Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Plaatsing zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsing zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
We zoeken een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Straatkant is zuidoostelijk gericht. Voor de offerte zal er wel nog iemand ter plaatsen het verbruik moeten komen opmeten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een woning van 1980. Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op dakpannen. Dak is zuidoostelijk gericht. Oppervlakte van dit dak is 11x35m met 30į helling.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in 's Gravenwezel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidoostelijk pannendak. De totale oppervlakte is zo'n 130m≤. Deze woning is bijna 40 jaar oud. Geen idee van verbruik. Plaatsing, indien deze binnen het budget valt, voor 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Hove
Ik hen een verbruik van zo'n 4000kw. Voor dit verbruik zoek ik nu een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een pannendak. Zuidwestelijk gericht met een oppervlakte van ongeveer 60m≤. Graag plaatsing in de eerste helft van volgend jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Ik heb een woning met elektrische verwarming. Ik heb een redelijk hoog verbruik en daarom wens ik een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een pannen dak. Geen idee van de oriŽntatie , ik vermoed zuidwest , en oppervlakte.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Langemark-Poelkapelle
2500kw verbruik ongeveer Plaatsing mogelijk op een dakpannen dak. Gevel gericht op zuiden. Half plat dak. Woning van bijna 50 jaar oud. 50-100m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Vliermaal
Plaatsing op een dakpannen. dak 8x9m . Geen idee van de oriŽntatie of verbruik
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Leffinge
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidelijk pannendak. Dit is een zuidwestelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte of het verbruik.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een vrijstaande woning. Deze komen op een nieuwe garage met zuid gericht dak. De deze garage wordt geplaatst midden oktober. Dit dak zal bestaan uit dakpannen. Deze woning is van 89. Geen idee van verbruik maar we betalen maandelijks rond de 100Ä.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Moen
Verbruik van zo'n 1500kw. De plaatsing het beste op een losstaand bijgebouw. Dit heeft een nieuw dak in roofing en is ongeveer 200m≤.Hoofdconteur in het bijgebouw.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van de panelen op een plat dak van de woning zelf. Dit is een geasfalteerd dak. +- 60m≤. Deze woning is gebouwd in de jaren 70. 250Ä per maan aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Leuven
Ik doe deze aanvraag in naam van de eigenaar. Deze wenst panelen te plaatsen voor het appartement van de eigenaar, twee huurder en de gemeenschappelijk delen. Dit is voor een gebouw van 25 jaar . Dak is gelegen op garage's achter het gebouw. Elke appartement heeft zijn eigen elektriciteitsmeter.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Heule
Ik heb geen idee van het verbruik. Ik wens de panelen te plaatsen op een schuin dak met dakpannen of een roofing dak aan de woning. Het schuine dak heeft een zuidelijke oppervlakte en is zo'n 35m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Besselare
Ik zoek een offerte van zonnepanelen . Dit is voor een woning die gerenoveerd is in 2009. De plaatsing is mogelijk op een zuid gericht pannendak. Geen idee van vebrruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Voor een woning van de jaren 70 zoeken we een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Hoeveel ons huidige verbruik is weet ik niet goed maar omdat we een heel hoge factuur hebben voor energie wenste ik te bekijken of we via deze offerte rendabel energie kunnen besparen. Plaatsing mogelijk op een plat dak waar de roofing recent is vernieuwd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Herne
+- 7000kw verbruik. Vooral door een elektrische wagen en boiler. Dit laaste gaan we wel omschakelen naar gas. Omdat dit een geklaseerd dak is wens ik de panelen te plaatsen op een zuidhelling. Dit is op 15-20m van de woning. Dit is een weide dus gragrond.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Evergem
Dit is een woning van 22 jaar. Ik heb een verbruik van 11.000kw dag en nacht tarief samen. Er is zadeldak met noord en zuidelijke oriŽntatie. Langs de beide kanten is er een plat dak 20-100m≤ roofing dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Boutersem
Verbruik van ongeveer 7700 kw. Plaatsing van de zonnepanelen is mogelijk op een epdm rubberen dak. Deze is twee jaar oud en zo'n 180m≤ groot. Wel 4 koepels, langs de rand de dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Waanrode
Dit is voor een de plaatsing van zonnepanelen op een woning van de jaren 60. Ik heb een hellend dak met dakpannen. Ik schat de oppervlakte zo'n 50-60m≤, hierin zit wel 1 dakvenster. Bij de buren staan reeds zonnepanelen en mijn dak ligt op zelfde oriŽntatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Schepdaal
Verbruik van elektriciteit zal rond de 3000kw zijn. Nu komt er in de zomer wel een zwembad bij met warmtepomp. Dit is voor plaatsing op een aangebouwd roofing dak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Koekelare
We zoeken een offerte voor zwarte zonnepanelen. Verbruik van elektriciteit zal ter plaatsen op te meten. Het dak dak bestaat uit dakpannen.We hebben zowel de mogelijkheid voor het plaatsen op een carport of het dak van de woning zelf. Op de carport hebben we wel niet de hele dag zon. Dit is een hoevewoning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Smetlede
We hebben een hoog verbruik omdat elektrische verwarming waardoor we een zeer hoge kost hebben. Daarom dat we nu wensen te bekijken zijn van de zonnepanelen. Zeker 40m≤. Geen idee van de oriŽntatie maar plaatsing zowiezo aan de achterkant.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Pittem
Momenteel betaal ik zo'n 350Ä voor elektriciteit en gas samen. Ik heb een zuid tot zuidwestelijke oriŽntatie. Geen idee van de oppervlakte. Dit is een woning gebouwd in de hoek van de jaren 90. Graag had ik met iemand hier ter plaatsen een afspraak gemaakt olm het precieze rendement en de plaatsing van de zonnepanelen te bespreken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
Dit is voor een verbruik van grof geschat zo'n 9000kw. We wensen deze zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van een bijgebouw. Dit is een epdm rubberen dak. Woning is zo'n 60 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Baardegem
We zijn op zoek naar een offerte voor de installatie van zonnepanelen. plaatsing is mogelijk op het dak van de woning zelf. Deze heeft zeker 9x6m oppervlakte. Zuidelijk gericht. Geen idee van verbruik.

Plaatsing zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel handig om de gepaste vakmensen zonder veel omwegen in huis te halen."

E. Marynissen

"Ik ben er tevreden van."

V. Van Cruchten


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.