Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Openstaande facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpenstaande facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Ravels
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Incassobureau. Wij doen de aanvraag omdat er onbetaalde facturen openstaan bij zowel particulieren als firma's (Belgische firma's die nog actief zijn). Het betreft maximaal Ä10000.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een praktijk in Geraardsbergen
Dit is voor een tandartspraktijk. Ik heb regelmatig enkele facturen die blijven openstaan bij particulieren. Momenteel wordt hier geen echte opvolging door verzorgt wegens tijdsgebrek. Ik ben vooral in de regio zelf actief .
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Knokke
Dit gaat over een aantal openstaande facturen bij particulieren. Per maand hebben we zo'n 5 tot 6 facturen die blijven openstaan voor een totaal van 1000-1500Ä maandelijks. We zijn enkel actief binnen BelgiŽ. We zoeken nu iemand om dit op te volgen want deze facturen kunnen soms meerder maanden aanslepen voor we hier werk van maken.
Incasso
Geen regioAanvraag Incasso te Limburg
Wij zoeken offertes voor een incassobureau voor openstaande facturen die tot op heden onbetaald blijven. Deze facturen staan open bij particulieren binnen BelgiŽ. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via schrijven, telefonisch en via e-mail te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom bedraagt ongeveer Ä2000.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Incassobureau te Erembodegen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij bedrijven en particulieren in BelgiŽ. Deze bedrijven (buiten 1) zijn nog actief. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de bedrijven bedraagt ongeveer Ä1000 en voor particulieren ongeveer Ä500.
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Deurne
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij particulieren binnen BelgiŽ. De dossiers zijn nu reeds een maand vervallen. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, aangetekend schrijven en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de particulieren bedraagt meer dan Ä17000.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag Incassobureau te Gistel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incassobureau. De aanvraag dient voor 2 openstaande facturen die openstaan bij een (nog steeds actieve) vereniging binnen BelgiŽ. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail te benaderen.. De totaalsom van van de particulieren bedraagt ongeveer Ä1900 (wij hebben vroeger een tankstation uitgebaat, en de vereniging heeft hier nog een openstaande factuur van openstaan voor een bedrag van +/- Ä1000, en deze zelfde vereniging heeft nog een openstaande factuur voor drankaanbieding op een door ons georganiseerde evenement).
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobuerau voor een bedrijf Erps Kxwerps
Ik heb momenteel een factuur van een klant die nu al een tijdje openstaat. In totaal gaat het om 3000Ä. wat zijn de kosten en de mogelijkheden om deze onbetaalde factuur per incasso te incasseren. Ook wens ik graag was meer praktische informatie over de werking van incasso naar de toekomst toe. Het gaat hier om een Belgisch bedrijf.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Brugge
Normaal gezien werken we via aan advocaat maar wensen nu een prijsvergelijking te maken met een extern incassobureau. De openstaande rekeningen bedragen momenteel tussen de 10 en de 15.000 euro. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Het is de eerste keer dat we een externe incasso zullen gebruiken De openstaande facturen bedragen momenteel grofweg tussen de 10.000 en de 15.000 Ä. We zijn enkel gericht op de Belgische b2b markt. Graag een prijsofferte en verdere informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facture voor een bedrijf in Antwerpen
Op dit moment staan er 7 facturen open voor een periode van 3 maanden, dit kan in de toekomst echter nog oplopen. Het overgrote deel van mijn klanten zijn particulieren
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde klanten van tandartspraktijk
Wij hebben verschillende openstaande facturen staan voor onze tandartspraktijk. Graag uw prijsopgave met wat de mogelijkheden zijn.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Vorderen onbetaalde factuur
Wij zouden graag de boete willen ontvangen van onze vorige huurders wegens vroegtijdig verlaten van de woonst. Deze bedraagt 2 maanden huur, wat een kleine 2000 euro is.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betaling onbetaalde factuur incassobureau
Hulp bij het doen betalen van factuur buiten termijn. Contact en voorstel diensten incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar ťťn openstaand dossier, van 500Ä wel.
Incassobureau
Limburg
Invorderen van niet te grote bedragen
Het invorderen van relatief niet te grote bedragen (tussen de een en drieduizend euro )van campinggasten die moeizaam of altijd te laat betalen
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
Antwerpen
Incassodiensten voor import/export sportbedrijf
Wij zijn een bedrijf die sportartikelen aankoopt in AziŽ en deze doorverkoopt in winkels e.d. in diverse landen. Wij hebben voor het ogenblik een 25-tal leveranciers die dus op zich laten wachten om te betalen. Graag hadden wij de mogelijkheden willen bespreken om dit wat vlotter te laten gaan. Facturen uitsluitend in de BENELUX waarvan 85% in Nederland. Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incasso & schuldvordering
Wij zouden graag uw werkwijze en een offerte willen betreffende modaliteiten omtrent onbetaalde facturen. Wij werken momenteel samen met een advocaat die het tot nu toe zeer goed doet, graag hadden we eens willen weten wat het beste is, misschien gaat het met een incassobureau vlotter dan bij de advocaat. Met dank.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso & schuldvordering
Graag had ik inlichtingen wensten te ontvangen omtrent het werken met een incassobureau, ons bedrijf telt momenteel een 20-tal "vervallen" facturen alsook een 20-tal andere. U kunt mij eventueel contacteren via telefoon of e-mail, wat u verkiest. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Diensten incasso en schuldvordering
Ik ben op zoek naar iemand die mijn geld kan innen op een professionele wijze zonder de relatie klant - leverancier in gevaar te brengen, en dit uiteraard tegen een redelijke prijs. Graag wat inlichtingen en contactgegevens via e-mail. Met dank.

Openstaande facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel handig om de gepaste vakmensen zonder veel omwegen in huis te halen."

E. Marynissen

"Ik ben tevreden over de snelle service van Bobex."

P. wielandt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.