Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Plaatsing zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsing zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Wuustwezel
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Nu hebben we twee kinderen waarvan een een jaar uit de woning is. Momenteel een verbruik van 10.000 kw. Dit kan nog dalen als de zoon de woning uit trekt. Plaatsing van de panelen kan geplaats worden op een hellend dak van 35į met dakpannen. Oppervlakte en oriŽntatie zijn niet nagemeten. Plaatsing voor zeker 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in De pinte
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen voor zo'n 3000kw. Dit dak zijn dakpannen van de jaren 80. De oriŽntatie is westelijk en oostelijk. Plaatsing voor nog ergens in het jaar 2017.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Rotselaar
Ons huidig verbruik is 8700kw per jaar. Ik wens hiervoor zonnepanelen te plaatsen op een zuidelijk gericht pannendak. De woning is 12m breed en we schatten een 4 m hoog dak. Twee dakkapellen aan de voorzijde , de zuidkant. Werekn voor zeker 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Aaigem
Plaatsing op een hellende dak met dakpannen. Dak heeft een zuidwestelijke kant . Geen idee van oppervlakte Ook geen idee van het verbruik. Gebouw zelf van 1864 maar verbouwd in 1993. Werken voor ten vroegste voor eind 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Vurst Gavere
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een garage van golfplaten. Per dakheft 18m≤. Geen idee van verbruik. De woning is orgineel van 1982.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hamont-Achel
Dit is voor plaatsing van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Geen idee van de oppervlakte en oriŽntatie. Woning van 90-91. Plaatsing bedoeld voor de eerste helff van volgend jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
We zoeken een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Straatkant is zuidoostelijk gericht. Voor de offerte zal er wel nog iemand ter plaatsen het verbruik moeten komen opmeten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een woning van 1980. Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op dakpannen. Dak is zuidoostelijk gericht. Oppervlakte van dit dak is 11x35m met 30į helling.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in 's Gravenwezel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidoostelijk pannendak. De totale oppervlakte is zo'n 130m≤. Deze woning is bijna 40 jaar oud. Geen idee van verbruik. Plaatsing, indien deze binnen het budget valt, voor 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Hove
Ik hen een verbruik van zo'n 4000kw. Voor dit verbruik zoek ik nu een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een pannendak. Zuidwestelijk gericht met een oppervlakte van ongeveer 60m≤. Graag plaatsing in de eerste helft van volgend jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Ik heb een woning met elektrische verwarming. Ik heb een redelijk hoog verbruik en daarom wens ik een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een pannen dak. Geen idee van de oriŽntatie , ik vermoed zuidwest , en oppervlakte.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Langemark-Poelkapelle
2500kw verbruik ongeveer Plaatsing mogelijk op een dakpannen dak. Gevel gericht op zuiden. Half plat dak. Woning van bijna 50 jaar oud. 50-100m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Vliermaal
Plaatsing op een dakpannen. dak 8x9m . Geen idee van de oriŽntatie of verbruik
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Leffinge
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidelijk pannendak. Dit is een zuidwestelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte of het verbruik.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een vrijstaande woning. Deze komen op een nieuwe garage met zuid gericht dak. De deze garage wordt geplaatst midden oktober. Dit dak zal bestaan uit dakpannen. Deze woning is van 89. Geen idee van verbruik maar we betalen maandelijks rond de 100Ä.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Moen
Verbruik van zo'n 1500kw. De plaatsing het beste op een losstaand bijgebouw. Dit heeft een nieuw dak in roofing en is ongeveer 200m≤.Hoofdconteur in het bijgebouw.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van de panelen op een plat dak van de woning zelf. Dit is een geasfalteerd dak. +- 60m≤. Deze woning is gebouwd in de jaren 70. 250Ä per maan aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Leuven
Ik doe deze aanvraag in naam van de eigenaar. Deze wenst panelen te plaatsen voor het appartement van de eigenaar, twee huurder en de gemeenschappelijk delen. Dit is voor een gebouw van 25 jaar . Dak is gelegen op garage's achter het gebouw. Elke appartement heeft zijn eigen elektriciteitsmeter.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Heule
Ik heb geen idee van het verbruik. Ik wens de panelen te plaatsen op een schuin dak met dakpannen of een roofing dak aan de woning. Het schuine dak heeft een zuidelijke oppervlakte en is zo'n 35m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Besselare
Ik zoek een offerte van zonnepanelen . Dit is voor een woning die gerenoveerd is in 2009. De plaatsing is mogelijk op een zuid gericht pannendak. Geen idee van vebrruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Voor een woning van de jaren 70 zoeken we een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Hoeveel ons huidige verbruik is weet ik niet goed maar omdat we een heel hoge factuur hebben voor energie wenste ik te bekijken of we via deze offerte rendabel energie kunnen besparen. Plaatsing mogelijk op een plat dak waar de roofing recent is vernieuwd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Herne
+- 7000kw verbruik. Vooral door een elektrische wagen en boiler. Dit laaste gaan we wel omschakelen naar gas. Omdat dit een geklaseerd dak is wens ik de panelen te plaatsen op een zuidhelling. Dit is op 15-20m van de woning. Dit is een weide dus gragrond.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Evergem
Dit is een woning van 22 jaar. Ik heb een verbruik van 11.000kw dag en nacht tarief samen. Er is zadeldak met noord en zuidelijke oriŽntatie. Langs de beide kanten is er een plat dak 20-100m≤ roofing dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Boutersem
Verbruik van ongeveer 7700 kw. Plaatsing van de zonnepanelen is mogelijk op een epdm rubberen dak. Deze is twee jaar oud en zo'n 180m≤ groot. Wel 4 koepels, langs de rand de dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Waanrode
Dit is voor een de plaatsing van zonnepanelen op een woning van de jaren 60. Ik heb een hellend dak met dakpannen. Ik schat de oppervlakte zo'n 50-60m≤, hierin zit wel 1 dakvenster. Bij de buren staan reeds zonnepanelen en mijn dak ligt op zelfde oriŽntatie.

Plaatsing zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Offerte vragen via Bobex is uiterst gemakkelijk. Het leverde ons voldoende reacties op om te ve..."

P. Schram

"Dit is wel interessant men kan eens vergelijken en welke materialen ze gebruiken."

M. Van Hauwermeiren


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.