Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerp: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerp-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen flyer A6
Ik had graag een prijs voor een full-color flyer, twee kanten bedrukt, goede kwaliteit papier. Het ontwerp moet nog gedaan worden. Ik lever de afbeeldingen aan, mijn logo en de teksten en eventueel wat ik ongeveer in gedachten had van ontwerp. Het ontbreekt me echter aan de grafische mogelijkheden. Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de aanvraag voor de URL van deze klant. Bedankt om deze klant een prijsofferte te sturen voor 500 flyers en 1.000 flyers.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Pictogrammen ontwerpen
Vanuit het onlinehulpteam in onze Hogeschool willen we graag een 30-tal pictogrammen laten ontwerpen om te gebruiken in publicaties en presentaties rond (methodiek) onlinehulpverlening. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant uit Gent op Bobex. Zie ook bijlage voor meer informatie en richtlijnen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp site pagina
Ontwerp van een site pagina. Onze site is volledig vernieuwd (nog niet on line) maar er is een pagina waar we geen mooi ontwerp voor hebben, nl de pagina van de badkamers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is dus op zoek naar een mooi ontwerp, voornl. de achtergrond voor op de pagina badkamers. Bedankt voor uw prijsopgave.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Logo voor gevelreclame
Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor gevelreclame kan ontwikkelen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is op zoek naar een jonge, frisse stijl. Zie bijlages voor een aantal voorbeelden. Bedankt voor uw reactie indien interesse in deze opdracht.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Full car wrap
Ik zoek een leverancier voor een full wrap van een grote jeep. Afmeting van de te bedrukken materiaal: gemiddeld 5m x 2m x 1,8m. Alles quadri bedrukt. Grafisch opmaak wordt aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde prijsopgave via website of e-mail. Met dank.
Reclamemateriaal ontwerp
Vlaams Brabant
Flyer ontwerpen
Ik ben op zoek naar een ontwerper van een toffe flyer die het product (een folie op glas) kan begeleiden om zo de efficiŽntie, besparing en toepasbaarheid van het product in kaart te brengen. Het product is een folie die damp voorkomend is. Dit om op deuren van diepvriezers te plaatsen zodat de deurverwarming kan uitgeschakeld worden. Energiebesparend! Deze kan ook dienen voor alle andere vensters of brillen die niet mogen aandampen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw in eerste instantie summiere offerte voor het ontwerp van een A4, flyers met logo en illustraties.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Offerte ontwerp logo + visitekaartjes
Ik zoek een ontwerper voor een logo en visitekaartjes (geen briefpapier), de briefing moet telefonisch kunnen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een professioneel ogend logo met grafische element. Indien mogelijk visuele link met business. Bedankt voor uw prijsopgave voor dit ontwerp.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl en logo design
Ik ben de voorbije maanden een nieuw merk beginnen uitbouwen en ik zou graag dit nu naar een hoger niveau willen tillen vooraleer ik dit nog wat verder promoot. Concreet ben ik dus op zoek naar iemand die me kan helpen om een logo te creŽren, en wat extra "living room" materiaal... Nodige materiaal is bij deze: - lgo met tagline - Goede header en footer voor factuur, templates, brieven - Visitekaartjes - Handtekening image voor in mails Bobex kwaliteitscontrole: Het logo moet er strak en modern uitzien, maar moet ook makkelijk ingepast worden op de bestaande site. U kandeze klant rechtstreeks bereiken via mail.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo ontwerp
Wij zijn een collectief van organisaties die werken rond genderidentiteit, genderexpressie en seksuele oriŽntatie, vertrekkend vanuit diverse culturele achtergronden. Elke organisatie heeft zijn eigen logo en eigenheid, maar wil als collectief met het thema cultuur en etniciteit gemeenschappelijk naar buiten treden. Daarom zijn wij op zoek naar een overkoepelend logo. Bobex kwaliteitscontrole: Kleurgebruik: warm, mediterraan, geen koele kleuren, behalve blauw, niet te druk, geen typische regenboog. Naam: mag in het logo verwerkt zijn. Vormen: geen scherpe vormen, voornamelijk ronde vormen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Bedrijfslogo warmtepompen en zonnepanelen
Ik zou graag een prijsofferte ontvangen voor een bedrijfslogo. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor startend bedrijf, actief in de verkoop en installatie van hernieuwbare energie (verwarming aan nul CO2-uitstoot), dwz warmtepompen en zonnepanelen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Nieuwe Huisstijl
