Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsaanvraag: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsaanvraag-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Geraardsbergen
Ik zoek een fruitmand levering voor een 10 tal medewerkers. Op één locatie.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Lede
Ik wens een fruitmand levering voor 6 tal medewerkers. Op één locatie, gemengd fruit.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB sticks
Ik ben op zoek naar een leverancier van zwarte USB sticks, logo in 1 kleur (pms 200C Pantone), capaciteit 2 gb en 4 gb, om prijs te kunnen vergelijken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Desteldonk
Binnen nu en een half jaar zouden we graag willen verdergaan met de plaatsing van de zonnenpanelen. Er zijn 2 mogelijkheden waar we de zonnepanelen zouden willen wplaatsen en wensen graag advies over welke plaats het meest geschikt zou zijn. De eerste plaat is het platte dak van de keuken. Deze heeft een roofing bedenking en is net iets kleiner dan 20m2. Veder hebben we ook een zadeldak van net iets meer als 20m2. deze heeft dakpannen. Beide daken zijn gelegen naar het zuiden en hebben geen stukken die in de schaduw liggen of dakvensters. Jaarlijks betalen we een dikke 1000€ aan elektriciteit voor een gezin van 3 mensen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mol
Graag een snelle reactie. Ik zou de zonnepanelen zo snel als mogelijk willen plaatsen, zeker nog in 2013. Het dak is gemaakt uit roofing, en het zuidelijk gerichte gedeelte is ongeveer 8x8m. Het dak is in roofing en heeft een hellingsgraad van 10%. Ik heb een verbruik tussen de 4.000 en de 5.000 kwh.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
fruitmand voor een bankkantoor in Grimbergen
We zijn een bank en verzekeringskantoor en zouden deze fruitmand willen aanbieden aan zowel onze personeelsleden als ons cliënteel. U mag zich op een kleine tien mensen om de twee weken richten.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Veurne
Graag een vrijblijvende offerte. We werken in het totaal met een kleine 100 mensen. Hoeveel fruit voorziet u hiervoor?
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij werken met twee kantoren. In Brussel en Antwerpen. We zouden nu graag voor een wekelijkse fruitlevering in ons Antwerps kantoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor een 10-tal mensen. Eventueel zouden we dit dan ook willen uitbreiden naar ons tweede kantoor in Brussel.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een boerderij in Genk
Ik heb reeds 3 of 4 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Nu zou ik graag enkele panelen bij laten plaatsen om mijn huidige verbruik aan laagstroom weg te werken. Ik heb nog zo'n 2/3 van mijn dak over of er is eventueel de mogelijkheid een ander dak van een schuur te gebruiken.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Diest
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur van het toestel. We hebben ook vrij veel postpakketten dus gelieve hiermee rekening te houden.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een bedrijf in Schoten.
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit. We hadden graag een levering gehad van om de 14 dagen. Dagelijks te gebruiken door 3à5 personen. Alvast bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Deze dienst had ik graag voor meer dan 20 personen gewild. Ik zou daarbij ook graag een wekelijks levering willen hebben. Alvast bedankt voor het voorstel!
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een school in Vlaams Brabant
Fruitlevering is bedoeld voor in de leerkrachtenkamer. We willen een verse levering om de 14 dagen gericht voor 33 personeelsleden.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerteaanvraag vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag uw prijsopgave voor vers fruit voor onze medewerkers. Wij werken hier met 17 personen. Daarbij hadden we graag een wekelijkse levering willen hebben.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb ongeveer 20m² beschikbare oppervlakte op het platte dak. Alvast bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit voor een school in Anderlecht.
Onze school heeft 227 leerlingen. We wensen de kinderen wekelijks fruit te geven. Wat gaat het kosten als we wekelijks fruit laten leveren voor 227? Graag een offerte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Vers fruit voor een bouwbedrijf in Vlaams-Brabant.
We zitten in de bouwsector, nu lijkt het me een zeer goede oplossing om fruit aan te kunnen bieden aan mijn medewerkers. Met veel verplaatsingen zou het handig zijn om zelf het fruit mee te kunnen nemen. Wat zal me me gaan kosten als ik om de 14 dagen fruit laat leveren? Graag een offerte van een fruitleverancier.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een kantoor in Antwerpen.
We zijn met 15 personen. 7 personen zullen dagelijks standaard aanwezig zijn. We hadden graag een levering van fruit op het werk. Graag een vrijblijvende offerte. Bedankt alvast.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitlevering voor dokterspraktijk in Limburg
wij hebben een dokterspraktijk met in totaal 5 leden. Als wij met vakantie zijn , zo'n 2 à 4 weken per jaar zal het niet nodig zijn om fruit te leveren.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor bedrijf in Antwerpen
wij doen deze aanvraag op aanraden van een van onze toeleveranciers die hier zeer tevreden over waren. Wij hebben eigenlijk twee bedrijven op onze site, een verkoopeenheid waar zo'n 20 bediende werken en een productie eenheid met een 50-tal arbeiders. Deze aanvraag is voor de verkoopeenheid. We zouden de offertes voorleggen op de meeting in augustus , waarna de leveringen in september zouden kunnen starten
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Ecocheques voor een bedrijf in de horeca.
Graag wens ik ecocheques aan te vragen voor mijn werknemers. Is het mogelijk ecocheques aan te vragen van verschillende tarieven? Wij zijn met 8 arbeiders,2 bedienden en 1 leidinggevende.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag voor zonnepanelen in Antwerpen
Ik heb mij tot nu toe nog niet geïnformeerd over de voor en nadelen van zonnepanelen. Wel ben ik geïnteresseerd in offertes. Indien deze voordelig zijn overweeg ik om over te gaan tot installatie. Bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Prijsvergelijking voor installatie zonnepanelen
Deze aanvraag is vrij informatief. Klant wenst prijsoffertes met elkaar te vergelijken. Als hij een interessante prijs vindt wilt hij eventueel wel overgaan tot installatie.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor werknemer met arbeiderscontract, Antwerpen
Graag een offerte voor ecocheques voor 1 werknemer met arbeiderscontract. Wat kan U voorstellen? Bedankt.

Prijsaanvraag

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een makkelijke en zeer snelle manier om veel leveranciers te bereiken. Wij zullen hier ..."

B. De Smedt

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.