Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Onbetaalde facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOnbetaalde facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Knokke
Dit gaat over een aantal openstaande facturen bij particulieren. Per maand hebben we zo'n 5 tot 6 facturen die blijven openstaan voor een totaal van 1000-1500Ä maandelijks. We zijn enkel actief binnen BelgiŽ. We zoeken nu iemand om dit op te volgen want deze facturen kunnen soms meerder maanden aanslepen voor we hier werk van maken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Aanvraag Incassobureau te Diest
Wij zijn op zoek naar offertes voor een incassobureau. Dit betreft onbetaalde facturen die openstaan bij bedrijven. Deze bedrijven zijn in BelgiŽ gevestigd en zijn nog steeds actief. Ik heb getracht hen te telefonisch, via e-mail en aangetekend schrijven te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom die openstaat bij ťťn van de bedrijven is Ä10000.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Meulebeke
Dit is voor 1 eindfactuur die momenteel nog moet worden opgestuurd. Deze Gaat over werken aan de elektriciteitsleidingen van een Landbouwbedrijf. Deze hebben gelopen van 2007-2009 waarop ze op vraag van de eigenaar zijn stopgezet. Tussentijdse facturen zijn reeds opgestuurd en betaald. Maar de eindfactuur van 14.000 Ä wensen deze mensen niet te betalen en is zelfs zeer agressief door hen afgewezen bij contactpogingen. Graag had ik wat meer informatie gewenste over wat mijn mogelijkheden zijn om deze facturen via een externe incasso te verkrijgen.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag Incassobureau te Ham
Wij zijn op zoek naar een offerte voor een incassobureau voor onbetaalde facturen die openstaan bij (nog steeds actieve) bedrijven binnen BelgiŽ. Ik heb hen gecontacteerd maar zonder enig gevolg. De totaalsom dat openstaat bij bedrijven bedraagt Ä500.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over een aantal onbetaalde facturen. Zeker meer dan 20 dossiers. Elke dossier is gemiddeld zo'n 1000Ä terug te vorderen, er zijn er bij van meer of minder. Graag had ik een gericht advies en offerte verkregen voor de mogelijkheden deze bedragen terug te incasseren. We doen enkel zaken b2b binnen belgiŽ.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Berchem
Ik heb zowel internationale als nationale bedrijven als klant. Ik doe wel enkele zaken binnen de EU. Het gaat momenteel om enkele onbetaalde facturen, minder dan 10, die ik per incasso wens terug te vorderen. Merendeel binnen BelgiŽ. Het totaalbedrag zal zeker meer dan 2000Ä zijn.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de Ä5000 is. Alvast bedankt!
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500Ä. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Wijnegem
Dit gaat over een aantal openstaande facturen. Totaalsom rond de 50.000Ä. We zijn enkel b2b gericht en onze voornaamste partners zijn in BelgiŽ gevestigd. Graag hadden we naast de prijsofferte ook verdere informatie verkregen over hoe u precies te werk gaat. Gelieve mij hiervoor te contacteren op het volgende nummer. Mvg.
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een vzw in Brussel
Dit gaat over een de terugvordering van een aantal onbetaalde facturen van voornamelijk Belgische bedrijven en particulieren. Er zit geloof ik maar een buitenlands dossier tussen. Totaalbedrag tussen 10.000 en 15.000 Ä. Ik wens graag een uitgebreide offerte en verdere praktische informatie zodat er eerst een grondige prijs en kwaliteitsvergelijking kan gebeuren.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Rekkem
Dit is voor voorlopig zo'n 5 facturen. Ook in het buitenland voorlopig nog binnen de EU. maar dit kan veranderen. Vooral 2 facturen naar een Frans bedrijf voor zo'n 17.000Ä lijken me problematisch en daarvoor zou ik graag iets voorzien.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een universtiteit in Hasselt
De achterstallige facturen zijn voornamelijk studenten die inschrijvingsgeld niet betalen alsook enkel facturen bij privťbedrijven die blijven openstaan. De bedragen gaan van enkele 100 naar meer dan 10.000Ä. Op een zeldzame buitenlandse student na zijn al deze particulieren en bedrijven in BelgiŽ gevestigd. j
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een landmeter in Brussel
Als accountancy bureau regel ik dit dossier voor een van mijn klanten. Deze heeft als beroep landmeter en heeft momenteel voor ongeveer 15.000 Ä aan openstaande facturen. Voornamelijk bij particulieren gevestigd in BelgiŽ. De klant wenst offertes op te vragen om hiermee een prijsvergelijking door te voeren met verschillende incassobureaus. Het gaat hier om een Franstalig dossier.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000Ä aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Ternat
Normaal gezien geven we de facturen buiten termijn door naar onze advocaat. Omdat deze vrij duur en traag is wensen we nu echter een prijsvergelijking door te voeren. Momenteel staan en een 30 facturen open voor een totaal bedrag van 15.000-20.000 Ä. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000Ä. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incassobureau
Antwerpen
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks Ä 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Nijlen
De totale schuld bedraagt een dikke 80.000 Ä. Het gaat om 4 facturen bij buitenlandse bedrijven. De Btw nummers zijn van Zwitserland en Luxemburg.
Incasso
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 Ä liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Olsene
Een klein percentage van de openstaande facturen is moeilijk inbaar. Het totale bedrag zal net iets meer als 50.000Ä zijn. We werken uitsluitend samen met bedrijven. We hebben nog rekeningen openstaan bij zowel Belgische als buitenlandse bedrijven , maar gene van buiten de EU.
Incassobureau
Limburg
Lange termijnscontract met een incassobureau voor een bedrijf in Neerpelt
Op dit moment hebben we geen openstaande facturen maar we zouden graag een lange termijncontract. In het verleden hadden we vaak last van openstaande facturen die soms langer als een jaar bleven openstaan. We zoeken nu naar een manier om dit in de toekomst te vermijden. We zijn een B2B gericht bedrijf en een gemiddelde factuur bedraagt ongeveer 5000Ä.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000Ä zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in BelgiŽ ofwel in Nederland gevestigd;

Onbetaalde facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goeie service van zowel Bobex als de dakwerker!"

I. Dewaele

"Het lijkt erop dat op basis van Bobex een nieuw type ondernemer is ontstaan."

R. Comvalius


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.