Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerpen huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerpen huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Bijwerken van ontworpen logo
Wij hebben zelf een logo ontworpen, maar dit moet nog volledig bijgewerkt worden omdat de details niet juist zijn. Aangezien wij niet over een grafisch programma beschikken, kunnen wij dit niet.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen voor nieuw bedrijf
Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het ontwerp van logo, opbouw basic website, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen met hierop logo en gegevens. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een blauw met wit logo, kort en krachtig, niet te veel tekst.
Logo of huisstijl ontwerp
Brussel
Ontwerpen van verschillende mailingcampagnes
Designer voor ontwerp van verschillende mailing-campagnes. Concreet zal het gaan om een aantal campagnes per maand. Bobex kwaliteitscontrole: Graag uw prijs per campagne of prijs per uur.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen nieuwe huisstijl
Moodboard: Algemene look & feel van de website (achtergrond + integratie bovenbanner) Hoofdmenu + deelmenu Uitwerking min 1 pagina (intro, locatie, evenementen) De basisafmetingen (bovenbanner, achtergrond, body ..) blijven behouden Nieuwe website: - Algmene uitstraling Middeleeuws (13e-15e E), authenticiteit, geschiedenis, verval, oud o Warme kleuren > hout, perkament, ? o Miniaturen, middeleeuwse versieringen, .. - Elementen die verdwijnen: o Nieuws & events (rechterbalk) o Nieuwsbrief (rechterbalk) o Interessante links (rechterbalk) - Achtergrond o middeleeuws perkament, hout, linnen, middeleeuwse elementen o logo erin verwerken o moet overvloeien met bovenbanner, menu en body - Bovenbanner o moet overvloeien met achtergrond o verschillend voor elk deelthema - Intro/homepage o Algemene lay-out van de website o mooie intro met de 4 themaís ering verwerkt (locatie, events, animaties, verhuur) zodat men hierop kan klikken aan naar de specifieke deelpaginaís kan gaan  Body uitstraling: Simpel, helder, zonnig, fris, ?  In overeenstemming met bovenbanner Aanlevering finale formaten: 1) (!) groot formaat 300dpi ? A0 a. Bronbestanden, vectoren, ? b. Zo kan er nadien ook print ed. aangemaakt worden (dit doen we binnenshuis) 2) Websiteformaat a. Alles per pagina zodat webdesigners er gemakkelijk mee aan de slag kunnen gaan Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de URL en het huidig design verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Huisstijl voor nieuw bedrijf
Een huisstijl voor een nieuw bedrijf. Wij maken unieke taarten voor speciale evenementen, versierde cupcakjes en koekjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een logo dat past bij de manier van werken van deze klant. Fun, trendy kleurig...
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo in de vorm van een cupcake en filmrolletje
Wij wensen een logo voor ons bijberoep. Ons idee is een cupcake en een filmrolletje... We bieden vooral workshops aan voor het maken van themataarten, in de toekomst ook taarten op bestelling. Ook zorgen wij voor elke gelegenheid voor een totaal pakket van taart, versiering, animatie,... Als fotograaf bieden wij ook alles aan met foto. Fotoreportages bij geboorte, doop, huwelijk,.... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw voorstel voor een passend ontwerp voor deze activiteiten.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Aanvraag ontwerp nieuw logo
Ik wens een logo voor een nieuwe firma te laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: De naam van de firma zou er moeten in verwerkt zijn, hoofdkleur: groen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Nieuw logo voor bestaande zaak
Ik neem een bestaande broodjeszaak over in Bree, de naam wil ik behouden maar het huidige logo vind ik niets. Bobex kwaliteitscontrole: Het gewenste logo mag in felle kleuren zodat het goed opvalt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Wij zijn een jonge animatie studio die opzoek is naar een ontwerp van een logo. Het logo moet simpel maar toch zeer herkenbaar zijn en er tussen uitspringen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant 2 ŗ 3 voorstellen ontvangen. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor nieuw zonnebankcenter
Wat ik nodig heb is een uitnodigend logo voor een nieuw zonnebankcenter dat heel duurzaam, modern ingericht gaat worden met een aparte donkere gezellige sfeer. Ontwerp in zwart/wit, moderne letters - niet echt een figuurtje. Ik denk aan een donkere achtergrond blinkend zwart, of iets met black licht effect, met licht grijze letters. Bobex kwaliteitscontrole: voor een zonnecenter in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl voor houtbewerkingsbedrijf
Leverancier gezocht voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor een houtbewerkingsbedrijf (meubelmakerij, ruwbouw, parket,...). Dit voor briefpapier, naamkaartjes, folders, e.d. Deadline: mei 2012. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsvoorstel. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp van logo voor zaak cruisemarkt
Wij zoeken een ontwerp voor een logo voor onze zaak cruisemarkt. We hebben dit ontwerp zo spoedig mogelijk nodig, daar wij een aantal posters wensen te maken. De slagzin is " the art of travel". De kleuren blauw - groen - oranje - geel ( niet alle kleuren hoeven in het logo verwerkt te zijn, het mogen er ook 1 of 2 zijn). Wij wensen een strak logo die sterkte uitstraalt, niet te veel krulletjes.... wij hadden gedacht aan de C van cruisemarkt in de vorm van een dolfijn, of ergens een voorkant van de boeg van een schip met daarin de naam cruisemarkt... of hadden jullie ideeŽn? Bobex kwaliteitscontrole: voor een reisbureau in Torhout. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Herwerken van bestaand ontwerp
