Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Onbetaald factuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesOnbetaald factuur-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Luik
Incassobureau te Seraing
In totaal zijn er meer dan 50 openstaande facturen. Deze facturen gaan om bedragen van 500 euro tot 35 000 euro. Sommige facturen staan pas 4 maanden open en de anderen ondertussen al 2 jaar. Het zijn allemaal bedrijven.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau Asse 1730
Ik heb een garage waar mijn klanten zowel bedrijven zijn als particulieren. Nu staan er meer dan 20 onbetaalde facturen open van ongeveer een totaalbedrag van Ä30.000,- Ik ben nu op zoek naar een incassobureau die dit kan innen. Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Leuven
Dit gaat over een tiental onbetaalde facturen. Deze staan open bij twee bedrijven gevestigd in BelgiŽ. Elk tussen de 4 tot 5 openstaande facturen en een vzw ,ook binnen BelgiŽ, met ; twee factuur. Totale som komt neer op 1250Ä. Omdat het de eerste keer is dat ik van een incasso gebruik zou maken, wens ik graag ook alle mogelijke informatie, mogelijkheden en tarieven.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over het over brengen van onbetaalde facturen, of beter gezegd openstaande facturen die binnen een bepaalde termijn zouden moeten worden teruggevorderd. We zijn momenteel op de B2B markt actief binnen BelgiŽ. We hebben per maand n zo'n 300-400 facturen die buiten termijn vallen, uiteraard gaan deze niet allemaal naar het incassobureau. Momenteel werken we samen met een advocatenkantoor. Omdat we echter niet volledig tevreden meer zijn wensen we graag een marktonderzoek naar andere incassobureaus te openen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Genk
Dit gaat over 1 bedrijf dat nu reeds 6 maanden te laat is met het betalen van 1 factuur. We wensen vooral te zien hoe dit precies in zijn werk gaat en waarop jullie factureren. Wijzelf zijn een bedrijf actief in de bouw, vaak in onderaanneming, we doen zaken in BelgiŽ zowel b2C als b2b en ook Nederland.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedrijf in Genk
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor twee openstaande facturen van een groot bedrag. Het totale bedrag van de openstaande facturen is ongeveer Ä61000 in totaal. Alvast vriendelijk bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in Passendale
Wij zijn een bedrijf die al vaker te maken hebben gehad met klanten die niet betalen en zijn daardoor al vaker geld verloren. Hierdoor zouden we graag wat informatie willen ontvangen over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. Ik wens deze in te schakelen voor het innen van openstaande facturen. Momenteel staan er een dikke 20 dossiers open. Ik doe zaken met zowel particulieren als bedrijven maar wel enkel binnen BelgiŽ. Totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot meer dan 50.000Ä. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie gewenst. Gelieve mij zo laat mogelijk op te bellen.
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een vzw in Brussel
Dit gaat over een de terugvordering van een aantal onbetaalde facturen van voornamelijk Belgische bedrijven en particulieren. Er zit geloof ik maar een buitenlands dossier tussen. Totaalbedrag tussen 10.000 en 15.000 Ä. Ik wens graag een uitgebreide offerte en verdere praktische informatie zodat er eerst een grondige prijs en kwaliteitsvergelijking kan gebeuren.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Oostende
Dit gaat over een zeer lang aanlopend dossier , sinds december 2012. Deze factuur staat open bij een Belgische particulier voor een bedrag van 540Ä. Graag had ik de mogelijkheden en verdere informatie bekeken om dit bedrag per incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Zutendaal
Het gaat over een particulier die momenteel een factuur van 5700Ä bij mij heeft. Zij had een lening lopen van bij Argenta die u overgeschakeld is naar de kbc. Momenteel heb ik al deurwaarders en advocaten geraadpleegd maar heb ik nog geen terugbetaling kunnen regelen. Graag had ik een offerte verkregen alsook informatie over hoe ik zekerheid kan krijgen dat ik mijn geld kan terugvorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks Ä 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen aantal openstaande facturen huisartsengroepspraktijk
