Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offertevergelijk: Ontvang snel meerdere gratis offertesOffertevergelijk-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen
Ik zoek een fruitmand levering voor een 5 tal medewerkers. Nu nog geen firma.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitmand levering voor een bedrijf te Brussel
Ik wens een fruitmand levering voor een 15 fruitmand levering. Op één locatie.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitmand levering voor een bedrijf te Brussel
Ik zoek fruitmand levering voor een 20-50 werknemers. Gemengd fruit, op het 3de verdiep. Nu nog geen supplier.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand voor een bedrijf in de regio Sint-Denijs-Westrem
Ik zoek een fruitmand levering voor een 8 werknemers. Gemengd fruit, op één locatie (er zijn wel 15 andere locaties, dat is best te bespreken).
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter onderhoud in de regio Kapellen
We hebben een waterontharder, die een onderhoud nodig heeft. Het merk is Aqua Service, een mechanische. 3 mensen aanwezig in de woning. Laatste onderhoud is van in 2013. Indien de onderhoud/reparatiekost te groot is kunnen we wel spreken over een nieuw toestel.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
offerte fruitmand in Antwerpen
Wij zijn een vzw. (ondernemingsnummer 0408.344.759) We zijn elke dag met een ander aantal mensen op kantoor, maar het gemiddelde is 7-8 (Totale kantoorpopulatie is 13 personen, maar niet iedereen is altijd aanwezig... ). Het is de eerste maal dat we hiermee starten. Alles mag in één mand.
Waterverzachter / Waterontkalker
Limburg
Waterverzachter offerte aaanvraag
Wij hebben een nieuwbouw geplaatst en wensen nu een waterverzachter te laten installeren om het water te ontkalken. Er is nog geen bestaande ontkalkingssysteem.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterbehandeling - informatie en prijsofferte
Wij zijn eigenaar van een huis in Buizingen en wensen een waterontkalker te laten plaatsen. Graag informatie over waterbehandeling alsook een prijsofferte.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ramsel
We wensen graag een alternatief te vinden voor onze huidige leverancier, lukoil. Daarom hadden we graag een prijsvergelijking doorgevoerd met andere providers van tankkaarten. We hebben een zeer uitgebreid wagenpark , met zowel vrachtwagens, bestelwagens als personenwagens, en wensen daarom zeker een offerte voor 14 tankkaarten. Deze voertuigen hebben een groot verbruik en zijn actief over heel België. Graag zeker ook vermelden in de offerte bij welke tankstations in de streek we terecht kunnen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf in Gent
Graag een offerte ter vergelijking van onze huidige leverancier. Ik wens hier een prijsofferte voor een levering twee maal per week gericht naar in totaal 170 medewerkers. Deze mogen toekomen in een min of meer evenredige verdeling over 6 fruitmanden. Graag ook verdere informatie over de levering zelf en de mogelijkheden tot fiscale voordelen voor het aanbieden van verst fruit op het werk.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor voor bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Ons bedrijf telt nu precies 9 medewerkers en we zouden graag wekelijks een fruitmand levering willen.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart offerte voor zelfstandige
Ik start binnenkort als zelfstandige en ben op zoek naar een brandstofkaart voor het gemak alsook voor de facturatie enz. Kan u mij een offerte bezorgen van de verschillende tankkaarten en de daarbijhorende kortingen? Kunnen meerdere tankstations gecombineerd worden?
Chaudfontaine automaat
Oost-Vlaanderen
Offertevergelijk voor waterautomaat Chaudfontaine voor 1.000 gebruikers
Wij zijn een secundaire school en wensen onze frisdrankautomaat te vervangen door een (gezonde) waterautomaat (plat en/of bruisend waterflessen met munten). De automaat zal tijdens de middag voor 1.000 leerlingen beschikbaar zijn. Buiten de middag (tijdens de lessen) zal deze niet beschikbaar zijn. Graag een offerte voor full service waterautomaat (Chaudfontaine).
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Grobbendonk
