Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Oplossingen prospectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOplossingen prospectie-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale voor een bedrijf in Assebroek
We wensen te prospecteren voor het aanbieden van webdesign diensten. Voornamelijk Kmo's en grote bedrijven in Vlaanderen.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Call center afsprakenplanning B2B voor een verzekerinskantoor te Antwerpen.
Ik ben op zoek naar iemand die telefonische afspraken maakt voor verzekeringskantoor in 't Antwerpse op basis van selectieve prospectielisting; kan evolueren naar permanente opdracht. Graag een offerte van een call center die reeds ervaringen heeft met groepsverzekeringen.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Callcenter gezocht voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een callcenter om een telemarketing project op te zetten met onze database aan transportbedrijven. Wij hebben een op dit moment nog vrij beschiede database maar deze kan in de toekomst snel oplopen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Project enquete via callcenter
Ik ben op zoek naar twee databases van alle kapsalons gelegen in BelgiŽ & Luxemburg, die heb ik nog niet, eens ik die heb wil ik er een enquete op laten uitvoeren waarin we gegevens checken en vragen hoeveel medewerkers er zijn en welke kleurdienst ze gebruiken. Graag contact Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Afspraken die voortvloeien uit een voorafgaand gesprek waarin duidelijk gemaakt wordt wat we juist verkopen en wat dit product kost. Verder is het steeds handig als er extra info op basis van een bestaande enquÍte wordt ingewonnen. Graag afspraken voor 1 persoon, 3 ŗ 4 per dag minimum, naderhand gaat dit dalen naar 2 per dag en vanaf het tweede jaar gaat dit weer gaan stijgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 ŗ 2 dagen/week.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Telemarketing service prospectie deelnemers handelsmissie
Voor een Nederlandse overheid organiseren wij een viertal keer per jaar handelsmissies naar BelgiŽ ten behoeve van Nederlandse KMO, telkens in andere economische sectoren (metaal, bloemen, scheikunde, enzovoort). Wij mikken telkens op 16 deelnemers die eerst schriftelijk worden benaderd, vervolgens telefonisch, waarna een schriftelijke bevestiging volgt van de inhoud van het telefoongesprek (de teksten en scripts worden door ons aangeleverd maar moeten we gepersonaliseerd worden). Wij zoeken een callcenter dat deze opdracht aankan. Budget zal achteraf worden besproken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Telemarketing digitaal product
Voor een digitaal product zijn wij op zoek naar een bedrijf dat het product kan aanprijzen bij een bepaalde doelgroep (geen database ter onze beschikking). Uitvoering in het Nederlands, geen bepaald uurrooster. Opdracht: onbepaalde duur.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Gezocht telemarketing en call center voor prospectie
Graag had ik inlichtingen ontvangen voor het opbellen van B2B klanten alsook het prospecteren voor het aanprijzen van nieuwe diensten. Met dank.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Voorstel en offerte originele telemarketing campagne voor klantenbinding
We hebben nog niets van budget besteed dit jaar, nu de markt zich lijkt te herstellen denken we rond september een campagne te doen. Ik heb interesse om van jullie originele voorstellen voor klantenbinding te ontvangen, een campagne die niet meteen in de vuilnisbak belandt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Telemarketingcampagne offerte en partner gezocht voor klantentevredenheid meten
Wij zoeken een partner om als onderdeel van kwaliteitsmanagement een onderzoek naar klantentevredenheid doen bij onze klanten. Probleem is wel dat het merendeel van onze klanten zich in scandinavische landen bevindt.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Contactpersoon telemarketing campagnes en mailings en callcenter acties
Wij verzorgen alle mogelijke administratieve hulp voor onze klanten, en vaak komt er daar ook een vraag om een campagne te voeren, waarvoor we dan steeds een externe partner zoeken en deze dit laten uitvoeren. Ik zou dan ook graag een contactpersoon bij jullie krijgen voor wanneer er nog een dergelijke situatie komt. Bijvoorbeeld in het verleden zochten we voor een klant iemand om een mailingcampagne te voeren op prospects
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Voorstel informatie en offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie nieuwe klanten
Ik ben een stemcoach en heb mijn eigen bureau, ik leer mensen hun spraakvaardigheden te optimaliseren. Zo coach ik andere coaches, consultants, scholen, etc. Mijn contactaanvraag heeft 2 doelen, enerzijds, hoe kunnen jullie mij helpen meer klanten te vinden? Via een telemarketing campagne of een call center opdracht. En anderzijds eventueel kan ik ook jullie mensen coachen indien interesse. Graag contact
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Contact voor overleg mogelijkheden telemarketing campagne
Wij hebben een marketingcel binnen het bedrijf, het lijkt me wel interessant om de mogelijkheden eens te bespreken of zij gebruik kunnen maken van uw diensten.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Telemarketingcampagne voor consultancybedrijf
Telemarketing voor recent consultancybedrijf www.clear-vantage.eu gericht op West-Europe (B,F,D,I,E)
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Ontwerpen van telemarketingcampagne, maken van afspraken voor verkopers
Wij willen graag aan telemarketing gaan doen om afspraken te maken voor onze verkopers in Belgie, en ons klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. Graag meer info en voorstellen. Wij zijn actief in SEO en het ontwerpen van websites.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Teleprospectie mogelijkheden gezocht, faxcampagnes of andere voorstellen
Ik zou willen prospecteren in Nl, BE en Fr, dacht aan een faxcampagne via Skype bijvoorbeeld. Andere voorstellen zijn welkom mits binnen budget. Graag meer informatie

Oplossingen prospectie

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een uitstekende site. Gemakkelijk, want anders moet je steeds zelf op zoek om te vergeli..."

D. abts

"Ik ben tevreden. Ik heb enkele offertes ontvangen en ga nu een beslissing nemen. Bedankt!"

P. De Ruyter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.