Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Poststukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesPoststukken-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Kortenberg
Graag een offerte voor een frankeertoestel. Dit is voor zowel binnen als buitenlandse poststukken , wel enkel binnen Europa. De verzendingen bestaan voornamelijk uit gewone brieven, aangetekende zendingen of poststukken worden praktisch nooit verzonden. Graag naast de offerte ook meer praktische informatie over dit frankeertoestel; zoals de plaatsing en het onderhoud.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vzw in De Panne
Ikzelf doe de boekhouding van een vzw en heb ook de bevoegdheid voorstellen te lanceren. We zoeken nu naar middelen om de werkdruk te verlangen en daarom dachten we aan een frankeertoestel. Momenteel betalen we op jaarbasis zo'n 3000Ä aan postverdeling. Hier zitten voornamelijk , 4 tot 5 per maand, aangetekende zendingen tussen alsook , zeer zelden, een postpakket. 99% van onze post is verdeeld naar het binnenland. Op jaarbasis mag u toch zeker een 4000 poststukken rekenen. Graag een gerichte offerte voor deze frankeermachine.
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een Vzw in Genk
Momenteel hebben we een toestel van Neo-post. Ik wens een vergelijking door te voeren, uiteraard gaan we met de meest voordelige verder. Naast binnenlandse poststukken hebben we ook meer sporadisch buitenlandse poststukken. Meestal zitten hier ook aangetekende zendingen of zelfs postpakketjes tussen. Graag een uitgebreide offerte met de verdere uitleg over het frankeren van de brieven, de prijzen van dit frankeertoestel en eventueel onderhoud.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Vliermaal
Voornamelijk binnenlandse post. We hebben eigenlijk twee verenigingen en wensen met dezelfde frankeermachine van beide verenigen de poststukken te laten frankeren. Is dit mogelijk? Op wekelijkse basis hebben we vooral enkel postpakketjes. Graag een offerte met zowel huurprijs als aankoopprijs. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Kampenhout
Het is nogal moeilijk te zeggen hoeveel post we hebben , aangezien we als evenementenbureau sterk seizoensgebonden zijn. Sommige maanden kunnen we meer als 1000 poststukken hebben, terwijl andere maanden er bijna geen verzendingen zijn. We hebben voornamelijk nationale zendingen, internationale zendingen zijn zeer zeldzaam. We hebben wel vaak grote oplagen die verzonden worden.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een Vzw in Genk
We hadden graag een offerte en verdere informatie over een frankeermachine verkregen. We hebben enkel nationale zendingen en op maandelijkse basis enkele aangetekende poststukken. We wensen zowel de kostprijs voor huur als aankoop van een frankeermachine te kennen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Bellegem
We richten ons enkel op nationale zendingen. Op maandbasis hebben we minimum 300 poststukken + enkele aangetekende zendingen. Graag een prijsofferte voor huur en aankoop.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Staden
Ik zou graag een prijs ontvangen voor een aankoop van een frankeermachine. aangetekende zendingen. We hebben dagelijks tussen de 10 en de 30 poststukken. Hier zitten dagelijks enkele postpakketjes en brieven van groot formaat tussen. Uitzonderlijk hebben we ook eens een aangetekende zending.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Diest
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur van het toestel. We hebben ook vrij veel postpakketten dus gelieve hiermee rekening te houden.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Graag prijsinformatie van een frankeermachine, ik vraag me af of dit voor ons rendabel zou zijn, en interessanter dan gewoon met zegels.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben al een frankeermachine van De Post, ik vergelijk graag uw aanbod met het huidige contract
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Een frankeermachine interesseert ons, ik wens meer informatie en een prijsvoorstel / offerte
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
informatie en offerte voor een frankeermachine. Wij verzenden +- 150 brieven per week.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Contact leveranciers frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij denken aan een frankeermachine, graag vrijblijvend meer info & prijsindicatie
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine, omslag vul- en plooimachine
Informatie van frankeermachine, omslag vul- en plooimachine. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Prijsvoorstel frankeermachine
Graag een prijsvoorstel voor een frankeermachine, dit voor ons kantoor. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor elektrowinkel te Antwerpen
Graag een fankeermachine voor het verzenden van ongeveer 500st per maand.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor groot gebruik, tot 1000 stuks, voor bedrijf te Vlaams-Brabant
Voor het verwerken van maililngs en facturatie met een oplage van maximum 1000 stuks. Formaat van 220x110 tot A4. Bedankt
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf te West-Vlaanderen
Interesse in kleine of grote frankeermachine, hangt er vanaf welke best past voor mijn verbruik van zendingen. Zo moet ik niet telkens naar het postkantoor. Wij versturen ongeveer 25 tot 40 brieven per dag.
Frankeermachine
Brussel
Interesse in frankeermachine bij kledingmerk Scabal
Interesse in frankeermachine
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Verzekeringsbureau te West-Vlaanderen zoekt frankeermachine
Wij overwegen om de post te fankeren met een frankeermachine, ongeveer 100 postzegels per dag + 1 x per maand ongeveer 1000 postzegels Graag per kerende een offerte
Frankeermachine
Antwerpen
Schilderbedrijf te Antwerpen heeft interesse in frankeermachine
Ik wel interesse in frankeermachines, zag dit al eens ergens, stuur me aub enkel via e-mail eerst wat informatie, bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor sanitairbedrijf te West-Vlaanderen
Meer informatie en prijzen van een frankeermachine aub, om te evalueren of dit interessant kan zijn om onze zendingen mee te frankeren.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine gevraagd voor Oost-Vlaams bedrijf
Voor onze dagelijkse postzendingen lijkt het ons handig een automatische frankeermachine te hebben. Nu, wij verhuizen in mei-juni en hebben het nu bijzonder druk, kan u mij eind april contacteren aub. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Telecom bedrijf uit Antwerpen overweegt aankoop van frankeermachine
Ik heb interesse in een frankeermachine om het verzenden van onze poststukken te vergemakkelijken, meer informatie gevraagd.

Poststukken

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Makkelijke manier om verschillende offertes te ontvangen."

M. Remmery

"Tevreden, ik had snel een aantal aanbieders aan de lijn."

R. Hemelings


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.