Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsaanvraag fruit op kantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag fruit op kantoor-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijks vers fruit
Wij zijn met 35 medewerkers, we vermoeden dat ongeveer de helft geÔnteresseerd zal zijn in fruit.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitmand voor een tafeltenisclub in Rillaar
Voor de verjaardag van onze tafeltennisclub willen we een Feest-fruitmand zetten waar iedereen van onze leden een stuk fruit kan nemen. U mag een offerte opmaken voor een dikke 20 man.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een auto-design bedrijf in Vlaams Brabant
Gelieve een vrijblijvende offerte op te maken gericht naar 6 medewerkers. Ook hadden we graag wat meer informatie gewenst. Hoe groot zijn de fruitmanden? En kunnen wij kiezen welke soorten fruit wij krijgen?
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Nu gaan we elke maandag naar de supermarkt waar we een fruitmand aankopen. Dit is niet bepaald praktisch en daarom willen we dit graag laten verzorgen door levering. U mag zich richten op 14 mensen voor uw offerte.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruit voor een gezondsheidsweek van een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We zouden de week van 15-22 oktober een gezondsheidsweek willen organiseren op ons werk. In het kader hiervan zouden wij fruit willen aanbieden aan al onze werknemers, 75 in totaal. De precieze datum wordt nog meegegeven maar waarschijnlijk zal het gaan om 17 oktober.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in West-Vlaanderen
We zijn in het totaal met een 15-tal medewerkers plus bezoekers. We zouden graag twee offertes krijgen. Een van een grote mand voor in de keuken te plaatsen, en een voor twee kleinere mandjes , die we dan in de keuken en aan de receptie zouden plaatsen. Is het mogelijk om hier dit fiscaal aftrekbaar te maken. Graag voldoende informatie bij uw offerte plaatsen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een vereniging in Antwerpen
Gelieve twee offertes op te maken. Een voor een twee wekelijkse levering en een voor een maandelijkse levering. Ook zouden wij graag wat verder informatie hebben over het aanbod.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit voor een vzw in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van vers fruit op kantoor. Dat zal dan wekelijks geleverd moeten worden voor 20 personen. Alvast bedankt voor het vrijblijvende offerte.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van levering fruit op werk. We zijn met 20man op kantoor. Wekelijkse levering zou ideaal zijn. Vriendelijk bedankt!
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Vers fruit voor een bouwbedrijf in Vlaams-Brabant.
We zitten in de bouwsector, nu lijkt het me een zeer goede oplossing om fruit aan te kunnen bieden aan mijn medewerkers. Met veel verplaatsingen zou het handig zijn om zelf het fruit mee te kunnen nemen. Wat zal me me gaan kosten als ik om de 14 dagen fruit laat leveren? Graag een offerte van een fruitleverancier.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op kantoor voor een overheidsinstelling in Oost-Vlaanderen.
We zijn met een 100-tal personen. Ik wil graag weten of het interessant zou zijn om vers fruit op werk te kunnen laten bezorgen. Graag een vrijblijvende offerte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor bedijrf in Vlaams Brabant
We zijn met ongeveer 20 personen op het werk , maar zijn eerst van plan om te peilen naar hoe groot de vraag is bij onze medewerkers .
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor medewerkers en tijdens vergaderingen
Wij zijn op zoek naar vers fruit voor onze 4 medewerkers maar ook tijdens regelmatige vergaderingen zou deze aangeboden worden aan de mensen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op kantoor
Gelieve ons van de verschillende mogelijkheden en prijzen op de hoogte te brengen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op ons kantoor
Informatieaanvraag omtrent het concept van fruitmanden, ons bedrijf is gesplitst in 2 departementen, in het totaal: 17 werknemers verdeeld in twee verscheidene groepen. Alvast bedankt.

Prijsaanvraag fruit op kantoor

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles verliep vlot en ik kreeg snel reactie van de leveranciers."

G. Verbeeck

"Het is handig om via Bobex in contact te komen met aannemers."

R. Van Impe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.