Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerp logo: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerp logo-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Bijwerken van ontworpen logo
Wij hebben zelf een logo ontworpen, maar dit moet nog volledig bijgewerkt worden omdat de details niet juist zijn. Aangezien wij niet over een grafisch programma beschikken, kunnen wij dit niet.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor schoonheidssalon
Ik ben op zoek naar een logo voor mijn schoonheidssalon, ik hou van warme kleuren en wil volledig professioneel gaan dus zeker geen cartoon. Ik wil zeker al bruin in het ontwerp, voor het warme in het logo te verwekken of aardekleur, van de tweede kleur ben ik nog niet zeker. ik had een idee van twee hoofden, man en vrouw die door mekaars schaduw kijken over het water, wat denken jullie? Bobex kwaliteitscontrole: Het salon wordt begin mei geopend. Bedankt voor uw prijsofferte voor het ontwerpen van een logo hiervoor.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen voor nieuw bedrijf
Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het ontwerp van logo, opbouw basic website, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen met hierop logo en gegevens. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een blauw met wit logo, kort en krachtig, niet te veel tekst.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo voor vastgoedkantoor
Ik wens voor mijn vastgoedkantoor een logo te laten ontwerpen. Mijn zaak zal zich voornamelijk toespitsen op bedrijven en op zaakvoerders. Ik wil dus een modern en zakelijk logo aangezien ook mijn website en kantoor in deze lijn liggen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor nieuw startend bedrijf
Als startend bedrijf zijn wij op zoek naar een logo. Wij zijn gespecialiseerd in transportbanden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag de naam van het bedrijf (zie verder in de aanvraag) met een afbeelding en kleuren met hoog contrast. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Wij zijn een jonge animatie studio die opzoek is naar een ontwerp van een logo. Het logo moet simpel maar toch zeer herkenbaar zijn en er tussen uitspringen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant 2 ŗ 3 voorstellen ontvangen. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp logo voor renovatiebedrijf
Ik had graag een logo laten ontwerpen voor mijn firma. Wij renoveren huizen, we doen dit als totaalproject (slagzin: renovatie op Uw maat). Dus afbraak, opbouw tot en met de schilderwerken. We zijn ecologisch ingesteld. Ook een ontwerp voor op de auto's, briefpapier, visitekaartjes zijn nodig. Indien mogelijk, gelieve mij de prijs te laten weten voor het ontwerp en ook de effectieve uitvoering ervan. (De auto's zal ik zelf laten lakken en bedrukken). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag een zeer simpel logo waarin volgende zit verwerkt: 'bedrijfsnaam' en 'Renovatie op Uw maat', zie verder in de aanvraag voor meer details. Bedankt voor uw prijs opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen nieuw logo
We wensen ons bedrijf meer en beter zichtbaar maken via een logo. Wij zijn actief in de bank, verzekerings-, immo-, accountancysector. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/07/2009: U vindt de URL van de site van deze klant verderop terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen van logo
Wij zijn op zoek naar een nieuw logo. Wij zijn slotenmaker en hadden een idee van een manneke dat een sleutel boven zijn hoofd houdt of iets dergelijks. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/12/2008: De klant zou de huiskleur bordeaux wel willen behouden. Hij had graag enkele voorbeelden bekomen. Gelieve een offerte op te maken.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Design van een logo voor een oogartsenpraktijk
Voor de opstart van mijn nieuwe oogartspraktijk zoek ik een eenvoudig, eerder abstract logo. ik denk dan natuurlijk aan een oog, eventueel in combinatie met een kruis om het medische te benadrukken. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/11/2008: De klant wenst met een zelfstandige designer te werken. Het ontwerp dient zich te richten naar patiŽnten en collega's.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design van modern catchy logo
Voor ons bedrijf hebben wij een professioneel logo nodig. Wij hebben verschillende projecten lopen die elk hun eigen logo hebben. Ook hebben wij voor een project een klein logootje nodig zoals de logo's van Tommy Hilfiger, Nike. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/11/2008: De klant is op zoek naar een modern professioneel Web 2.0 logo bestaande uit gifgroene kleuren, er mag eventueel van afgeweken worden. Gelieve de offerte rechtstreeks naar het e-mailadres van de klant te sturen.
Logo of huisstijl ontwerp
Brussel
ontwerp logo
Wij zijn een agentschap voor internationalisering in het Hoger Onderwijs dat dit jaar is opgericht. Al dit najaar zullen we een serie lezingen organiseren voor studenten rond de Europese Unie. In afwachting van de ontwikkeling van een eigen website heeft het agentschap al een logo nodig voor gebruik in de communicatie over deze lezingenreeks. Bobex commentaar 20/08/2008: Bedankt voor uw offerte opgave voor het ontwerp van dit logo.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerp logo
Mijn klant wil een nieuw logo. Ik ben zelfstandig in bijberoep. En doe vooral html-code, niet het ontwerp. Gelieve mij hiervan een offerte te laten geworden. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/07/2008: Bedankt voor uw prijsopgave voor een strak en modern design.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen logo
Wij verkopen, verhuren en herstellen allerhande licht en geluidsinstallaties. Dit gaan van een verjaardagsfeestje, een beursstand tot bedrijfsfeesten. Ook bieden wij onze klanten een 24 uur service aan dit wil zeggen dat als hun installatie in pan licht wij hen steeds uit de nood gaan helpen. De verkoop gaat van de home dJ tot het inrichten van discotheken. Je moet het logo direct kunnen linken met licht en geluid. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Offerteaanvraag van een klant die zich ook ingeschreven heeft als leverancier op Bobex. Bedankt voor uw offerte met een aantal richtprijzen.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp
Wij starten een horecazaak op, maar hebben nog geen logo-ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 27/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van Bobex. Bedankt."

M. Houben

"Interessant en handig."

M. FranÁois


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.