Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Overzicht prijzen incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesOverzicht prijzen incassobureau-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Eppegem
Het totale bedrag van de vervallen facturen is momenteel rond de 30.000Ä, verdeeld over 4 tot 5 facturen bij hetzelfde bedrijf, waarvoer we graag beroep zouden doen op uw diensten als incassobureau . Deze onbetaalde facturen zijn van enkele weken tot enkele maanden oud. Het bedrijf heeft een Belgische Btw Nummer. Graag een overzicht van uw prijzen en verdere informatie over uw werking. Met Veel dank.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een huisbaas in Beveren
Ik heb een huurder die al 1 jaar en 3 maanden zijn huur niet betaald. Het gaat om een totaalbedrag van Ä8000,- Het vredesgerecht heeft me voorgesteld om contact op te nemen met de incassobureau. Wat gaat het me kosten als ik een incassobureau inschakel? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor groothandel in West-Vlaanderen
Wij zijn een groothandel in geschenkartikelen en werken voornamelijk met KBC commercial finance voor het innen van de facturen die verzekerd zijn, ik zoek een incassobureau voor de andere klanten die rechtstreeks aan ons moeten betalen. Dit zijn zowel Belgische als buitenlandse klanten. Graag een voorstel. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Extern bureau voor wanbetalers, zelfstandige in Vlaams Brabant
Als zelfstandige ben ik op zoek naar een extern bureau dat klanten aanspreekt om te betalen, aangezien het veel te lang duurt. Het betreft in dit geval 2 openstaande facturen voor een globaal bedrag van zo'n 12.000 euro samen (2 opdrachten voor hetzelfde bedrijf). Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Prijsoverzicht incassobureau
Graag een omschrijving over de manier van werken en wat het kostenplaatje hiervoor is? Bedankt voor de snelle reactie.

Overzicht prijzen incassobureau

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is echt een grandioos idee, mooi uitgewerkt en echt handig! Zeer tevreden, en zal ook na..."

M. Brouwers

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.