Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijs drukken kaartjes: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs drukken kaartjes-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Uitnodigingskaarten voor openingsreceptie
Leverancier gezocht voor het drukken van een 300-tal uitnodigingskaarten, ongeveer 21cm op 10cm (grammage idem postkaart) voor een openingsreceptie van een café op vrijdag 01 juli 2011 van 19 tot 21u. Bobex kwaliteitscontrole: graag twee kleuren zoals voorbeeld in bijlage (zwart met opschrift in goud). Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Offerte voor huwelijksuitnodigingen
We zouden graag huwelijksuitnodigingen laten drukken, 2 kleurendruk (zwart/roze), standaardformaat: 14cm * 21cm. Oplage 150 exemplaren. Daarbij ook nog naamkaartjes van zo'n 85mm op 55mm voor receptie en avondfeest, 75 exemplaren van elk (ook 2-kleurendruk). Graag zo snel mogelijk zodat deze verstuurd kunnen worden. Bobex kwaliteitscontrole: het huwelijk gaat door op 17 september 2011, graag een gedetailleerde prijsopgave met voorstel van aanwezige papiersoorten. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van lidkaarten
Graag had ik een offerte gehad voor het volgende: 1. Een totaal van 600 lidkaarten. * in 3 versies als volgt: 1 keer 100 en 2 keer 250 in bv steeds een andere kleurschakering * ongeveer zelfde formaat en materiaal (sterkte) als een bankkaart. * Is het verder ook mogelijk om hier een soort van krasvakje zoals op krasloten op te maken? Of is er een methode waarmee men op deze lidkaarten kan schrijven zonder dat dit kan verwijderd worden? Bobex kwaliteitscontrole: twijfelt u alvast niet om deze klant te contacteren bij verder vragen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van plastieken kaartjes
Plastieken kaartjes = consumptiebonnen veelvuldig te gebruiken bij wandelingen als betaalmiddel. De kaartjes moeten bedrukt worden in het zwart/wit; afmetingen: 60 x 40 x 0.8. Ontwerp van opdruk zal geleverd worden in het gewenste formaat (zie ook bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging gelegen in Hasselt. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van gelegenheidskaartjes mini-onderneming
Wij zijn gemotiveerde leerlingen en starten dit jaar met de voorbereiding van onze Mini-onderneming. Wij kwamen recent regelmatig in de pers met het succesverhaal, onze huidige mini-onderneming die de provinciale eerste prijs won. Ons product bestaat uit een charmant doosje met 30 gelegenheidskaartjes voor 10 verschillende gelegenheden, d.w.z. 3 kaartjes per gelegenheid. bv: Gelukkige verjaardag, zomaar, bedankt, ... Wij zijn op zoek naar een leverancier voor onze kaartjes en/of doosjes indien mogelijk gecombineerd. Onze kaartjes hebben ongeveer volgende afmetingen: 50 mm x 90 mm (gevouwen in de lengte). Voor extra informatie kan u ons contacteren via e-mail. Bobex kwaliteitscontrole: Graag ontvingen deze studenten van u zo snel mogelijk een prijsofferte voor 300 doosjes (dit zijn 9.000 kaartjes). Naargelang ons succes kan het aantal oplopen en zou bijbestellen mogelijk moeten zijn. Deze hopen op een spoedig antwoord. Met vriendelijke groet.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex! Zeker een makkelijke site om de juiste informatie over bedrijv..."

M. Lambrechts

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.