Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Ontmossen van daken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntmossen van daken-ontmossen van daken

Ontvang nu meerdere offertes: Ontmossen van dakenOfferte aanvragen-ontmossen van daken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Oudenaarde
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met schalin. Het dak meet ax. 100m en is ooit ontmosd geweest.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Blankenberge
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien van max. 100m. Het dak werd ooit ontmosd. Wij zijn eigenaars van deze woonst dat in 1970 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Linden
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van max. 100m. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest en de woonst is 40jaar oud. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Zellik
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van max. 100m. Het dak werd nog nooit ontmosd en de woning werd in de jaren '70 gebouwd.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Sint-Pieters-Leeuw
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/-100m en is nog nooit ontmosd geweest. Wij zijn eigenaars van deze 20jaar oude woning.
Ontmossen van daken
Limburg
Aanvraag Ontmossen van daken te Tongeren
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat max. 100m in oppervlak meet. Wij hebben 2 dakkapellen en ons dak werd in 2009 reeds ontmosd. Onze woning dateert van 1976/1977.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Roeselare
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leistenen dat +/-200m in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen en verbruiken elektriciteit met 4 personen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Gooik
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak (dakpannen) met 3 dakvensters,, en dit dak is reeds ontmosd geweest door onz. De woning dateert van 1987 en wij zijn hier eigenaars van.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met kunstleien. Het dak meet max. 100m en hierop hebben wij 1 velux. Het dak werd nog nooit ontmosd. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1980 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien. Hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak meet max. 100m en is nog nooit ontmosd geweest. Wij zijn eigenaars van deze woonst dat in 1983 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen voor een gebouw in Opwijk
Dit is een gebouw van het gemeentebestuur Dit is voor een dak van de gemeente uit natuurleien. Dit gebouw is van begin jaren 60. Mogelijk is dit gebouw van 500m en nog nooit ontmost geweest.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Wervik
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van +/- 50m, hierop bevinden zich 2 dakvensters. Ons dak is nog nooit ontmosd.
Ontmossen van daken
Limburg
Aanvraag Ontmossen van daken te Lummen
Wij zijn op zoek naar offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak dat +/- 80m in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit ontmosd en onze woning werd gebouwd in 1974.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Heverlee
Wij wensen offertes te ontvangen voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een zadeldak met leien. Ons dak meet meer dan 500m en hierop bevinden zich een 4tal dakkapellen. Het dak is onlangs gereinigd geweest. Het bouwjaar van onze woonst is 1966.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Veurne
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met betonpannen. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, en het dak is nmaal gereinigd geweest. Onze woning is 20jaar oud.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Blanden
Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat +/- 120m in oppervlak meet. Het dak werd 3 jaar geleden reeds ontmosd. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Zaventem
Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen zonder velux, opp. rond de 100m, halfopen bebouwing van 1986. Wanneer is te bekijken.
Ontmossen van daken
Limburg
Ontmossen van een dak in Meeuwen -Gruitrode
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning en opzoek naar een dakontmossing. Het bouwjaar is 1999. Het zijn Spaanse dakpannen en die zijn nu niet oranje meer maar eerder groen. Er is nog nooit iets aan gedaan geweest kortom. Kan u mij bellen voor een afspraakje ter plaatsen. Dank u
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag ontmossen van daken te Zellik
Graag ontvangern wij offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak (wij kennen de grootte hiervan niet precies). Het is een dak met dakpannen, zonder dakvensters/dakkapellen. Wij hebben dit dak vorig jaar zelf gereinigd .
Ontmossen van daken
Antwerpen
Aanvraag ontmossen van daken te Mol
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van ons dak. Wij zijn eigenaars vcan onbze woning en hebben een hellend dak met schalin. Het dak hebben wij zelf gereinigd (7-8jaar geleden). Ons dak meet +/- 100m in oppervlak. Wij hebben wel een zonneboiler op ons dak.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Tervuren
Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met eternetleien met 3 dakkapellen. Opp. rond de 150m. Bouwjaar huis 2000, nog nooit ontmost.
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Melle
Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met asbestleien, en dit dak werd nog nooit gereinigd. Wij zijn eigenaars van deze woning, dat in 1960 werd gebouwd. Het dakoppervlak kennen wij niet precies.
Ontmossen van daken
Limburg
Aanvraag Ontmossen van daken te Lummen
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij hebben dakpannen op ons dak, en het Ontmossen van ons dak werd enkele jaren geleden eens gedaan. Wij zijn eigenaar van deze woning, dat gebouwd werd in 1980.
Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-ontmossen van daken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst ..."

J. Bouckenooghe

"De snelle reactie van de leveranciers verraste me enigszins. Liefst acht leveranciers hebben me..."

S. Trybou


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.