Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijs vlaggen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs vlaggen-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Drukken van vlaggen voor gemeentebestuur
Ons gemeentebestuur verzoekt voor een offerte voor 2 ex Europese vlag (200 x 300 cm) 2 ex Belgische vlag (200 x 300cm) 2ex Provincievlag Vlaams - Brabant (200 x 300cm) 2ex Gemeenschapsvlag Vlaanderen (200 x 300cm) Graag polyester met versteviging van de ringen aan bevestigingspunten, voor een vlaggenmast bevestigd aan de muur. Bobex kwaliteitscontrole: deze vlaggen zullen worden gebruikt om op openbare plaatsen te plaatsen - outdoor.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van panelen/borden
Leverancier gezocht voor het bedrukken van 6 panelen (weerbestendig), 1 op 2m, druk in quadri. 6 verschillende ontwerpen. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Antwerpen. Het gaat om panelen voor het project 'Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011'. Graag uw prijsopgave via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van vlaggen in natuurlijk, stevig materiaal
Graag een leverancier voor het drukken van vlaggen in natuurlijk, stevig materiaal (katoen, linnen,...). Afmetingen: 80cm op 400cm. Zwart/wit druk. Word-bestand wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw gevestigd in Huldenburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van vaandel
Ik zou graag een prijsofferte aanvragen van één zwart-wit vlag (vaandel) van ongeveer 1 meter op 3 meter + afwerking (omzoomen e.d). In de bijlage vindt u een ontwerp voor de vlag (pdf). Ik zit met een deadline van 14 juni. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Heusden, provincie Limburg. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Drukken van vlaggen ter promotie basisschool
Graag het drukken van 3 vlaggen samen met de vlaggenstokken voor de basisschool ter promotie. Op de langwerpige vlag zal er een slogan komen alsook het logo (full colour) ontworpen door ons. Deadline: graag nog binnen de week/maand juni. Bobex kwaliteitscontrole: voor een mobiel grafisch interventiebureau gelegen in Limburg. Graag uw gedetailleerde prijsopgave. Met dank.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van vlaggen met voet
Graag had ik een offerte gehad voor het bedrukken (quadri) van een vlag (geen beachflag) van (minimum) 4m hoog en maximum 60 cm breed. Deze moet met een voet geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Gent, graag een gedetailleerde prijsopgave via Bobex of e-mail. Klant levert zelf materiaal aan. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is wel interessant men kan eens vergelijken en welke materialen ze gebruiken."

M. Van Hauwermeiren

"We zijn zeer tevreden te zien dat onze plaatsing effectief tot zeer bruikbare offertes heeft ge..."

B. Kamp


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.