Wij hebben een aantal klanten op de wachtdienst gekregen, die een brief gekregen hadden maar die nog steeds niet betaald hebben. Het betreft voor het ogenblik slechts een aantal facturen, maar dit kan in de toekomst uiteraard nog meer voorkomen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Openstaande facturen
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een aantal openstaande facturen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14Ä tot ongeveer 500Ä.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij zijn geÔnteresseerd in prijsvoorstellen van incassobureaus voor het vorderen van onbetaalde facturen. Momenteel hebben we 4 onbetaalde facturen van vorig jaar en 3 van dit jaar.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur
Ons BVBA is op zoek naar een incassobureau, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur, voor een globaal bedrag van Ä1.200, maximaal 2 maanden oud. Graag uw mening. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor koerierbedrijf
Wij zijn een koerierbedrijf en hebben momenteel problemen met een klant die zijn facturen niet betaald. Het gaat over 2 ŗ 3 openstaande facturen, voor een totale waarde van ongeveer 4500 euro. Kan u ons hierbij helpen? En wat is de prijs hiervoor? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor groothandel schoonheidsproducten
Ik heb een groothandel in schoonheidsproducten, en heb interesse in een samenwerking met een incassobureau. Regelmatig heb ik klanten die moeilijk betalen. Kan u wat meer informatie omtrent de werking doorsturen?
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor traiteurdienst in West-Vlaanderen
Ik bezit een traiteurdienst, en heb een openstaande factuur van 31/01/2011. Na 4 maanden mailen en telefoneren zijn we overeengekomen dat ze de 800Ä in schijven gingen betalen van 200Ä. Ze hebben 1 storting gedaan en nu is het alweer 2 maanden wachten; ik heb verschillende emails ontvangen met uitvluchten om niet te betalen zoals bank was gesloten enz. Graag had ik eens prijs geweten om hen een aangetekend schrijven via u te laten doen ( wij hebben dit ook reeds gedaan). Alvast bedankt voor uw reactie.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor leverancier van meetapparatuur
Wij zijn leverancier van meetapparatuur, en zoeken een incassobureau om ons te helpen met het invorderen van onbetaalde facturen. Het gaat hier in totaal over een 20 tot 25 facturen, voor een totale waarde van 30 000 euro. Kan u ons meer informeren over hoe u te werk gaat en uw prijzen ed? Reeds bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte incassobureau voor bedrijf uit Vlaams-Brabant
Wij zijn gespecialiseerd in business travel, en zijn op zoek naar een incassobureau. Ruw geschat moeten wij bij minstens 5 op 100 facturen een rappel uitsturen tot betalen. In plaats van hierna (indien de rappel niet volstaat) meteen over te gaan tot tussenkomst van advocaten, zoeken wij naar een meer klantvriendelijkere benadering. Het type klanten waarmee wij hoofdzakelijk problemen hebben zijn bedrijven. Is het mogelijk om ons te contacteren en een prijsopgave te bezorgen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Ik ben actief in de cijferberoepen en gesitueerd te Antwerpen. Ik had graag contact gehad met een incassobureau voor aanmaningen en inning van onbetaalde facturen. Momenteel staan er geen onbetaalde facturen meer open, maar jaarlijks hebben we toch te kampen met een 10-tal gevallen. Het gaat hier over facturen die variŽren van 2000 tot 20.000 euro. Is het mogelijk om wat meer informatie van u te ontvangen en eventueel een prijsofferte? Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor onderaannemer
Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het terugvorderen van 2 onbetaalde facturen waarvan 1 voor een bedrag van 4.000EUR, een 2e voor een bedrag van +/-240EUR (allebei aannemers). Graag even contact. Alvast bedankt.

Onbetaald factuur

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zonder veel moeite contacteren verschillende firma's je met de nodige informatie."

J. mees

"Tevreden van Bobex. Niet van vertegenwoordiger coca-cola. Na boodschap op voice mail ivm bijkom..."

M. Fermont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.