Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijs installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Genk
Zonnepanelen voor een alleenstaande woning van 1975 gezocht. Ik verbruik 1023€ per jaar aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Waanrode
Ik zoek als eigenaar zonnepanelen voor mijn 3-gevel woning van 1921. In 2015 is er een verbouwing geweest. Ik heb een hellend dak van ongeveer 80m² zuidgericht. We hebben 7000 kilowatt per jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Nieuwrode
Ik ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het is een vrijstaande woning van 1940. Er liggen dakpannen op het zadeldak. Ik betaal 110€ aan stroom per maand. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerte zonnepanelen in Aalbeke
We wensen zonnepannelen voor de paardenstallen. De dakbedekking bestaat uit sandwichpanelen . We hebben no geen idee van verbruik want we wonen hier nog maar sinds juni.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Maaseik
Verbruik van bijna 5000kw. Dak bestaat uit dakpannen. Vermoedelijk zuidelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte. Nu zoeken we offertes voor zonnepanelen. Kan u mij contacteren.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Perk
Beste, Het betreft een hellend dak met dakpannen (+/- 100m², 1dakvenster, zuidelijk gericht dak). Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 7500 kW op jaarbasis en wij zijn eigenaar. Kan u ons contacteren met een mooie offerte voor zonnepanelen. Een plaatsbezoek kan.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Londerzeel
Graag een offerte voor een zonnepaneleninstantie. Ik heb een zuid tot zuidoostelijk gericht dak met gewone dakpannen als bekleding. Ruw geschat is de beschikbare oppervlakte tussen de 20 en de 25m². Hier staat wel nog een velux in van +- 1m². Omdat ik hier minder dan een jaar woon kan ik enkel het verbruik geven van mijn vorige woning. Dit was van 2009-2010 ;2172 kw. Ik ben echter van plan met deze panelen ook water te verwarmen en in de winter eventueel elektrisch bij te verwarmen. Is het mogelijk om hierover wat meer informatie te geven alsook over de winst die ik zal maken om mijn energierekening.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonneapnelen voor een woning in Deinze
Ik wens een offerte voor een zonnepanelen instalatie. Ik heb een plat dak met epdm rubber en daarop een laag van 5 cm keien. De totale oppervlakte is 210m2 maar hier zitten wel enkele stukken op die niet gebruikt kunnen worden, twee lichtkoepels , drie schouwen, ... De woning staat wel volledig vrij ik heb dus nergens last van schaduwplekken. Graag een offerte voor een zonnepanelen instalatie en eventueel ook een zonneboiler, afhankelijk van kostprijs en rendement van de woning.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in boenne
Ik wens graag een afspraak voor verdere informatie en een prijsofferte voor een zonnepanelen instalatie. Ik heb een zadeldak. In het zuidwesten ligt er een klein stukje, +-20m2, die hoger ligt als de rest van het dak en dus geen schaduw heeft. Is het mogelijk hier voor 3000.kw pv zonnepanelen op te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen. Naast de prijs voor het plaatsen van de panelen wens ik ook verdere informatie over hoeveel winst ik haal op mijn energiefactuur.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Boekhoute
Ik woon samen met mijn partner in deze woning. Hoewel deze de eigenaar is zal ik het project financieren. Het gaat hier om een hellend vlak dat naar het zuidwesten is gericht. Hier is ongeveer 50m2 ruimte min twee middelgrote veluxramen. Ik geloof dat ons jaarlijks verbruik momenteel rond de 35000kw ligt. Ik wens dit verbruik dan ook met de zonnepanelen instalatie op te vangen. De bekleding bestaat uit dakpannen. Graag uw prijsofferte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We wensen zo snel mogelijk een offerte te verkrijgen om te vergelijken met andere leveranciers. We hebben een dak met een hellend vlak in dakpannen. Deze heeft een zuidoostelijke oriëntatie en een oppervlakte tussen 50 en 75 vierkante meter. Hier staan wel een schouw en een dakvenster in. Twee maandelijks betalen we 19€ aan elektriciteit. Graag een prijsofferte voor plaatsing.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Kaulille
Graag een prijsofferte voor de installatie van pv zonnepanelen . Ik wens deze nog in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een oost/west gericht dak in leisteen, waarvan elke gedeelte ongeveer 6x14 is. Ik wens voor 4000kw zonne-energie op te wekken.
Zonnepanelen
Geen regioZonnepanelen voor een woning in Sint Jansteen
Ik heb een zuidelijk gericht dak met dakpannen, merk sneldekkers. Ik heb echter wel 3 zeer grote veluxramen en schat de oppervlakte dus tussen de 40-55m2. Graag had ik voor 4000kw groene stroom opgewekt. Graag een raming van de kostprijs en installatie.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hamont-Achel
