Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Postkaarten: Ontvang snel meerdere gratis offertesPostkaarten-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken postkaarten & eindejaarskaarten
Graag het drukken van postkaarten, eindejaarskaarten, opendeurdagen voor een modieuze kledingzaak. Afmetingen: 11cm x 21cm, min. 170gr, bedrukt in quadri, 1 luik, luxepapier, geen speciale afwerking. Ontwerp en distributie door drukker. Oplage: 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in textiel, mode en luxegoederen. Graag een gedetailleerde offerte, inbegrepen: drukwerk, frankeren en adresseren. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Postkaarten drukken
Wij zoeken een drukker voor het vervaardigen van 500 postkaarten. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte. Dit mag rechtstreeks via e-mail naar deze klant toe.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Postkaarten
Wij zijn op zoek naar 500 ŗ 1000 postkaarten die zullen dienen als uitnodiging voor een kunsttentoonstelling. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/07/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Het moet lijken op de klassieke postkaart, zij verzorgen de opmaak. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van set postkaarten
De intergemeentelijke erfgoedwerking van de gemeenten Melle, Merelbeke, Oosterzele en St-Lievens-Houtem wil een set van 5 postkaarten laten drukken als geschenk op erfgoeddag. Specificaties: -afmetingen 515x148 mm (open) - 104x148 mm (gesloten) -perforeren, vouwen en snijden -recto verso quadri -indien mogelijk verpakt Bobex kwaliteitscontrole, op 03/03/2009:Totaal aantal te drukken exemplaren is 5000. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukwerk huwelijksuitnodigingen
Ik ben op zoek naar een drukker die 150 kaarten US formaat wil drukken. De kaarten dienen recto verso en in vierkleurendruk gedrukt te worden en voorzien van een UV laag. Ik wens ook 40 postkaarten A6 formaat te laten drukken. Deze dienen ook recto verso en in vierkleurendruk gedrukt te worden. Ze moeten voorzien worden van een UV laag aan de recto zijde. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/12/2008: Het af te drukken document kan in een PDF aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een offerte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitstekende dienstverlening die mij binnen de kortste keren een aangepaste oplossing voor mijn ..."

W. Poppe

"Heel leuke ervaringen gehad met de Bobex diensten. Heel handige tool. Wij gaan hier als verenig..."

B. Van De Voorde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.