Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Opstijgend vocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpstijgend vocht-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Geebets
Vooral problemen op het gelijkvloers en in de kelder aanwezig? Deze gaan we wel dichtgooiren. Mogelijk zijn deze problen al een jaar aanwezig. Het oude bestaande deel is 60-70 jaar maar woning is dfeels volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Baarle-Hertog
We hebben problemen met optrekkende vocht. Deze zijn reeds enkele jaren aanwezig. Deze worden steeds erger vooral na een natte winter.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Mechelen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, +15 lopende meter, geen lek, verf valt eraf, bouwjaar voor 1970.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Vliermaalroot
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers-achterbouw). Lijkt osptijgend vocht, kan iets met de waterkering zijn. Geen lek ik dat weet, bouwjaar 1990.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Erpe-Mere
Dit is voor een klein appartementsblok van drie appartementen dat we verhuren. De eigenaars hebben laten weten dat er achteraan in de slaapkamers op het gelijkvloerse appartement opstijgend vocht is tegen de gevelmuur. Gebouw van 1993
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Keerbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, bezetting komt ook los, enkele plaatsen. Geen lek, bouwjaar na 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Sinds enkele jaren na de renovatie hebben we problemen met vocht in kelder en gelijkvloers. Vooral door grondwater in de kelder dat voor opstijgend vocht zorgt voor de kelder. Dit gebouw is van de jaren 60.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Herne
We hebben vooral problemen in de living in de woonkamer. Deze problemen zijn reeds twee jaar aanwezig. Vermoedelijk opstijgend vocht; ook begint de vloer los te komen door de vocht. Mogelijk een probleem bij de aanbouw van de nieuwbouw.Gelieve me enkel op een woensdag te bellen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Landen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Vochtige buitenmuren, opstijgend vocht lijkt het, +5 lopende meter. Geen lek, huis van 1936.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Herk-de-Stad
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20cm hoog, +5 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1962.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
In onze kelder hebben wij last van opstijgend vocht. De kelder is ongeveer 12 m≤. Het is een rijwoning waarvan wij eigenaars zijn. . Wij zouden dit graag willen nakijken door een specialist.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Kapellen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, plekken achter de kasten en zetels, opstijgend vocht is er. Geen lekken, halfopen bebouwing van 1952.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de garage/voorgevel, vochtplekken erop, lijkt opstijgend vocht te zijn. Geen lek te zien, probleem sinds straatwerken, huis van rond 1938.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bassevelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn onderaan vochtig in de hoeken (opstijgend vocht).
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Waasmunster
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht). Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en dit vocht stijgt naar omhoog. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Scherpenheuvel
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze garage (gelijkvloerse verdieping). De muren in de garage zijn onderaan vochtig (wij hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is). De muren zijn onderaan vochtig (en dit vocht trekt naar omhoog).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oudenburg
Grondwater in kelder en daardoor ook opstijgend vocht. Deze problemen keren jaarlijks terug.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Niklaas
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, +5 lopende meter, geen lekken. Probleem sinds een verbouwing, huis van 1955, renovatie in 2014.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Oostkamp
Wij hebben een vochtprobleem maar weten niet waar het vandaan komt. We weten dat de keukenkastjes naar vocht ruiken. Dit zijn keukenkastjes die tegen de buitenmuur staan van een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Oostende
Wij hebben last van opstijgend vocht in de muren. Deze vocht gaat tot 1 meter vanaf de grond en heeft een afstand van 20 meter. Het is op de gelijkvloers en het is een alleenstaande woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Andries
We hebben problemen nadat we een veranda hebben afgebroken en vervangen door een aanbouw. Na een paar maand kwamen er vochtplekken aan de binnenmuur. Ik neem aan dat dit opstijgend vocht is. Eerste problemen zijn enkele weken geleden begonnen na de schilderwerken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Laakdal
We hebben een vochtprobleem in een woning dat we recent gekocht hebben. Deze is oorspronkelijk van de jaren 30. Problemen vooral opstijgend vocht vanaf de onderkant van de muur.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Vlamertinge
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht is het, +20 lopende meter, geen lekken, huis van 1935.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in oostakker
We hebben vooral een probleem op het gelijkvloers. Op de slaapkamer hebben we sinds enkele maanden last van vocht aan de buiten kant van de gevelmuren. Deze woning is van 1985. De gevelmuren zijn geÔsoleerd spouwmuren. Omdat het vooral aan de onderkant van de muur is veronderstellen we opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mol
Wij hebben last van vocht in de slaapkamers. Wij denken dat hier sprake is van een condensatie probleem, maar we hebben ook nog geen verwarming. Dus wij weten niet waar het probleem exact vandaan komt.

Opstijgend vocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over het handelen van Bobex en het doorgeven van mogelijke leveranciers."

K. Colphijn

"Ik ben heel tevreden over de service die Bobex aanbiedt."

C. Vanspitael


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.