Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Onbetaalde facturen vorderen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOnbetaalde facturen vorderen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Antwerpen
Ik heb problemen met een huurder die op dit moment 4 maanden achter staat met zijn huur. Samen met elektriciteitsrekeningen komt dit totale bedrag neer op een kleine 2000Ä. Is het mogelijk dit via incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een incassobureau. Op het moment staan er bijna 20 facturen open van particulieren klanten. Een totaalbedrag van bijna Ä2000,-
Incassobureau
Vlaams Brabant
Opvolgen onbetaalde facturen
Wij wensen hulp voor het opvolgen onbetaalde facturen. Deze klanten beloven telefonisch te betalen, maar het komt er maar niet van...
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Extern opvolgen openstaande facturen
Wij wensen onze interne ressources op een andere manier aan te wenden en de openstaande facturen extern laten opvolgen.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso niet betaalde facturen patiŽnten
Wij zijn op zoek naar een firma om openstaande gepresteerde diensten terug te vorderen bij enkele patienten. Momenteel gaat het om een 4-tal onbetaalde facturen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso onbetaalde facturen
Occasionele bijstand bij innen van facturen voor "toevallige klanten" op onze groencompostering en huisvuilverwerkingsinstallatie, het gebeurt niet heel vaak maar toch geregeld, en op dit moment staan er ook nog 2 ŗ 3 buiten termijn open.
Incassobureau
Limburg
Betaling van facturen
Betaling van facturen buiten termijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 ŗ 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 ŗ 2000 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
Limburg
Incasso & schuldvordering
Wij zouden graag uw werkwijze en een offerte willen betreffende modaliteiten omtrent onbetaalde facturen. Wij werken momenteel samen met een advocaat die het tot nu toe zeer goed doet, graag hadden we eens willen weten wat het beste is, misschien gaat het met een incassobureau vlotter dan bij de advocaat. Met dank.

Onbetaalde facturen vorderen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een snelle en gemakelijke manier van werken. Ik ben zeer tevreden. Mvg, Peyroux Ami..."

A. Peyroux

"Over jullie service ben ik zeer tevreden. Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg snel antwoord..."

J. Deprez


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.