Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijs drukken flyers: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs drukken flyers-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Bedrukken van flyers
Leverancier gezocht voor het bedrukken van flyers, A5 formaat, geen vouwen - enkelzijdig, 135 gr, standaard papier, druk in quadri. Oplage: 2.500 exemplaren. Exemplaar in bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Wevelgem, provincie West-Vlaanderen. Graag een voorstel. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Marketingcampagne voor nieuw product
In het kader van een marketingcampagne zijn we op zoek naar een leverancier die voor ons een x-aantal affiches zou kunnen bedrukken, Enkele kenmerken: grootte: A2 - Full colour - goede kwaliteit (voor buitenshuis gebruik) - glanzend. Eigen ontwerp. Graag daarbij ook flyers, brochures e.d. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Oost-Vlaanderen. Deze had graag geweten hoeveel de kost bedraagt per 200 stuk, 2.000 stuks en 20.000 stuks. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van naamkaartjes, flyers en posters
Wij hebben zowel naamkaartjes nodig, alsook een aantal kleine flyers en een aantal posters op A3 formaat! We hebben reeds zelf het nodige ontworpen, enkel is de kwaliteit van ons ontwerp waarschijnlijk niet voldoende als echte printkwaliteit te verkrijgen! Bobex kwaliteitscontrole: voor een nieuwe webwinkel voor jong en oud. Graag een offerte voor 500 naamkaartjes, 250 flyers alsook 100 posters. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van een folder
Leverancier gezocht voor het drukken van een folder in kleur, met tekst en foto's, 3 luiken - 2 vouwen, 135gr, standaard papier, 6 kleurendruk, geen speciale afwerking. Afmetingen: 15cm x 21cm. Ik heb de vormgeving, enkel de tekst en de foto's moeten bij elkaar in het formaat gepast worden. Oplage: 200 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: in bijlage kunt u een aantal pagina's terugvinden. Graag een gedetailleerde offerte op Bobex of e-mail. Bedankt.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima verloop! Zal ik nog gebruiken indien ik een project/alternatieven wil evalueren/uitvoere..."

E. Siaens

"Schitterend! Een ware hulp."

I. Put


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.