Wij hebben een nieuwe huisstijl nodig, verfrissende nieuwe kleuren: -Nieuw logo, fris en opvallend, niet 'simpel' mag wat tralala aan zijn, dezelfde kleuren als de huisstijl. -Groot formaat (lengte, 1,30m & breedte, 0,6m), het logo op sticker dat tegen het venster kan geplakt worden. -Kleine stickers van het logo (2cm op 3cm) -Flyers: het logo, al de activiteiten die we aanbieden, openingsuren, ... -Lidkaarten, in harde plastic mogelijk? -Visitekaartjes met logo en openingsuren Bobex kwaliteitscontrole: Het zou voor 2 winkels zijn. Dit bedrijf was een videotheek, deze klant wil deze graag uitbreiden naar een 'media'theek. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl en logo design
Een huisstijl en logo voor een nieuw startup bedrijf dat voornamelijk online diensten aanbiedt. Codewoorden zijn sportief, strak, vacatures, kennis, expertise op sportmanagement en marketinggebied, inspiratie, sportcommunity van lesgevers tot beleidsmensen, competitie, inzet, teamgeest. Bobex kwaliteitscontrole: De huisstijl en logo zullen zich doortrekken op website, briefpapier, businesscards, nieuwsbrieven en powerpoint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo ontwerpen
Wij willen een logo laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant laat momenteel een website ontwikkelen en wensen hiervoor een logo te laten ontwerpen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl logo en brochureopmaak
Wij zoeken een leverancier voor de vernieuwing van onze bestaande huisstijl, logo en briefpapier en de opmaak van brochures. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een moderne en frisse huisstijl. Deze is bestemd voor industrie en verzorgingssector en moet dus professioneel zijn. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp van klantenbrochure
Ik ben op zoek naar een ontwerper voor huisstijl. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft een bestaand logo, doch willen dit overbrengen op totale huisstijl. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Nieuw of aangepast Logo
Het ontwerpen van een nieuw of het aanpassen van ons bestaand logo. Ons bedrijf bestaat 11 jaar en graag zouden wij ons logo opnieuw aantrekkelijk willen maken. Bobex kwaliteitscontrole: In bijlage kan u het huidige logo van deze klant vinden. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze aanpassing.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Grafisch huisstijlhandboek
Wij zijn op zoek naar een uniforme, voornamelijk grafische huisstijl bijv. in de vorm van een grafisch grid met richtlijnen. We werken met twee communicatieverantwoordelijke en hebben elk een totaal andere stijl. Bijgevolg worden brochures, posters, ... opgemaakt naar persoonlijke voorkeur en niet volgens "de stijl van ons bedrijf". Bobex kwaliteitscontrole: Locatie; Limburg. Deze klant heeft reeds de basiselementen van een huisstijl (logo, kleur, lettertype,...) maar het uniforme geheel ontbreekt, voornamelijk op grafisch gebied. Bedankt voor uw offerte voor dit ontwerp.
Reclamemateriaal ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerp voor oa reklame paneel
Wij hadden graag een ontwerp gehad die correspondeert met onze activiteiten: verwarming, sanitair, vloerverwarming, zonneboilers, waterbehandeling. Ik dacht in de eerste plaats aan een pictogram, maar mag ook een ander origineel ontwerp zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had dit ontwerp graag gebruikt op een doek voor reklame te maken, maar ook voor op hun fakturen en brieven. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Luxemburg (BE)
Logodesign voor dierenartspraktijk
Ik wens een logo laten ontwerpen voor mijn cabinet. Bobex kwaliteitscontrole:
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp nieuw logo
Wij zoeken een leverancier voor het ontwerp van een nieuw logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/09/2009: Deze klant is een startende vastgoedmakelaar. Bedankt voor uw prijopgave voor dit logodesign.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp
Ik ben op zoek naar een logo voor onze nieuwe firma. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/09/2009: Deze klant is actief in de installatie van zwembaden. Bedankt voor uw prijsofferte voor dit logodesign. De klant wil een logo in lichtblauwe kleur.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp logo en briefhoofd
Voor mijn nieuwe bvba ben ik op zoek naar een vormgever die voor mij een logo kan bedenken, en dat meteen ook in een briefhoofd en naamkaartje kan verwerken. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/09/2009: Het gaat om een eenmanszaak in gespecialiseerde consultacy. Bedankt voor uw interesse in dit design.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerp logo
Wij wensen een logo te laten ontwerpen, het voorontwerp is af (potloodtekening). De bedoeling is om dit grafisch/digitaal uit te werken. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/09/2009: Combinaties met drukwerk mogen ook aangeboden worden, maar de klant wenst ook graag de prijs van het logo apart te kennen. Bedankt voor uw reactie.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex spaart je gewoon tijd uit - ipv offertes te zoeken, worden offertes aangeboden!"

G. Haubrechts

"Bobex is een middel om gratis gepaste offertes te bekomen. Zeker tevreden!"

F. VANDERPOORTEN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.