Momenteel hebben we een leverancier die binnenkort zal stoppen . Daarom zoeken we nu offertes van andere spelers op de markt. We zijn in totaal met 125 mensen. Het fruit word verdeeld per afdeling, 6 tot 7 manden.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte ter prijs en kwaliteitsvergelijking met onze huidige leverancier. In totaal hebben we ruw geschat zo'n 1000 mensen in België waarvan 500 in Brussel en 500 op 6 andere vestigingen in België. Het is net voor deze vestigingen zonder bedrijfsrestaurant dat ijk graag een prijsofferte en proefmand(en) wens. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden van levering, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks, ... Als ook wat verdere informatie over de verdeling, kwaliteit, aanbod enz ...
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
Ikzelf ben samen met mijn collega's beslissingsnemer in dit project. Na vergelijking zullen we beslissen met wie van de leveranciers we dit project zullen starten. We schatten dat ruwweg zo'n 80 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de manden. We hadden graag wekelijks 2 manden per locatie geleverd, dus een totaal van 4 manden.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een schepencollege in Hove
Graag een offerte voor een wekelijkse fruitlevering voor een nieuw schepencollege. Deze bestaat uit 7 mensen, dus graag een centrale fruitmand. Het college gaat door op maandagmorgen negen uur. Levering gebeurd dus best heel vroeg op maandag of vrijdag .
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik ben verantwoordelijke voor de kantine van een bedrijf waar dagelijks 150-200 tot man langskomen. We wensen deze mensen gratis of aan een zeer goedkope prijs fruit aan te bieden. De precieze verdeling laat ik aan u over maar deze fruitmand(en) moeten in enkel een kantine komen.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zijn momenteel dit project aan het uitwerken om voor te leggen aan de directie. Tegen april/mei zal dan de beslissing genomen worden met wie we verdergaan. We hebben een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte voor één fruitmand die wekelijks word opgehaald en bijgevuld.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een offerte voor zo'n 23 mensen. Deze zullen gebruik maken van een maandelijkse fruitmand die we in de cafetaria zullen plaatsen. De directie wenst hiervoor enkele offertes om te vergelijken en dan te beslissen met wie ze in maart van start zullen gaan.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zouden voor een groep van 190 mensen bij wijze van cadeau een fruitlevering willen aanbieden. het zou in totaal gaan om 1 tot 3 leveringen, naargelang her budget. Graag een prijsofferte voor de soorten fruit, levering en eventueel verdeling in fruitmanden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
fruitmand voor een bankkantoor in Grimbergen
We zijn een bank en verzekeringskantoor en zouden deze fruitmand willen aanbieden aan zowel onze personeelsleden als ons cliënteel. U mag zich op een kleine tien mensen om de twee weken richten.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor bedrijf in Antwerpen
wij doen deze aanvraag op aanraden van een van onze toeleveranciers die hier zeer tevreden over waren. Wij hebben eigenlijk twee bedrijven op onze site, een verkoopeenheid waar zo'n 20 bediende werken en een productie eenheid met een 50-tal arbeiders. Deze aanvraag is voor de verkoopeenheid. We zouden de offertes voorleggen op de meeting in augustus , waarna de leveringen in september zouden kunnen starten
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Twee wekelijkse fruitlevering voor bedijf in Vlaams Brabant
Dit is een nieuwe dienst dat ons bedrijf zou willen aanbieden aan onze personeelsleden. Wij hebben vooral vragen bij de prijs , het aanbod en de praktische uitvoering van deze dienst. We zijn op dit moment met ruwweg 120 personeelsleden verdeeld over 6 etages.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor pretpark in Antwerpen
Wij zijn in januari al gestart met fruitbedeling op het werk maar zijn niet volledig tevreden over de prijs.

Offertevergelijk

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over de snelheid en de reacties van de leveranciers, dit is echt een goede ..."

D. Eckelmans

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.