Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Plaatsen frisdrankmachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsen frisdrankmachine-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor de plaatsing van een frisdrankautomaat
Wij willen een frisdrankautomaat plaatsen zodat we ons personeel een verfrissend drankje kunnen aanbieden. er werken een 100-tal mensen in ons bedrijf.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola automaat
We zoeken een frisdrankautomaat op steunvoet (coca cola, ice-tea, fanta, sprite, fruitsap, bruiswater e.d.) graag full service (huren, onderhouden, bijvullen, schoonmaken). Dit voor een 30 40-tal personen dagelijks, 1 2x per dag. Voorkeur voor bepaald type contract: berekening per verbruikte eenheid. Graag een gedetailleerde offerte en/of een ander alternatief (indien mogelijk). Reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie aankopen coca cola automaat - benzinestation
Wij zijn op zoek naar een drankautomaat (vrijstaand model) voor aan een benzinestation te plaatsen. Graag weerbestendig aangezien deze buiten zal moeten staan. Ik wens ook het onderhouden van het toestel door de leverancier. Aantal personen: gemiddeld 15 klanten/dag. Graag een offerte en documentatie van de machine via e-mail. Alvast bedankt.

Plaatsen frisdrankmachine

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interressant om een goed overzicht te krijgen van wat er op de markt bestaat."

W. Baele

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.