Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerper: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerper-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen voor nieuw bedrijf
Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het ontwerp van logo, opbouw basic website, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen met hierop logo en gegevens. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een blauw met wit logo, kort en krachtig, niet te veel tekst.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp voor vastgoedkantoor
Binnenkort open ik mijn vastgoedkantoor in Hasselt, hiervoor ben ik nog op zoek naar reclamemateriaal en al wat te maken heeft met de promotie van zowel mijn eigen kantoor als van de huizen en appartementen die ik te huur en te koop zal aanbieden. Ik zou u bij deze graag een prijsofferte(raming) of tarieven vragen voor het volgende : - Logo-ontwerp (eenvoudig, naam van het kantoor) - Merchandising : pennen (500), memoblokken A6 (50), facturen, briefpapier en enveloppes (500 elk) met logo er op - Naamkaartjes (offerte voor 1000 en voor 2000 stuks) - Belettering van auto (voor de achterruit en aan de zijkant (enkel deuren), ook weer vrij eenvoudig (logo-naam van kantoor en telefoonnummer en website)) - Raamfolies-belettering Geven jullie ook kortingen bij bestelling van meerdere diensten/producten? En is de plaatsing van bv het gevelbord en de belettering inbegrepen in de prijs? Bobex kwaliteitscontrole: Bobex kwaliteitscontrole: Voorlopig volstaat een prijsraming aangezien deze klant deze eerst nodig heeft voor haar financieel plan te vervolledigen, pas achteraf kan ze dan zien hoeveel budget ze effectief heeft om te investeren in reclame.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo ontwerpen voor damesboetiek
Wij zijn op zoek naar een origineel logo om op onze flyers, brochures en dergelijke te kunnen plaatsen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen is in Antwerpen. Zij willen graag een fris en aantrekkelijk logo dat vrouwvriendelijk is (damesboetiek). Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl e.d.
Wij zijn op zoek naar een firma die voor ons een eigen huisstijl en logo kan ontwerpen. Alsook onze naamkaartjes en flyers, affiches brochures, klantenkaarten en folders. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een opstartend bedrijf nl. een reisbureau. De klant wil een strak en proper logo. De kleuren mogen zelf gekozen worden, daarin laten zij de ontwerper vrij zolang er zeker geen groen tussen zit. Het logo moet in verschillende bestandsindelingen geleverd worden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo zaak
Wij zouden graag een nieuw logo willen laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/04/2009: Deze klant is een call center. Bedankt voor uw summiere offerteopgave voor het ontwerpen van een logo.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp huisstijl nieuw immo-kantoor
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het invullen van het totale plaatje: ontwikkelen huisstijl, drukwerk, ontwerp website, beheer en onderhoud website. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/04/2009: Deze klant is een nieuw immo-kantoor. Hij is dus op zoek naar een all-in oplossing, of toch iemand die alles coŲrdineert mocht u niet alles zelf doen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl trimsalon
Graag had ik meer prijsinformatie voor het laten opmaken van een professioneel logo. Het idee en de stijl die ik wens is er al, enkel de praktische uitwerking en iets meer creatieve hulp voor finishing touch zijn nodig. Het betreft een logo/huisstijl voor een trimsalon. Belangrijk is te vermelden dat mijn budget niet torenhoog rijkt. Aangezien de start van mijn bedrijf in bijberoep zal zijn. Uitvoering bij behalen diploma in juni. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/04/2009: Bedrijf zal in juli opgestart worden. Deze klant is alvast wat voorbereidingen hieromtrent aan het treffen. Bedankt voor uw prijsopgave voor een huisstijl voor deze klant.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van merknaam en logo
Wij zoeken een merknaam en logo voor een te franchiseren verzekeringsproduct. Het gaat om een financieel product die door een geselecteerde groep licentiehouders. Denk aan een opdracht zoals 'immotheker' of 'padi'. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/03/2009: Deze klant verwacht een intake gesprek, brainstormsessies en een gedetailleerde offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Ontwerp spandoek dierenartsenpraktijk
Project: overname bestaande dierenartsenpraktijk in centrum van Genk door jonge dierenartse. De vorige dierenarts heeft de zaak afgebouwd de laatste 10 jaren. Mijn doel is op te vallen om de klanten duidelijk te maken dat de praktijk vernieuwd is en dat er een nieuw beleid is, de praktijk aantrekkelijk te maken. Momenteel heeft de praktijk een verouderd cliŽnteel en nodigt ze niet uit om spontaan binnen te komen. Aan het pand zelf valt niets te veranderen. De praktijkruimte huur ik van de vorige dierenarts en is op de benedenverdieping van zijn huis gelegen. Aan het begin van het pad naar de praktijk toe staat een paal met dierenartsenkruis en een muur met brievenbus. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Deze klant deelt mee dat de ingang naar de praktijk zeer onduidelijk is. Bedankt voor uw offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design van modern catchy logo
Voor ons bedrijf hebben wij een professioneel logo nodig. Wij hebben verschillende projecten lopen die elk hun eigen logo hebben. Ook hebben wij voor een project een klein logootje nodig zoals de logo's van Tommy Hilfiger, Nike. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/11/2008: De klant is op zoek naar een modern professioneel Web 2.0 logo bestaande uit gifgroene kleuren, er mag eventueel van afgeweken worden. Gelieve de offerte rechtstreeks naar het e-mailadres van de klant te sturen.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een eenvoudige manier om met leveranciers in contact te komen. Goede service."

W. Westeneng

"Offerte vragen via Bobex is uiterst gemakkelijk. Het leverde ons voldoende reacties op om te ve..."

P. Schram


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.