Ik ben momenteel bezig met een nieuwbouw die , onder voorbehoud, klaar moet zijn tegen eind januari. Hiervan is de achterkant naar het zuiden gericht , oppervlakte van ongeveer 40-60m2. In deze oppervlakte zit echter wel enkel verluchtingsgaten en afvoerbuizen voor de gas. Ook woon ik op een halfopen bebouwing waardoor het dak van mijn buurman wat schaduw legt op mijn woning. Graag had ik daarom even wat verder informatie en een prijsopgave gehad over de installatie, samen met wat informatie over de mogelijke subsidies. We zullen ook een aparte garage met plat dak plaatsen die een oppervlakte zal hebben van 48m2. Is het mogelijk deze hierop te plaatsen?
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een dokterspraktijk in Werchter
Ik heb een dokterspraktijk en zou op de achterkant van mijn woning graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een zeer hoog verbruik, 12 000 kw en wens dus rendabele zonnepanelen. Is het mogelijk om een prijsofferte op te maken voor installatie. Ik wens enkel de achterkant van mijn dak te gebruiken, deze is 80-100m2 groot.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen en zonneboiler voor een woning in Opglabeek
Ik wens deze panelen in de nabije toekomst te plaatsen. Ik heb een zeer groot zadeldak waarvan het achterkant Zuid gericht is. Ik wens hierop zowel de zonneboiler als de zonnepanelen te plaatsen. Ik wens voor minstens 6000kw zonne-energie en een zonneboiler voor warm water en eventueel verwarming.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een kunstgalerij in Vasenaren
Wij hebben een kunstgalerij van ongeveer 1000m2 groot. Deze is voorzien van twee daken een plat dak van ongeveer 10x40m en een hellend dak van 10x10m. Beide daken zijn na verbouwingen voorzien voor de plaatsing van zonnepanelen. We zijn sporadisch aanwezig in deze galerij dus ik heb geen idee van hoeveel zonnepanelen we nodig zullen hebben.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Ik heb een zadeldak op een woning van 12x12m. De hellingsgraad bedraagt 45°. Het zuidoosten ligt op de links vanachter op het dak. Dankzij dit heb ik de hele dag zon op het achtersteven van het dak. Mijn jaarverbruik is ongeveer 30mgw. In het dak zitten in totaal ook nog 6 veluxramen, 3 zeer kleinen en 3 grotere (1.5x1.2m). Op dit moment ben ik bezig de pannen aan het vervangen met platen. Ik schat dat de werken tegen eind november, begin december klaar zullen zijn. Op welke termijn kan ik hierna zonnepanelen plaatsen ?
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Gebouw gericht op het zuiden en uitkijkend op een open landschap. We vertrekken zo dadelijk op vakantie dus gelieve pas contact te zoeken na 15 oktober. Dank u
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een burgerwoning in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor de installatie van zonnepanelen op een burgerhuis met een verdieping. Het dak is ongeveer 6x9m. Er zit ook een groot veluxraam in (ongv 1m2). De zolderverdieping is gerenoveerd tot kamer.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Ik heb een appartementsgebouw waarin in een 8-tal appartementen verhuur. Ik ben vooral op zoek naar zonnepanelen voor de verlichting op de trap, de inkomhak en in de gangen. De panalen zouder er ten laatste tegen eind juni moeten liggen. Ook zou ik willen nakijken of het mogelijk is om een zonneboiler te plaatsen waarmee ik alle 8 de appartementen kan voorzien van warm water. Moeten er dan, 8 apparte zonneboilers worden geplaatst ? Het gebouw is 3 verdiepingen hoog. Op het dak staan 2 schouwe maar deze kunnen worden weggehaald.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen na verbouwingswerken, Oost Vlaanderen
Wij hebben een bungalowwoning. We zijn van plan om na deze winter met verbouwingen te starten en zouden ons daarom willen informeren naar wat de kosten en mogelijkheden zijn voor zonnepanelen. Bedankt voor uw informatie
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Ik wil graag offertes ontvangen van zonnepanelen voor mijn platte dak van 5x3+4m. Is het nog interessant om zonnepanelen te plaatsen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
De bewerkbare oppervlakte zal net iets groter zijn als 100 m2. Graag hadden we deze zonnepanelen gehad voor het einde van deze maand.
Zonnepanelen
Limburg
PV zonnepanelen voor privéwoning in Limburg
Vrijblijvende prijsaanvraag voor installatie PV zonnepanelen, betreft een hellend dak, standaard hellingsgraad. Tussen de 100 en 500 m2 groot. Alvast bedankt.

Prijs installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante dienstverlening, want dankzij Bobex bespaar je veel tijd. Zo moest ik niets van op..."

C. Luyckx

"Bobex is een uiterst handig systeem wanneer men op zoek is naar leveranciers in een nieuw domei..."

A. Vandenberk


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.