Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijs drukken reclamebord: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs drukken reclamebord-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Antwerpen
Reclamepanelen voor cultuurcentrum
Wij zijn op zoek naar 2m≤ reclameborden (+/- 3 stuks), met verlichting waar wij maandelijks een andere affiche in zouden kunnen plaatsen. Type reclame zoals in bushokjes, maar dan vrijstaand (zie voorbeelden in bijlage). Eventueel druk van logo of tekst. Bobex kwaliteitscontrole: voor een cultuurcentrum in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van borden
Wij zouden graag 2 borden bestellen, enkelzijdig full colour bedrukt. Bij voorkeur op kanaalplaten. Deze 2 borden zouden 150 op 50 cm groot zijn. We zouden deze ook graag zo snel mogelijk ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst de borden in het kader van het event "Antwerpen, Europese Jongerenhoofdstad". Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Reclamebord/paneel
Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een reclamebord op een waterbestendig materiaal, recto/verso bedrukt in quadri met dezelfde tekening. (Dikte ten minste 4mm). Afmetingen 60cm breed op 85cm hoog. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gemeentelijke jeugddienst in Antwerpen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag houten reclamepanelen
We zijn op zoek naar prijzen van reclameborden die zouden geplaatst worden op bestemmingen als herkenbaarheid voor onze vakantiegangers. Afmetingen hangen af van de bestemming, m.a.w. graag verschillende prijzen voor verschillende courante afmetingen in landschapsvorm (landscape), graag bedrukt in full colour. Concept wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in West-Vlaanderen die vakantieverblijven aanbiedt tegen de beste prijs. Graag een gedetailleerde offerte met de bestaande mogelijkheden. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over Bobex !"

H. De Groote

"Goede dienst, snelle reactie."

R. Van Wynendaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.