Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijs drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs drukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van cadeaubon voor restaurant
Op zoek naar een leverancier voor het drukken van een cadeaubon, "cheque" formaat, met nummering. Druk in zwart/wit. Eigen logo hebben we op alle formaten (eps, ai, ...), verder moet er enkele tekst op. Graag een oplage van 500 om te beginnen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een modern chinees restaurant gelegen te Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Waardebon/ticket
Graag een leverancier voor het drukken van een waardebon, beveiliging: valid in zilver bedrukt (aan strook). Graag een 3 ŗ 4 tal bonnen (stroken) op 1 staande A4 bladzijde, met perforatie; druk in quadri. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een 2.500 exemplaren alsook 5.000 exemplaren. Best reageren via e-mail of Bobex. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Werf-reclame voor architectenbureau
V-vormige Panelen (zoals bij immothekers). Dit bedrukt met een aangeleverd logo. 90cm op 50cm vermoed ik, ik denk dat de afmeting van die panelen vast ligt, en ik mijn aan te leveren materiaal daar moet aan aanpassen. Druk in quadri (denk ik). Ik lever het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een architectenbureau in West-Vlaanderen. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van werfborden - dringend
Om en bij de 30 werfborden van 1m≤ met hierop een illustratie die wij aanleveren. Druk in quadri, bestand in PDF-formaat. Graag klaar tegen eind deze week (vrij. 20-05-2011/ zo. 22-05-2011). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Lummen gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken presentatiemap - Uitnodiging infoavond
Het betreft het drukken van enerzijds een presentatiemap voor prospectie naar klanten, anderzijds een uitnodiging naar een infoavond over onze vereniging voor alle zelfstandigen. Het document bevat 5 A4 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 31/01/2008: Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn zeer tevreden over Bobex. Snelle reactie en klantvriendelijk."

P. Borgonjon

"Bobex vindt ik goed wanneer ik zelf niet goed weet bij welke firma ik terecht kan voor een bepa..."

L. Wijnant


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.