Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Opstijgend vocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpstijgend vocht-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Herent
Beste We zoeken iemand om onze muren te injecteren tegen opstijgend vocht in de muren. De problemen beperken zicht nog tot gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning en na verwijderen van behang en pleister zijn de eerste problemen opgemerkt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Halen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(bijbouw-gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, geen lek dat ik weet, probleem recent erger. Huis van rond 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist op den berg
De grootste problemen zijn op het gelijkvloers, het is een bungalowwoning. We zijn in een hoek langs de gevels onderaan de muren de eerste problemen met vocht. problemen met opstijgend vocht sinds enkele maanden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is een rijwoning met magazijn, atelier en een appartement. Problemen op het gelijkvloers. Ik vermoed opstijgend vocht over zo'n 20m. Problemen reeds enkele jaren aanwezig. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
Dit is opstijgend vocht. 10 jaar geleden reeds eens bewerkt. Problemen zo'n 6 maanden begonnen. Woning van 18 jaar oud.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Zillebeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, +15 lopende meter, geen lek. Bouwjaar rond 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Putte
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, op een aantal muren, geen lek dat ik weer. Bouwjaar 1958.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Zoersel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 15cm hoog, +2 lopende meter, geen lek gwn grondwater. Huis van 1987.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Asse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht, +1 lopende meter zeker, geen lek. Huis van 1994, probleem in bijbouw.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Wingene
Ik heb vocht in de kelder en muren van mijn prive. Opstijgend vocht aan de plint, plekken op het behang, situeert zich onder de trap(kleine kelder). Geen lek, huis van 1996.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Meerbeke
In een kelder hebben we een waterput met dompelpomp. We hebben nu echter problemen met opstijgend vocht in de muur tussen de keuken en de woonkamer. Vroeger was hier een radiator maar deze is nu weggehaald; Door de muur lopen geen leidingen en er is geen kelder onder
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hasselt
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, pleister staat bol, +9 lopende meter, geen lek, huis van 1955 ergens (zonder waterkering).
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Stekene
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht op een buitenmuur, probleem al even (nooit goed aangepakt), huis van 1963.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Torhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de keuken en living, opstijgend vocht van aan de plint, geen lek. Huis van 2004.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
Problemen zijn vooral gelijkvloers. Ik vermoed opstijgend vocht in binnenmuren die vroeger gevelmuren waren maar er is een bijgebouw is tegen gezet. problemen sinds een maand begonnen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Melsele
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht aan de plinten, op een aantal buitenmuren (+30 lopende meter), geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1960 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Beste, Wij hadden graag een offerte aangevraagd in verband met opstijgend vocht. Het gaat hier om een binnenmuur dus het probleem komt uit de grond. Het is ongeveer 1,5m breed en het zit al 0,5m hoog. Het is zichtbaar door afgebladderde verf. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Kinrooi
Ik heb vocht in de muren van een woning dat ik verhuur (gelijkvloers). Lijkt vocht in de hoeken, +4 lopende meter, geen lek dat ik weet, huis van 1970. Woning volledig onderkelderd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Kan iets met de waterkering zijn, daardoor lijkt opstijgend vocht er te zijn, geen lekken. Huis van 1970.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Lokeren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht in de keuken, zwarte plekken, +2 lopende meter, geen lek daar. Huis van rond 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Langemark
Ik heb vocht in de muren van mijn prive/zaak (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30-40 cm hoog, probleem rond bijbouw, +40 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar bijbouw rond 2008, woning voor 1950.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
We hebben op een appartement van 1973 last van vocht in de muren door opstijgend vocht. Mogelijk al enkele jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Gent
Opstijgend vocht in de keuken die bijgebouwd is. Het zit helemaal beneden tegen de vloer. Er is geen kelder aanwezig. De keuken is in 1895 gebouwd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Kalmthout
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren en de vloer. Wij zien dat deze vochtig zijn en er verschijnen vochtblaasjes op het pleisterwerk.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Waarschoot
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een alleenstaande woning dat 60 jaar oud is en wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuren zijn onderaan vochtig (opstijgend vocht).

Opstijgend vocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte organisatie."

E. Vranckx

"Heel tevreden van Bobex. Offertes zijn aangevraagd met het oog op volgend jaar."

B. Van Weyenbergh


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.