Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Ontwikkelen huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwikkelen huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Bijwerken van ontworpen logo
Wij hebben zelf een logo ontworpen, maar dit moet nog volledig bijgewerkt worden omdat de details niet juist zijn. Aangezien wij niet over een grafisch programma beschikken, kunnen wij dit niet.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo voor vastgoedkantoor
Ik wens voor mijn vastgoedkantoor een logo te laten ontwerpen. Mijn zaak zal zich voornamelijk toespitsen op bedrijven en op zaakvoerders. Ik wil dus een modern en zakelijk logo aangezien ook mijn website en kantoor in deze lijn liggen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 thema’s ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpagina’s kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief, graag modern. Doelgroep: iedereen, ook baby's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een professioneel osteopaat. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Herwerken van ontwerp visitekaartjes en briefpapier
Ons naamkaartje zou herwerkt moeten worden en voor 10 personen gemaakt moeten worden (enkel verschillende gegevens op het kaartje) en briefpapier in de stijl van het naamkaartje. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd in Ranst, provincie Antwerpen. Alvast bedankt voor uw offerteopgave via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen logo
Als zaakvoerster van een jong managementvennootschap ben ik op zoek naar een creatieveling voor het ontwerp van een logo dat o.a. zal gebruikt worden op naamkaartjes en toekomstige website. Bobex kwaliteitscontrole: activiteiten van de vennootschap situeren zich in de ondersteuning aan bedrijven in structurering en organisatie. Graag een gedetailleerde offerte
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Volledig huisstijlontwerp voor schoonheidssalon
Ik heb een volledig huisstijlontwerp voor mijn bedrijf nodig. Het is een schoonheidssalon (KMO). Het bedrijf moet zijn deuren nog openen, maar ik wil eerst de huisstijl zodat ik ook mijn interieur er aan kan aanpassen. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van huisstijl voor aantal biowinkels
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het ontwerpen van een huisstijl design voor een aantal biowinkels die zich onder een herkenbaar logo willen profileren. Graag hedendaags, jong en sober. Deze zal gericht zijn naar welgestelde gezinnen met kinderen tot welgestelde ouderen. Milieubewuste kopers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Graag uw summiere prijsopgave via de site. Dank u.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een huisstijl
Ik ben op zoek naar iemand die een huisstijl voor ons kan ontwikkelen. Het bestaande logo moet gerestyled worden. Verder dienen er naamkaartjes, briefpapier en enveloppen ontworpen te worden. Er dient ook een folder A4-formaat ontworpen te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De klant situeert zich in 2500 Lier. Het bestaande logo dateert van 1950 en is dus gedemodeerd. Het ontwerp van de verschillende zaken dient tijdloos, klassiek en degelijk te zijn. De klant werkt zowel met een PC als een Macintosh.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo en huisstijl
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van kleinmeubels aan particulieren. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een sober en stijlvol logo en huisstijl kan ontwikkelen. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: De doelgroep van het bedrijf zijn koopkrachtige mensen die een oog hebben voor een mooi design. De klant wenst via de Bobex-website een prijsopgave ontvangen.
Logo of huisstijl ontwerp
Geen regio
Ontwerp van een logo en huisstijl
Wij zoeken iemand voor het ontwikkelen van een logo voor het bedrijf dat bruikbaar is voor verdere ontwikkeling van een huisstijl. Het logo moet toepasbaar zijn in een grafiek en in internet. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant wenst een nieuw ontwerp te laten ontwikkelen. De klant werkt met een PC en Macintosh. Het ontwerp zal naar instellingen en verenigingen gericht zijn.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Huisstijl ontwikkeling
Ik heb sinds kort een bedrijfje opgestart gespecialiseerd in lichttechniek (bediening, programmeren en opbouw en afbouw van evenementen). Hiervoor ben ik nog op zoek naar een degelijk logo en huisstijl zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/08/2008: Bedankt voor uw prijs offerte voor deze beginnende ondernemer.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwikkeling logo, huisstijl en statische website
Wij starten een montagebedrijf voor elektrische zonnepanelen. Naast een website willen wij ook een professionele huisstijl laten ontwikkelen. De huisstijl moet een ontwerp van logo, briefpapier en visistekaartjes bevatten. Het centrale thema is reeds gekozen. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/07/2008: Bedankt voor uw prijs opgave voor dit bedrijf in oprichting.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwikkelen huisstijl
Journalist in hoofdberoep met eigen tekstbureau zoekt leverancier voor ontwikkelen huisstijl. Ik denk daarbij aan logo, visitekaartjes, briefpapier en website. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerteopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een makkelijke manier om in contact te komen met leveranciers."

R. Rademaekers

"Bobex is de tool voor al je offerte aanvragen!"

H. Schillemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.