Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Onderdak: Ontvang snel meerdere gratis offertesOnderdak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een puntdak. Te isoleren via een volwaardige zolder. Dak met onderdak en dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2000 zoeken wij spouwmuurisolatie. De diepte van de spouw is 5cm. De gevels zijn geschilderd met speciale gevelverf. We zoeken enkele offertes om onze spouwen te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Wuustwezel
Dit vrijstaande woning van 1993. We wensen deze woning in de spouw te isoleren. Er is wel glaswol voorzien in de spouw maar ik vermoed dat er wel nog een luchtspouwis. Ook wens ik in het dak een grote kruipruimte te isoleren. Het plafond is reeds voorzien van glaswoll. Nog geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Tienen
Ik wens het dak te isoleren via een gewone zolder die is omgebouwd tot twee kamers. Mogelijk isolatie bovenop het plafond. Het klein stuk plafond is een kruipruimte. Ik weet niet of er een onderdak is voorzien. Ook wens ik de mogelijkheden te bekijken om de woning naast mij, van mijn dochter, mee te isoleren.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte van een hellend dak. Voor een gedeelte zolder en een gedeelte onder kamers. Deze woning is van 1974. Onderdak is niet voorzien. Momenteel hou ik ook de optie open voor isolatie vanaf de buitenkant.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Drongen
Isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Spanten van 15cm die zullen moeten worden uitgediept tot 18cm. Woning met een gevelbreede van 5m. Onderdak is voorzien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Grootlo
Ik wens een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakbekleding en plaatsing van een onderdak. Woning van 1967 en reeds geïsoleerd. Woning van 11m en schuine kant van 16 snedekpannen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak met sneldakpannen door gewone dakpannen. Woning van 28-29 jaar. Ook moet er ander onderdak op komen. +- 170mē.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning Halle
Volledig gerenoveerde woning met een leien dak van de jaren 70. Er is een volwaardige zolder aanwezig waar er geïsoleerd worden. Geen onderdak.
Isolatie
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Oud-Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een pannendak van de jaren 60. Dit is mogelijk via een volwaardige zolder. Geen onderdak voorzien.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Edegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren. van een pannendak via een open zolder. Deze zolder is volledige gerstript en er is wel nog een onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ik wens een hellend dak vanaf een volwaardige zolder te isoleren. Geen idee van de oppervlakte. Woning van 2000 met een dak in dakpannen. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Sint-martens- lierde
Ik wens een offerte voor isolatie vanaf een afgewerkte kamers onder het dak. Dit dak moet wel nog vernieuwd worden. zeer oude Woning van 1600. Voor zover ik weet geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor isolatie vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is voorzien. Oppervlakte van makkelijk meer dan 100mē.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Welle
Ik wens de de bekleding en isolatie. De huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. Huidige dak is 40 jaar oud. Geen onderdak voorzien. +- 100mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kamer onder het dak. Er is recent reeds een nieuw dak en een onderdak geplaatst maar de woning zelf is van de jaren 60. +- 200mē , maar zeker wel 7 dakvenster.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning Herenthout
Woning van 1962 maar ik weet niet vanwaar het dak geplaatst. zadeldak met twee dakkappelen leien, mogelijk asbestleien. Ook dakconstructie laten nakijken Onderdak is voorzien. ook dakgoten vernieuwen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Desetldonk
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakpannen en plaatsen van dakisolatie vanaf de buitenkant. Graag wens ik nieuwe dakpannen te plaatsen. Geen onderdak voorzien. 112mē groot dak en 55mē bijgebouw.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Veerle
Dit is een hellend dak in dakpannen. Ik wens het bestaande dakpannen te isoleren vanaf de buitenkant. +- 120mē. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
dakisolatie voor woning Ronse
Dit is voor een rijwoning. Ik wens hier het dak vanaf een zolder te laten isoleren. Dit is een rijwoning zonder onderdak. Dakbekleding bestaat uit dakpannen. Momenteel heb ik wel geen idee van de leeftijd van de woning of de te isoleren oppervlakte. Graag had ik dit ter plaatsen laten bekijken.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Bilzen
De huidige dakbekleding zijn dakpannen. Geen onderdak momenteel voorzien. Onderdak en dakbekleding moeten geplaatst worden. Welke dakbekleding staat nog open. Grondoppervlakte is 48mē en hoogte van dak is 3.5m.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Diepenbeek
Dit is een zolder van zo'n 80mē. Hier staat wel een dakvensters. Het is een volwaardige zolder met een onderdak. Woning van 1977. 60 cm tussen de kepers.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Overpelt
We wensen een zadeldak met leien zadeldak zonder onderdak. Er is momenteel geen onderdak voorzien. Geen idee van de oppervlakte. Er is enkel 1 schouw in het dak.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Hasselt
Ik ben mede-eigenaar van dit appartementsgebouw van de jarern 60. De ander eigenaars zijn uiteraard op de hoogte van deze aanvraag. Het huidige dak bestaat uit asbest leien . We wensen die te vervangen door sandwichpanelen. Het houten gebinte is nog in goede staat . Geen onderdak voorzien . Ongeveer 248mē.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in wolvertem
Volwaardige zolder. Woning van een dikke 360 jaar oud. Er is reeds isolatie voorzien op de vloer maar de schuine wanden moet nog geïsoleerd worden. Hier is een onderdak voorzien. +-150mē.

Onderdak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over reacties en efficiency van het platform."

J. Panken

"Snelle reaktie op offerte-aanvragen en ook opvolging door de betrokken handelaars."

J. Verschaeve


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.