Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerp huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerp huisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Bijwerken van ontworpen logo
Wij hebben zelf een logo ontworpen, maar dit moet nog volledig bijgewerkt worden omdat de details niet juist zijn. Aangezien wij niet over een grafisch programma beschikken, kunnen wij dit niet.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor schoonheidssalon
Ik ben op zoek naar een logo voor mijn schoonheidssalon, ik hou van warme kleuren en wil volledig professioneel gaan dus zeker geen cartoon. Ik wil zeker al bruin in het ontwerp, voor het warme in het logo te verwekken of aardekleur, van de tweede kleur ben ik nog niet zeker. ik had een idee van twee hoofden, man en vrouw die door mekaars schaduw kijken over het water, wat denken jullie? Bobex kwaliteitscontrole: Het salon wordt begin mei geopend. Bedankt voor uw prijsofferte voor het ontwerpen van een logo hiervoor.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Logo ontwerpen voor indoor speeldorp
Momenteel zijn wij druk bezig met het oprichten van een indoor speeldorp. Wij zijn echter nog op zoek naar een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had gedacht aan een "jungle" stijl met tekst en figuren. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo voor vastgoedkantoor
Ik wens voor mijn vastgoedkantoor een logo te laten ontwerpen. Mijn zaak zal zich voornamelijk toespitsen op bedrijven en op zaakvoerders. Ik wil dus een modern en zakelijk logo aangezien ook mijn website en kantoor in deze lijn liggen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor nieuw startend bedrijf
Als startend bedrijf zijn wij op zoek naar een logo. Wij zijn gespecialiseerd in transportbanden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag de naam van het bedrijf (zie verder in de aanvraag) met een afbeelding en kleuren met hoog contrast. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Aanvraag ontwerp nieuw logo
Ik wens een logo voor een nieuwe firma te laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: De naam van de firma zou er moeten in verwerkt zijn, hoofdkleur: groen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen van logo voor osteopathiepraktijk
Graag het ontwerpen van een logo voor een osteopathiepraktijk, te gebruiken voor naamkaartjes en website. Fris, zacht maar energiek logo, niet agressief, graag modern. Doelgroep: iedereen, ook baby's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een professioneel osteopaat. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen logo
Als zaakvoerster van een jong managementvennootschap ben ik op zoek naar een creatieveling voor het ontwerp van een logo dat o.a. zal gebruikt worden op naamkaartjes en toekomstige website. Bobex kwaliteitscontrole: activiteiten van de vennootschap situeren zich in de ondersteuning aan bedrijven in structurering en organisatie. Graag een gedetailleerde offerte
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Opfrissing huisstijl
We zijn we op zoek naar een opfrissing van onze huisstijl (logo, briefpapier, visitekaartjes, mailtemplates, ...). In april lanceren we een nieuwe website en van die timing willen we gebruik maken voor opfrissing van het geheel. We willen naast de huisstijl ook 2 sub-stijlen voor 2 belangrijke events die we jaarlijks doen (zie puntje 5). onze klanten zijn: HRD-professionals (Human Resources Development), human Resources Managers, zelfstandige trainers/coaches/facilitators alsook bedrijven en overheidsorganisaties. Bobex kwaliteitscontrole: Vereniging gevestigd in provincie Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online, daarna telefonisch bereikbaar. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Creatieve ontwerper
We zijn opzoek naar creatieve ontwerper/designer die voor ons een concept ontwikkelt. Wat dat zal inhouden is: we zijn met 4 filialen, en komt er steeds nieuwe bij. het bedoeling is dat we allemaal de zelfde concept gebruiken. Reclame borden, stickers op de ramen, stickers op de auto's en ons folders willen we allemaal de zelfde concept gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een pizzeria franchise. Dank u om uw offerte rechstreeks door te sturen.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl ontwikkelen
Wij zijn een moederbedrijf van een aantal uitgeverijen. Na enkele overnames van concurrenten zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een eigen huistijl/logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/07/2008: Bedankt voor uw projectbeschrijving, voorstel, kort budgetvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo, grafisch handvest, slogan, ...
wij zijn op zoek naar iemand die voor een nieuw bedrijf in eerste instantie het logo, het grafisch handvest, slogan, huisstijl,... kan maken. Wij zijn volop bezig met de oprichting en ik coordineer het marketing gedeelte. Bobex commentaar 04/07/2008: nieuw bedrijf in IT-consultancy. De klant denkt aan een vuurtoren in het logo te verwerken met kleuren van de zee. Mag sober zijn, niet flashy.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl
Ontwerp van nieuwe huisstijl. Ik heb nodig: - algemeen logo - business cards - hoofding voor factuur, brief, creditnota, offerte ... - voorpagina voor gedrukte documenten (syllabi) - afzender envelop - etiket voor CD/DVD - algemene layout voor de website (logo's, kleuren, CSS ...). Hosting en concrete invulling doe ik zelf. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/03/2008: Klant is een zelfstandige IT-Trainer. Bedankt voor uw prijs opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Huisstijl logopedie praktijk
Het ontwerpen van een persoonlijke huisstijl: Logo op CD-Rom (zodat ik zelf dit logo vrij kan gebruiken in allerlei documenten, visitekaartjes, briefpapier, stickers,...) De oplagen zijn beperkt, net zoals mijn budget. Ik verwacht een voorstel van een basispakket voor het ontwerp van een logo en drukwerk (briefpapier en visitekaartjes) aangevuld met een uitbreidingspakket stickers stempel met logo,... Naast het feit dat ik een goed kwalitatief product wens, moet het ook budgetvriendelijk zijn. Ik wens dus geen luxeproduct maar een product dat de kracht en de eenvoud en persoonlijke stijl van mijn praktijk uitdraagt. Duidelijk advies over het product en de prijs en twee overlegmomenten (bij aanvang en voor de definitieve toelevering). Bobex kwaliteitscontrole, op 19/02/2008: Locatie klant: Oostende. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle en betrouwbare service. Hartelijk bedankt!"

B. Isik

"Gemakkelijk omdat we zelf niet op zoek moesten naar leveranciers."

B. Matthieu


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.