Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Opstijgend vocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpstijgend vocht-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Bredene
Ik heb een vochtprobleem in zowel de kelder als op de gevelmuren en de kelder me opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en we hebben ze reeds proberen op te lossen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
Het vochtprobleem zijn laatste maand duidelijk erger geworden. Het is opstijgend vocht in volle stenen muren. Het probleem beperkt zich het gelijkvloers . Ouder gebouw van voor 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Merchtem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 50cm hoog, +30 lopende meter, geen lek normaal. Bouwjaar rond 1965.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Machelen
Dit is een probleem op het gelijkvloers met een probleem met opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds enkele maanden vermoeden we. Deze woning is recent aangekocht. Gebouw van de jaren 60.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Munsterbilzen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, + 10 lopende meter, geen lek. Huis van 200 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Lier
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 15cm hoog, op 2 muren zichtbaar, geen lek dat ik weet. Bouwjaar rond 1972 ergens.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Bekkevoort
Vermoeden van opstijgend vocht, volle muren van façadesteen. Dit is een recent gekochte woning die volop in de renovatie zit. Momenteel wordt de woning ontmanteld. Mogelijk is er geen waterscheiding in de muren. De blok die moet gedaan worden is 30 lopende meter. In de woning is er een kleine kelderruimte die redelijk droog is.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Heverlee
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Buitenmuur, opstijgend vocht tot 10cm hoog, +7 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar 1947.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nazareth
We hebben in een bungalowwoning met problemen met opstijgend vocht. Het zijn volle stenen muur . Woning van 40 jaar oud. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +9 lopende meter, geen lek dat ik weet, huis van voor 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, op 2 muren, geen lekken. Probleem al jaren, huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van de binnenmuren zijn vochtig. Wij zien ook (in de keuken) bruine vlekken door het papier komen (rondom ons raam). Wij zien bulten in het behangpapier en hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Wij zijn tevens ook eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht denk ik tot 1m hoog, +30lopende meter, geen lek. Huis van rond 1970, kan iets met waterkering zijn.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Pepingen
Ik doe deze aanvraag voor de kerkraad. We hebben enorme veel last van opstijgend vocht. Dit is een gebouw van zeker 100 jaar. oud maar is reeds 20-15 jaar geleden gerenoveerd. Sinds een jaar zijn deze problemen begonnen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Beveren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op bepaalde plaatsen ook slagregen, geen lekken. Bouwjaar huis van 1964.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Wervik
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +10lopende meter, geen daklek, bouwjaar zeker 100 jaar.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Kesselt-Lanaken
Dit is een ouder woning. We hebben sinds kort op binnenmuren tussen badkamer en kleedkamer opstijgend vocht in de muur. Sinds enkele weken problemen. Leidingen zijn op deze plaatsen niet aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning
ik heb last van vocht in de muur. Ik denk dat aan opstijgend vocht. De woning komt uit 1900. Verf laat los op deze muur.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zele
We hebben een probleem met opstijgend vocht op het gelijkvloers. Woning anderhalf jaar geleden gekocht en na behangen zijn de vochtproblemen ontdekt. Woning van 1960. Reeds zelf geïnjecteerd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Stabroek
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +4 lopende meter, geen lekken. Huis van 1950, volle muren zonder waterkering.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Merelbeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers-garage). Opstijgend vocht tot een 30 cm hoog, geen lek dat ik weet, +4 lopende meter. Bouwjaar rond 1960.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers en 1ste verdiep). Opstijgend vocht beneden tot een 1m hoog, +8 lopende meter, geen lekken. Boven is het onder het raam (misschien condens?). Huis van bijna 200jaar oud.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Heusden zolder
Ik heb een probleem in de kelder van een gelijkvloers appartement. Deze problemen gaan ook door tot de kelder. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en reeds een keer behandeld. Toen zijn ze echter terugkomen. Ik vermoed opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Dilbeek
Opstijgend vocht in muren verhuurd appartementsgebouw . Gelijkvloers. 20-25 lopende meter rondom, soms tot ongeveer 50 cm hoog. Gemakkelijk bereikbaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Ekeren
Ik heb vocht in de muren van een appartement(gelijkvloers) dat ik verhuur. Opstijgend vocht tot een 60cm hoog, +15lopende meter, geen lek. Bouwjaar 1978.

Opstijgend vocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zijn OK"

L. De Cock

"Ik ben tevreden over het handelen van Bobex en het doorgeven van mogelijke leveranciers."

K. Colphijn


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.