Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Opstijgend grondwater: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpstijgend grondwater-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Erpe-Mere
We hebben vooral problemen met opstijgend grondwater. Deze problemen zijn er al verschillende maanden bij veel regen of tijdens de wintermaanden.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
Schimmel onderaan de gevelmuren van de woning. Deze problemen zijn een klein jaar merkbaar. Mogelijk optrekkend grondwater. Woning van ongeveer 30 jaar. Gedeeltelijk spouwmuren. Ikzelf huur de woning maar ik ga deze aankopen. Daarom zoek ik nu offerte voor dit in orde te laten stellen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
We hebben een probleem in een kruipkelder. We hebben vooral problemen op een betonnen keldervloer. Dit is een woning dat we 4 jaar geleden hebben gekocht Voroal met zware regen last van opstijgend grondwater.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Lummen
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1977 hebben we vochtproblemen. De problemen zijn opstijgend vocht in verschillende muren. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Kampenhout
We hebben op het gelijkvloers problemen met grondwater dat opstijgt. Deze zijn nu al enkele maanden aanwezig. Dit gaat over een oudere woning van 80 jaar oud.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Grimbergen.
Op het gelijkvloers hebben wij opstijgend vocht op 1 buitenmuur. Deze is een 11m lang. Boven de plinten begint de verf te blazen. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing. Dank u
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Merksplas
We zijn eigenaar van van een vrijstaande woning van 1996. We hebben vochtproblemen in de kelder. Op 2 plaatsen problemen in de kelder met water. De kelder is in totaal een 10m². Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
Na werken in onze straat aan enkel huizen verder zijn we grondwater beginnen wegpompen. Hierdoor is onze woning beginnen wegzakken. Hierdoor zijn er water binnengekomen via de scheuren in de bekuiping. Ook zie ik iets hogerop kalkaanslag.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben vooral last van vocht in de kruipkelder. Dit is opstijgend grondvocht door de felle regen. Ook begint de muur tussen de kruipkelder en de kelder begint zeer nat te worden. Ook is het vocht langzaam aan het opstijgen tot in de woonkamer. Momenteel pomp ik het water uit de kruipkelder.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen-Stokkem
We hebben een ouder woning waar we vanaf de keldervloer problemen hebben met opstijgend grondwater. Dit is een bakstenen kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding muur 9 m, gelijksvloer, opstijgend binnen en buiten
We hebben zowel vochtproblemen aan de binnenkant als buitenkant van een buitenmuur op gelijksvloer. De muur is volledig klam. Aan de buitenzijde komt de verf er af, ook mortel komt los en hebben zelfs varens die er op groeien. Aan de binnenkant is het hyproc en dus moeilijker te zien maar ook vochtig. Ik vermoed dat het opstijgend vocht is op de gans de muur van 9 meter.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Meerhout
Dit is vooral een probleem op de keldervloer in gegoten beton van een volwaardige kelder. Hier zijn al jaren problemen vooral met regenweer, dus vermoedelijk opstijgend grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in vrijstaande woning te Sint-Katelijne-Waver
Dit is voor een woning die ik recent heb aangekocht. We hebben op een 20-tal plaatsen problemen op de keldervloer met opstijgend grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Oplossen van vochtprobleem in kelder te Duffel
We hebben een probleem met opstijgend grondwater in een deels kruip en deels gewone kelder. Deze bestaat gewoon uit baksteen. De eerste problemen zijn hier reeds jaren merkbaar maar zijn recent veel erger geworden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
offerte vochtbestrijding in Ichegem
We zijn met een verbouwing bezig en wensen ook ineens te laten onderkappen. De woning dateert van 1940 (halfopen bebouwing). De gevel is bewerkt maar alles gaat eraf. We weten niet hoe lang het probleem al bestaat: we zagen het pas toen we de muren begonnen af te kappen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te regio Bredene
We hebben vocht in muren van onze privewoning. Het is van opstijgend vocht (grondwater) vanaf de plinten, sinds de straat herlegt is gebeurt dit. (enkele maanden geleden) Een 3 tal muren hebben dit, er komt net geen schimmel op. Graag snel hulp en een offerte hiervoor.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in Heusden-Zolder: graag offertes
We hebben opstijgend grondwater van de kelder. Dit door de verschillende scheuren op de grond. De keldervloer bestaat uit beton. Volwaardige kelder.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Vliermaal
Beste, wij zijn opzoek naar enkele offertes voor ons vochtprobleem op het eerste verdiep. In de hoeken van de badkamer en een slaapkamer hebben we schimmelvorming in de vorm van zwarte puntjes. We vermoeden een ventilatie en condensatie probleem. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Ik ben overdag meestal thuis. Dank u, Anja
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtproblemen in Brecht op de gelijkvloers
Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning. We hebben problemen op het gelijkvloers: met één buitenmuur. We zijn niet zeker vanwaar het vocht komt, maar vermoeden dat het door de slagregen komt. Momenteel komt de gazon tot tegen het gebouw maar er komt een pad langs die muur... Het probleem bestaat sinds een jaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Perk
Wij hebben vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping. Wij zien een vochprobleem aan de onderkant van een binnenmuur en dit tot kniehoogte van de vloer. Deze vrijstaande woning is zeker 60 jaar oud of meer. Kan u mij contacteren om mijn vochtprobleem te verhelpen aub.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in kelder te Laakdal
Dit is een privé gebouw en eigen bedrijfsgebouw. We hebben vooral problemen in een baksteen volwaardige kelder. We zien vooral opstijgend grondwater aan de binnenmuren van kelder. We hebben de woning sinds september, al zeker een jaar problemen maar wel recnet terug begonnen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtige muren in kelder te Sint-Truiden
Problemen vooral op de zijmuren van een rijwoning. Ik vermoed dat vanaf de kelder we hier last hebben van opstijgend grondwater. De problemen zijn vooral merkbaar op de keldermuren alsook de zijmuren van onder naar boven beginnend. Ik woon nu een jaar in deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Sint-Truiden
Gebouw in bezit van de vzw. Vooral problemen op de muren op de kelder verdieping en gelijkvloers. Vooral aan de gevelmuren van de buitenkant. In de kelder is het zeker van opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag voor een probleem met opstijgend grondwater op de keldervloer. Dit is voor een woning met 3 volwaardige kelders die elk een betonnen vloer hebben. Normaal gezien verhuur ik deze woning , maar momenteel staat hij leeg.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kalmthout
We hebben sinds een jaar problemen met vermoedelijk opstijgend grondwater in de kelder. Dit is een gewone kelder van +- 16m². Ik wens graag ter plaatsen dit te laten bekijken en een voorstel op te maken voor vochtbestrijding. De keldervloer bestaat uit baksteen.

Opstijgend grondwater

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aan de hand van de reacties op mijn aanvraag heb ik nieuwe contacten kunnen leggen. Waarvoor ..."

"Snel en goed verlopen. Een aanrader voor anderen !"

W. Verduyckt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.