten. Er zitten bedrijven bij die hun facturen niet op tijd betalen. Ik zou heel graag een offerte willen ontvangen van incassobureau om zo mijn geld te kunnen innen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Ik heb wanbetalers die zowel bedrijven als particulieren zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. Het geld innen van bedrijven die facturen niet op tijd betalen. En in de toekomst wanbetalers tegen te gaan. Alvast bedankt!
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. We hebben klanten die particulier zijn en we hebben ook klanten die bedrijven zijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb klanten die particulier zijn en klanten als bedrijven. Graag wil ik alvast weten wat de prijzen zijn van incassobureaus mochten er wanbetalers zijn in de toekomst.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde klanten van tandartspraktijk
Wij hebben verschillende openstaande facturen staan voor onze tandartspraktijk. Graag uw prijsopgave met wat de mogelijkheden zijn.
Incassobureau
Brussel
Incassokantoor voor openstaande facturen
Wij wensen beroep te doen op een incassokantoor voor onze openstaande facturen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een incassobureau. Op het moment staan er bijna 20 facturen open van particulieren klanten. Een totaalbedrag van bijna Ä2000,-
Incassobureau
Antwerpen
Innen van facturen van particulieren
Wij zijn op zoek naar een incasskantoor die ons kan helpen met het innen van facturen voor particulieren.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor startend bedrijf
Wij zijn op zoek naar een incassobureau om mee samen te werken in toekomst. Wij zijn een startend beveiliging bedrijf voor particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor arts
Ik heb maandelijks een 3 ŗ 4-tal klanten die nalaten om te betalen. Het betreft uiteraard wel kleinere bedragen. Bedankt voor uw offerte indien u me hiermee kan helpen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14Ä tot ongeveer 500Ä.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Vorderen onbetaalde facturen kinesist
Ik ben kinesist en zou graag facturen innen van patiŽnten die niet betalen. Momenteel gaat dat om een bedrag van 800 euro, maar dit zal snel oplopen tot 1300 euro.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij zijn geÔnteresseerd in prijsvoorstellen van incassobureaus voor het vorderen van onbetaalde facturen. Momenteel hebben we 4 onbetaalde facturen van vorig jaar en 3 van dit jaar.
Incassobureau
Brussel
Prijsinformatie incassobureau
Ik ben als starter op zoek naar prijsinformatie ivm het terugvorderen van onbetaalde facturen via een incassobureau. Momenteel heb ik dus nog geen onbetaalde facturen.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij maken gemiddeld drie facturen per maand (zo'n 40 per jaar). Een openstaande factuur gaat ongeveer over 3000 euro. Wij willen meer info over raadpleging van een incassobureau, en wat dit eventueel kost.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Terugvorderen achterstallige facturen
Ik zou graag achterstallige facturen inhalen. Momenteel gaat het om een totaalbedrag dat rond de 300 000 euro ligt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso niet betaalde facturen patiŽnten
Wij zijn op zoek naar een firma om openstaande gepresteerde diensten terug te vorderen bij enkele patienten. Momenteel gaat het om een 4-tal onbetaalde facturen.
Incassobureau
Antwerpen
Vorderen onbetaalde facturen
Ik heb klanten die zeer moeilijk of niet willen betalen maar wel de diensten willen krijgen. Deze facturen zou ik dan graag later opnemen in een incassobureau.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsoffertes voor incassobureau
Ik had graag prijsoffertes ontvangen voor de incasso van facturen. De klanten zijn hoofdzakelijk particulieren.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij starten een actie naar bedrijven toe voor de verkoop van koffieapparatuur voor een periode van 2 jaar, op basis van maandelijkse facturatie. Deze facturen zouden we graag laten opnemen in een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur
Ons BVBA is op zoek naar een incassobureau, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur, voor een globaal bedrag van Ä1.200, maximaal 2 maanden oud. Graag uw mening. Met vriendelijke groet.

Prijsaanvraag incassobureau

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben een geweldige nieuwe service ontworpen Maar alleen dankzij Bobex komen de mensen die..."

K. Van Malderen

"Ideale service om op een snelle en eenvoudige manier offertes aan te vragen en zo een zicht te ..."

S. Heyse


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.