Ik had graag even een bestaand ontwerp wat herwerkt, ik beschik over een eigen logo (een 5-tal boompjes + naam bedrijf) maar ik had graag iets groters gehad, dit voor het plaatsen als advertentie in een stadsgids alsook belettering van eigen tractors e.d. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelen in Limburg gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen. Voor meer info neemt u best contact op met de klant. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een huisstijl
Graag had ik al het nodige willen hebben omtrent de kosten voor het ontwerpen van een huisstijl voor de eventsector, voor de start van mijn eigen bedrijf. Graag een ontwerp met paars overlopend of vervaging met illustratie vorm voor op eigen website, business cards, briefpapier & postkaarten. Bobex kwaliteitscontrole: klant volgt momenteel een ondernemingsopleiding, is bezig met het opstellen van haar financieel plan. Activiteit zou na de zomervakantie beginnen. Graag een offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Herwerken van bestaand ontwerp
Leverancier gezocht voor het drukken van een logo bestaande uit een lotusbloem waarvan de omtrek geel oplichten tegen een vijverachtige achtergrond in tonen van donkerpaars en donkergroen. Over de lotus komt onze naam in lettertype 'Lucida Calligraphy'. Eventuele toevoeging: uit de lotus komt een vrouwenlichaam draaiend naar boven. Bobex kwaliteitscontrole: logo is bestemd voor workshops & training voor vrouwen tussen 20 en 50 jaar. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief of te direct. Dit voor een zachte vorm van manuele behandeling, cfr kinesitherapie, ook schedelbehandelingen en baby's. Doelgroep: patiŽnten tussen de 20 en 50 jaar, ook jonge moeders met baby's. Bobex kwaliteitscontrole: voor een professioneel osteopaat. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen van huisstijl voor aannemer
Leverancier gezocht voor het ontwerpen van een "huisstijl", vrij in te vullen. Graag een modern, hedendaags en hip design. Bobex kwaliteitscontrole: aannemer in de bouwsector gelegen in Ternat had graag een aantal voorstellen binnengekregen alsook prijsoffertes. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen van huisstijl
Het ontwerp van een huisstijl voor een bedrijf dat barbecue en outdoor cooking artikelen verkoopt, verhuurt en demonstreert. De huisstijl zal worden gebruikt voor de website, webwinkel en voor marketing, ook te gebruiken voor webbanners, bedrukt op textiel, reclame pamfletten, vaandels, panelen... Styling van webwinkel, te gebruiken fonts,... Geen figuurtjes of illustraties, geen vlammen of brandende kolen,.... Bobex kwaliteitscontrole: deze huisstijl moet mensen die graag familie, vrienden op een zomerse dag verwennen met een gezellige barbecue aantrekken alsook amateurkoks die graag aan outdoor cooking doen en dit graag delen met familie en vrienden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Volledig huisstijlontwerp voor schoonheidssalon
Ik heb een volledig huisstijlontwerp voor mijn bedrijf nodig. Het is een schoonheidssalon (KMO). Het bedrijf moet zijn deuren nog openen, maar ik wil eerst de huisstijl zodat ik ook mijn interieur er aan kan aanpassen. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp van huisstijl + logo evenementenbureau
Na het oprichten van onze nieuwe evenementenbureau zijn we op zoek naar een sterk logo om te gebruiken voor verschillende reclamedoeleinden, relatiegeschenken, affiches, e.d. We willen natuurlijk dat de mensen door ons logo te zien, onmiddelijk aan ons denken, hiervoor zouden we graag beroep doen op de creativiteit van vakmensen. Bijkomende details kunt u verder in deze offerteaanvraag terugvinden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een evenementenbureau dat zich zal specialiseren in het organiseren van alle feestjes zoals verjaardagen, communiefeesten, babyborrels, doopfeesten, themafeesten(sinterklaas, haloween, pasen, e.d.). Graag een gedetailleerde prijsofferte via de site. Mogelijkheid langdurige samenwerking. Met dank.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo en huisstijl
Wij zijn op zoek naar een krachtig logo. Nadien toepassing op onze kaften, visitekaart, powerpointpresentaties etc. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2009: Deze klant denkt in de richting van oosterse invloeden. Eventueel met figuurtjes in. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Restyling office space
We want to restyle 3 meeting rooms, 2 huddle rooms and 1 temporary storage room. We would like to freshen up the look of our office areas under 1 general design. We did a first sensing amongst our colleagues and have a few ideas. From the agency we would expect: 1) Turn the ideas into a concrete plans 2) Turn the plan into reality We would need a cost estimate for both points, but we do understand that the point number 2 will be influenced by the choices of point number 1. It will be however helpful to get a feel of what we could get for which cost. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/11/2008: The customer is situated in 1853 Grimbergen. They would like to redesign their housstyle and to design some stickers.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen logo & huisstijl
Ontwerp van logo, bBriefhoofd, enveloppe en naamkaartje. En dit in 2 kleuren en moet klassevol zijn. Bobex commentaar, op 22/04/2008: Vijfde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerteopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een goede en eenvoudige service, waarvoor dank."

C. milisen

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.