Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Onderdak: Ontvang snel meerdere gratis offertesOnderdak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Borgerhout
Graag wil ik het dak van ons huis (bij)isoleren. Hellend dak met onderdak, opp. +40m▓, huis van voor 1960. Wanneer is aan de offerte.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Wellen
Hellend dak te isoleren via een zolder. Onderdak is voorzien en het dak is vervangen. Oppervlakte wensen we ter plaatsen na te moeten. Woning origineel van de jaren 60.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend met leien en binnenkort onderdak, opp. 50m▓, bouwjaar 1938.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Beerzel
Ik wens het dak van mijn prive/zaak te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +250m▓,vrijstaand huis van 1975.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Meulbeke
Ik doe deze aanvraag voor de woning van mijn broer . Hij is op de hoogte van deze aanvraag. Er is mogelijkheid dit dak te isoleren via een gewone zolder, aan de linkerkant zijn er wel kamers. Onderdak is voorzien. Oppervlakte is nooit nameten. Graag nog zeker een afspraak te maken in december.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Brugge
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte hiervan niet precies, en op ons dak bevindt zich 1 dakraam. Er is een onderdak aanwezig. Onder het dak bevinden zich kamers.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is voorzien. Woning van ongeveer 301 jaar oud.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak. Dit is een woning van 1968. Isolatie via een gewone zolder met onderdak . +-90m▓.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Overijse
Het betreft renovatie woning 1988. Dakisolatie en plaatsing van een nieuw onderdak. Momenteel is er nog geen onderdak voorzien. Grondoppervlakte 14x8.5m. Dit is voor lente 2017
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Kruis winkel
Dit is een een pannendak van origineel 1949, het dak is wel reeds vernieuwd. Ik wens dit dak nu te vervangen door een dak met golfplaten met panprofiel. Eventueel sandwichpanelen. Onderdak is voorzien op een bijgebouwd stuk, op het origineel niet. Ik gok op 90-100m▓.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Wemmel
Isolatie van een zadeldak waar nog geen onderdak is voorzien. Vloer is reeds ge´soleerd. Dak in dakpannen en is bij benadering 90m▓.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een puntdak. Te isoleren via een volwaardige zolder. Dak met onderdak en dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2000 zoeken wij spouwmuurisolatie. De diepte van de spouw is 5cm. De gevels zijn geschilderd met speciale gevelverf. We zoeken enkele offertes om onze spouwen te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Wuustwezel
Dit vrijstaande woning van 1993. We wensen deze woning in de spouw te isoleren. Er is wel glaswol voorzien in de spouw maar ik vermoed dat er wel nog een luchtspouwis. Ook wens ik in het dak een grote kruipruimte te isoleren. Het plafond is reeds voorzien van glaswoll. Nog geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Tienen
Ik wens het dak te isoleren via een gewone zolder die is omgebouwd tot twee kamers. Mogelijk isolatie bovenop het plafond. Het klein stuk plafond is een kruipruimte. Ik weet niet of er een onderdak is voorzien. Ook wens ik de mogelijkheden te bekijken om de woning naast mij, van mijn dochter, mee te isoleren.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte van een hellend dak. Voor een gedeelte zolder en een gedeelte onder kamers. Deze woning is van 1974. Onderdak is niet voorzien. Momenteel hou ik ook de optie open voor isolatie vanaf de buitenkant.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Drongen
Isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Spanten van 15cm die zullen moeten worden uitgediept tot 18cm. Woning met een gevelbreede van 5m. Onderdak is voorzien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Grootlo
Ik wens een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakbekleding en plaatsing van een onderdak. Woning van 1967 en reeds ge´soleerd. Woning van 11m en schuine kant van 16 snedekpannen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak met sneldakpannen door gewone dakpannen. Woning van 28-29 jaar. Ook moet er ander onderdak op komen. +- 170m▓.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning Halle
Volledig gerenoveerde woning met een leien dak van de jaren 70. Er is een volwaardige zolder aanwezig waar er ge´soleerd worden. Geen onderdak.
Isolatie
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Oud-Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een pannendak van de jaren 60. Dit is mogelijk via een volwaardige zolder. Geen onderdak voorzien.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Edegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren. van een pannendak via een open zolder. Deze zolder is volledige gerstript en er is wel nog een onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ik wens een hellend dak vanaf een volwaardige zolder te isoleren. Geen idee van de oppervlakte. Woning van 2000 met een dak in dakpannen. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Sint-martens- lierde
Ik wens een offerte voor isolatie vanaf een afgewerkte kamers onder het dak. Dit dak moet wel nog vernieuwd worden. zeer oude Woning van 1600. Voor zover ik weet geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor isolatie vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is voorzien. Oppervlakte van makkelijk meer dan 100m▓.

Onderdak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima en vlot. Goede opvolging van binnenkomende offertes via Bobex en nadien omtrent selecti..."

"Heel goeie service van zowel Bobex als de dakwerker!"

I. Dewaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.