Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Openstaande facturen jaarbasis: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpenstaande facturen jaarbasis-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een vzw in Brussel
Dit gaat over een de terugvordering van een aantal onbetaalde facturen van voornamelijk Belgische bedrijven en particulieren. Er zit geloof ik maar een buitenlands dossier tussen. Totaalbedrag tussen 10.000 en 15.000 Ä. Ik wens graag een uitgebreide offerte en verdere praktische informatie zodat er eerst een grondige prijs en kwaliteitsvergelijking kan gebeuren.
Incassobureau
Antwerpen
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks Ä 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we een 9-tal zeer dringende dossiers met een waarde van net onder de 10 000Ä . De achterstallige betalers zijn vooral particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Indien de prijs correct is willen wij praten over een lange termijncontract voor in de toekomst als onze achterstallige facturen door uw bureau te laten verwerken. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassoburo voor een bedrijf in Oost-vlaanderen
Mijn klanten zijn vooral particulieren. Ik wens alvast te weten hoeveel het gaat kosten als ik wanbetalers ga krijgen. Wat de mogelijkheden zijn enzovoort.
Incassobureau
Limburg
Tarieven incassobureau hulp innen facturen
Ik heb zelf te weinig tijd hiervoor, daarom krijg ik graag info en tarieven om mij te laten helpen achterstallige betalingen te innen.
Incassobureau
Limburg
Betaling van facturen
Betaling van facturen buiten termijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 ŗ 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 ŗ 2000 euro.
Incassobureau
Limburg
Invorderen van niet te grote bedragen
Het invorderen van relatief niet te grote bedragen (tussen de een en drieduizend euro )van campinggasten die moeizaam of altijd te laat betalen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieŽle moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000Ä. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor onbetaalde facturen
Wij hebben regelmatig openstaande facturen staan van klanten die niet op tijd betalen. Graag meer informatie hoe wij ons geld kunnen ontvangen.
Incassobureau
Limburg
Informatie en offerte incasso van openstaande facturen wanbetalers
Hulp met het innen van openstaande facturen via een incassobureau. Graag contact, informatie en offertes van verschillende bureau's.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Contactinformatie incassobureau voor hulp bij wanbetalers
Op dit moment geen openstaande facturen, klant heeft interesse hoe incassodiensten verlopen, aan welke voorwaarden, en wenst graag alvast wat info en contactgegevens voor wanneer hij met wanbetalers geconfronteerd zou worden. Bobex kwaliteitscontrole: Deze lead wordt niet gefactureerd, gaat enkel om een informatie-aanvraag maar leek ons toch interessant door te geven, potentiŽle klant naar toekomst toe.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso en schuldvordering nationale facturen
Graag had ik meer informatie gekregen wat betreft het incasseren en terugvorderen van openstaande facturen, deze op nationaal vlak. Met dank.

Openstaande facturen jaarbasis

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een efficiŽnt en effectief platform om leveranciers te kiezen. Het is wel aan te rade..."

W. Bauwens

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.