Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijs plaatsen zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs plaatsen zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Oostende
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 3-4 personen, opp. +40m. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Lanaken
We zijn eigenaar van een rijwoning van 1954. Onze gevel is een 8,5m. We zoeken zonnepanelen voor ons dakpannen dak. We hebben een stroomverbruik van 3500 kilowatt per jaar met ons 2. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Bavikhove
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1950 zoeken we zonnepanelen. We verbruiken 4500 kilowatt per jaar met ons 4. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Nieuwrode
Ik ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het is een vrijstaande woning van 1940. Er liggen dakpannen op het zadeldak. Ik betaal 110 aan stroom per maand. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Oelegem gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Er ligt recent een nieuw zadeldak op met dakpannen. We hebben een verbruik van 3500kilowatt met ons getween. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte. Mvg, Willem
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200 aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel gezocht
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1964 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Als stroomverbruik zitten we snel aan 100 per maand. Ons dak bestaat uit dakpannen. Kan u ons contacteren voor het maken van een afspraak en offerte bijgevolg. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180 per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Ninove
Ik zou zonnepanelen willen laten plaatsen. De woning heeft een hellend dak die ongeveer 8x6.50m2 groot is. In totaal kunnen er concreet 16 panelen worden geplaatst. Ik verbruik aan energie 5200khw per jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Berlare
Ik zou graag de prijs en de mogelijkheden te plaatsen van zonnepanelen op een plat epdm dak. Dak van ongeveer 80m met enkele twee schouwen. Verbruik van 2500kw in de daluren en 1500 in de piekuren.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Olen
Geachte, wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak met roofing van meer dan 100m. Hierop hebben wij hebben 1 schoorsteen en 1 ontluchting voor de badkamer. Wij hebben geen idee van ons stroomverbruik. Wel overwegen wij er te plaatsen waardoor ik u bij deze vraag mij te contacteren. Met vriendelijke groeten,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Besten We zijn eigenaar van een woning met een hellend dak. Nu zijn zijn we opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Dit dak is +- 130m en in normale dakpannen en gericht op het westen. Geen schaduwplekken aanwezig. Er zijn in totaal 4 velux ramen aanwezig. Ons stroomverbruik is +- 20000khw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Alvast bedankt, Mr. Pauwels
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Zomergem
Geachte, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning met bouwjaar 2014. We wonen hier nu een 4maanden. 4000 kilowatt. 2 volwassene en 2 kinderen. We zoeken enkel offertes om te vergelijken. Alvast bedankt
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Torhout
Vrijstaande woning van 1991 met gewone dakpannen. Ons stroomverbruik is 175 per maand en we verwarmen elektrisch. Er is 1 velux aanwezig en er is 1 gemetste schouw. Kan u mij bereiken voor een afspraak. Dank u ,
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Begin volgend jaar wordt het dak vervangen door een nieuw pannendak. Graag had ik daarom samen met u bekeken ter plaatsen wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Zuiders gelegen hoofddak met twee dakvensters en ook een klein bijgebouw met een meer oost en west waartse orintatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in everbeek
Graag een offerte voor de instalatie van zonnepanelen . Deze kunnen op de grond geplaatst worden. Dit is bouwgrond ,onmiddellijk aan de woning en uiteraard mijn eigendom .Oppervlakte van zeker 20 m -50m zeker beschikbaar aan zuidkant . Woning zelf is gebouwd in 97. Momenteel liggen op het dak reeds zonnepanelen dat voldoende is voor het gewone verbruik van de woning. Ik heb echter ook elektrische verwarming die ik graag zou wensen op te vangen via deze instalatie. Momenteel heb ik twee elektriciteitsmeters, dag en nachttarief . Nachttarief uiteraard voor de verwarming. Kan dit bij plaatsing van deze zonnepanelen instalatie eventueel veranderd worden. Ik ben telefonisch bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen , voor de meer praktische kant.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik heb zowel een plat als een hellend dak. Ik heb hier in totaal meer dan 100m aan vrije ruimte. Dakvensters en andere schaduwplekken er al uitgeteld. Graag wens ik hier een zonnepanelen instalatie te plaatsen. Graag had ik ook een afspraak met de installateur gemaakt voor de prijs van het plaatsen te bespreken en ook te bekijken hoeveel rendement er uit deze pv panelen kan worden gehaald. De daken zijn volledig zuidelijk gericht en hebben een bekleding in roofing en dakpannen respectievelijk.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berchem
Ik wens de zonnepanelen te plaatsen op de achterbouw van mijn woning. Deze heeft een roofing bekleding en een totale oppervlakte van ongeveer 20-30m. Er staan wel twee hellende daken naast dus ik weet niet hoeveel schaduwruimte er is. Graag daarom een afspraak ter plaatse om dit samen te bekijken. Ook wens ik een offerte met de prijs en informatie over de plaatsing en instalatie van een zonnepaneleninstallatie.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Geel
Ik heb twee daken waarvan ik graag zou vergelijken welke het meest geschikte is om de panelen te plaatsen. Ik heb op de hoofdwoning een hellend dak in dakpannen. 35 naar het zuiden gericht zonder dakvensters of dergelijke. Op zo'n 10 m van de woning heb ik ook een garage met plat dak in roofing staan. Beide daken zijn groter dan 20m en hebben geen schaduwplekken. Graag zou ik , indien u een interessante offerte kunt maken, de instalatie rond september van start te laten gaan.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in boenne
Ik wens graag een afspraak voor verdere informatie en een prijsofferte voor een zonnepanelen instalatie. Ik heb een zadeldak. In het zuidwesten ligt er een klein stukje, +-20m2, die hoger ligt als de rest van het dak en dus geen schaduw heeft. Is het mogelijk hier voor 3000.kw pv zonnepanelen op te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen. Naast de prijs voor het plaatsen van de panelen wens ik ook verdere informatie over hoeveel winst ik haal op mijn energiefactuur.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik heb een gewoon puntdak van een 12x4m gericht naar het zuiden. De dakbekleding zijn dakpannen. Ik betaal momenteel om de maand zo'n 200 aan energie. Ik wens de prijzen voor de plaatsing van zonnepanelen te vergelijken en wil ook graag weten in welke periode ik deze zou kunnen terugverdienden
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Ik wens deze in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een soort piramide-dak waarvan er 2 hellende delen duidelijk groter zijn als de andere. De achterkant is zuid tot zuidoostelijk gericht en heeft een beschikbare oppervlakte van 40-45m2. Hier is er wel een veluxraam in het midden. IK wil uit de zonne-energie minsten 3500-4000kwh halen. Graag een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van deze panelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik heb een zadeldak met leien. Hiervan ligt de achterkant pal in het zuiden. Hier staan wel een schouw en twee veluxen. De oppervlakte is ongeveer 12x4m/ Er staat een boom in de tuin die soms wat schaduw geeft, maar indien nodig kan deze geveld worden. Momenteel betaal ik 313 per maand.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Amandsberg
Ik wens eigenlijk zo snel als kan over te gaan op de installatie. Ik heb een combinatie dak dat voor het grootste deel plat en en dan nog voor een heel klein deel afhelt. De oppervlakte is 4x7m. De bekleding is EPDM rubber en er is een zuidwestelijke orintatie.

Prijs plaatsen zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een waardevolle schakel tussen vraag en aanbod."

L. Van Daele

"Dit was een prima tool , waar veel reactie opgekomen is. het leek wel of de sector op deze wijz..."

L. Dezillie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.