Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Partner sociaal secretariaat met softwaresysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesPartner sociaal secretariaat met softwaresysteem-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secreteriaat voor Koeriersbedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn een koeriersbedrijf van 38 medewerkers , maar dit aantal kan wel nogal schommelen.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat als partner voor loonsafrekening, ontevreden huidige partner
Een degelijk sociaal secretariaat om alles wat met het personeel en verplichtingen voor mezelf als zaakvoerster te maken heeft op zich te nemen. Van mijn huidig sociaal secretariaat ben ik niet zo tevreden. Ik wil een partner van wie ik correcte info kan ontvangen als ik een vraag stel mbt hoe en wat bij aanwervingen enz..
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Ontevreden klant Acerta wenst overstap sociaal secretariaat naar Partena
Op dit moment zit ik met sociaal secretariaat en loonberekening bij Partena. Ik ben echter niet zo tevreden, ze nemen zelf weinig initiatief en informeren enkel wanneer je het hen vraagt. Ik ken enkele Partena-klanten en die klagen niet. Vandaar graag info van Partena en offerte voor een eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat wegens ontevreden huidige partner, graag contact info en offerte
Graag had ik van sociale secretariaat willen veranderen wegens allerlei problemen (slechte communicatie.......) Kan u mij hierover meer inlichtingen bezorgen om dit te doen. Graag contact, informatie, en een offerte. Bedankt
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat, graag partner met goede begeleiding in loonbeheer en HR
Ik zoek een sociaal secretariaat om loonbeheer en andere HR-taken van me over te nemen dat me een goede begeleiding kan geven en voldoende informatie kan bezorgen. Dan kan ik me op mijn zaken richten. Graag contact en een prijsvoorstel. Bobex quality control: De klant geeft aan reeds met een bureau te werken waar hij graag weg wilt omdat hij helemaal niet tevreden is. Hij weet echter niet meteen hoe zijn huidige partner noemt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact en offerte vergelijken sociaal secretariaat met softwaresysteem
Sociaal secretariaat voor de verwerking van onze lonen van bewakingsagenten (PC 317). Ook bezorgen van een internetsysteem voor doorgeven van de prestaties en digitaal aanleveren van de loonfiches en sociale documenten. Vandaag werken wij met Groep S.

Partner sociaal secretariaat met softwaresysteem

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima site."

S. Van De Ven

"Handig om snel meerdere offertes te verkijgen."

S. Verbeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.