Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Opvolging buitendienst: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpvolging buitendienst-gps tracking systeem

Ontvang nu meerdere offertes: GPS Tracking SysteemOfferte aanvragen-gps tracking systeem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GPS Tracking Systeem
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie systeem voor een bedrijf in Lede
Het gaat over huurwagens, kleine busjes voor gehandicapte vervoer en eventueel ook autobussen. De aantallen hangen volledig af van de prijs en zullen tussen 6 en 20 voertuigen zitten. Deze zullen dienen voor beheer van voertuigen en opvolging van chauffeurs.
GPS Tracking Systeem
Limburg
Voertuiglokalisatiesysteem voor een autoverhuurbedrijf
Beste, Wij zijn van autoverhuur Broekx, en we gaan meerdere vestigingen openen. We hebben reeds 1 vestiging voor 25 wagens, de 2e zal een 27-tal wagens bevatten en wordt deze maand geopend in Opglabbeek. Nu willen wij een systeem wat we steeds kunnen uitbreiden wanneer we in de toekomst een 3e, 4e, 5e vestiging gaan openen.
GPS Tracking Systeem
Oost-Vlaanderen
Gps tracking systeem voor een bedrijf in Wetteren
Graag een offerte voor 15 voertuigen. Deze bestaan uit 1 vrachtwagen en 14 bedrijfswagens. Dit systeem zal vooral voor rapportering en opvolging van de buitendienst dienen.
Voertuiglokalisatie
Henegouwen
Systeem voor opvolging buitendienstmensen
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor opvolging van buitendienstmensen in Benelux en Frankrijk.

Opvolging buitendienst

Een live GPS volgsysteem, het klinkt misschien als chinees in de oren maar het heeft vele functies. Steeds meer bedrijven die graag snel op de noden van hun klanten inspelen maken er gebruik van. De werking is simpel. Er kan in verschillende auto's een zender worden geplaatst. Deze geeft aan een satelliet door wat zijn positie is. En deze positie komt via het internet bij u op kantoor, op uw laptop of zelfs op uw smartphone terecht. Zo kan u altijd en overal te weten komen waar uw medewerkers zich bevinden.

De voordelen van dit systeem voor interventies is enorm. Haast elke dienst met een alarmcentrale gebruikt de technologie op zijn voertuigen. Een dringende oproep komt binnen en daar moet snel en efficiënt op gereageerd kunnen worden. Met een GPS trackingsysteem weet de centrale op elk moment waar zich een interventiewagen bevindt. Zo heeft de alarmcentrale een duidelijk overzicht van wie zich waar bevindt en kan er snel en efficiënt gereageerd worden op een dringende oproep.

Voor vele andere redenen is GPS tracking een handig instrument. Een duidelijke ritregistratie van uw vertegenwoordigers kan bijzonder handig zijn. Zo kan je de werkuren altijd perfect registreren zonder discussie. Vergelijk daarom verschillende track & trace oplossingen en ontdek hoe GPS ritregistratie ook nuttig kan zijn voor uw situatie. Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Zo vergelijkt u alle aanbiedingen (van simpele zenders tot grotere systemen).Offerte aanvragen-gps tracking systeem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden , ik had onmiddellijk 5 verschillende leveranciers."

J. Sluyts

"Natuurlijk tevreden. Bobex bespaart me veel tijd en jullie stellen niet eender wie voor als lev..."

R. vAN Daele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.