Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Pelletkachel: Ontvang snel meerdere gratis offertesPelletkachel-pelletkachel

Ontvang nu meerdere offertes: PelletkachelOfferte aanvragen-pelletkachel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Pelletkachel
Vlaams Brabant
Pelletkachel voor een woning in Grimbergen
Momenteel heb ik een houtkachel. Dit is een oudere woning waar ik recent ben gaan inkopen. Ik wens nu de mogelijkheden te bekijken voor een pelletkachel. Schouw is reeds voorzien.
Pelletkachel
Antwerpen
Pelletkachel voor een woning in schoten
Dit is een bungalow in een vakantiepark. Ik ben eigenaar van het gebouw. Momenteel is er enkele een minimum aan isolatie . Dit is een gebouw van de jaren 60 maar wel vrij recent volledige gerenoveerd. Momenteel is er ook geen rookkanaal en deze zal door het dak moeten gaan. Houten een roofing chalet met uiteraard houtskeletbouw. Graag een offerte voor de installatie van deze pelletkachel.
Pelletkachel
Waals Brabant
Particulier uit Braine l'Alleud is op zoek naar een pelletkachel
Ik ben momenteel bezig met het bouwen van een chalet waarvoor ik graag een pelletkachel zou hebben. De beneden verdieping is ongeveer 60 vierkante meter groot en ook de bovenverdieping is van dezelfde grote. De hoogte van de chalet zal om en bij de 5m zijn.

Pelletkachel

Pettelkachel: een nieuwe manier om uw woning milieuvriendelijk te verwarmen

De prijzen van gas en stookolie zijn de afgelopen tien jaar gestegen. Daarnaast zijn de prijzen erg afhankelijk van de internationale markten. Hierdoor zijn mensen steeds op zoek naar alternatieve middelen om hun woning te verwarmen. Een pelletkachel kan een oplossing bieden.

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel, het woord zegt het zelf: een kachel waar pellets in verbrand worden. Pelletkachels zijn vergelijkbaar met een gewone houtkachel, vanwege een raam waardoor een vlam zichtbaar is. Het verschil met een gewone houtkachel is dat een pelletkachel enkel geschikt is voor houtpellets.

Wat zijn houtpellets?

Houtpellets zijn gemaakt van zuiver en onbehandeld houtafval (zaag- en schaafspanen). Hierbij worden ook geen lijm of ander bindmiddel toegevoegd. Het hout bevat genoeg hars om het zaagmeel bij elkaar te houden. Wanneer pellets vervaardigd zijn uit ander materiaal, zoals karton of stro, kunnen er problemen ontstaan bij ontsteking of verbranding. Pellets zijn geperst onder hoge druk. Hierdoor hebben zij een hogere energiewaarde dan een blok hout.Offerte aanvragen-pelletkachel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer snel, zeer goed"

F. Kundycki

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.