Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offertes vergelijken koffiemachines: Ontvang snel meerdere gratis offertesOffertes vergelijken koffiemachines-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf te Langdorp
We zoeken een koffiemachine voor de zaak. Via waterleiding zou kunnen, +15 gebruikers per dag, kan met betaalfunctie.
Koffiemachine
Brussel
Koude drankautomaat te St-Agatha-Berchem
Contract met Sodexo loopt eind september af en hebben ASAP een leverancier nodig voor koude dranken. Gelieve telefonisch contact voor een offerte.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven
Graag zowel een aankoop en huurofferte. Deze zal dienen voor zeker 70 mensen dagelijks gebruik, intern, en dan nog een kleiner aantal klanten en bezoekers. We zouden graag 1 grote staande automaat wensen voor vrij gebruik, dus zonder muntinworp. Momenteel hebben we een twee tal kleinere automaten van een andere leverancier. omdat we totaal niet tevreden zijn over de contacten met deze leverancier zouden we graag een prijs en kwaliteitsvergelijking doen met andere spelers op de markt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Genk
Dit is voor een volledig nieuwe automaat, onze huidige automaat heeft recent de geest gegeven. Daarom zoeken we nu een offerte voor een nieuwe automaat. Dit mag zowel voor huur als aankoop zijn. We zoeken concreet een tafelmodel voor vrij gebruik van het eigen personeel. Belangrijk is ook dat hier een ingebouwde melk schuimer moet inzitten die werkt via melkpoeder. Graag een voorstel voor enkele verschillende automaten zodat we kunnen vergelijken.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Londerzeel
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We wensen graag de verschillende mogelijkheden voor een huur of aankoop te vergelijken. Momenteel maken we gebruik van een tafelmodel voor vrij gebruik. Dit is een systeem voor intern gebruik, dus het personeel zelf. Momenteel is dit een systeem voor koffie, warme choco en warm water voor de thee. We wensen graag een offerte voor een model zo dicht mogelijk bij ons huidig systeem.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in wetteren
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemers. We zoeken offertes van verschillende leveranciers voor een huurofferte voor warme dranken automaten. Deze zullen naar zowel cursisten als leerkrachten gericht zijn. Zelfbedieningssysteem met muntinworp. Graag de gerichte prijsoffertes en ook verdere nuttige informatie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Lier
Dit is een volledig nieuw project. Ik ben op zoek naar een koffieautomaat met muntsysteem. We wensen deze aan te bieden aan onze eigen medewerkers, ongeveer 60 mensen intern gebruik. Graag wensen we wel een vergelijking te kunnen maken met zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijvencentrum in Mechelen
We zijn niet langer tevreden over onze huidige leverancier . Om deze redenen hadden we graag een prijsvergelijking doorgevoerd met andere automaten. Deze offerte is voor een koffieautomaat voor het personeel van een 35 kantoren in ons bedrijvencentrum. U mag rekenen op een 50 tot 60 mensen 1per koffieautomaat. Zowel intern als extern gebruik. Graag ook een automaat met zowel muntsysteem als een systeem met jetons. Bij voorkeur een huurcontract maar ook andere voorstellen zijn welkom.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffieautomaat voor een bedrijf in Drogenbos
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons bedrijf. Dit zal door maximum 50 mensen op een dag gebruikt worden. Het gebruik is zowel intern als extern maar een muntsysteem is niet nodig. Verder wens ik een zeer uitgebreide offerte met zowel aankoop als huur mogelijkheden van verschillende leverancier en verschillende automaten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Mechelen
We zijn met verscheidene bedrijven gevestigd in een gebouw. Omdat onze koffie altijd op is y voordat wij op kantoor zijn , zouden we graag even de prijzen van verschillende leveranciers vergelijken om een zo de beste eruit te kiezen. Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met zowel de voorwaarden en prijzen voor aankoop als huur.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bioscoop in de Haan
We houden een kleine bioscoop open. Tot voor kort waren we in de wintermaanden gesloten maar vanaf nu doen we elke week open. Hierdoor hebben de klanten nogal vaak naar koffie en andere warme dranken gevraagd. Vandaar dat we nu deze offerteaanvraag doen. Ik weet niet hoeveel succes dit gaat hebben, maar ik verwacht per week niet meer dan 10 gebruikers. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar aankoop, maar andere offertes zijn ook welkom.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een seminaricentrum in Oost-Vlaanderen
We zijn van plan deze automaat in ons centrum te plaatsen. Deze zal achter de coulissen geplaatst worden en zal dienen om zowel de bezoekers als de medewerkers van koffie te voorzien. Graag ook een model waar we een kleine thermos (1l) kunnen vullen. In optie mag u ook een offerte opmaken voor een automaat met andere warme dranken. (capuchino, warme choco, warm water voor thee,....) Geen soep aub. Intern werken we met een tiental mensen. Een seminarie telt meestal tussen de tien en de veertig mensen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
offerte voor een koffiemachine voor bedrijf in Vlaams Brabant
Op dit moment gebruiken we een ouderwetse koffiemachine met kan. Dit is niet echt praktisch voor 17 medewerkers en daarom zoeken we een alternatief.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor ruim 20 personen
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine voor ruim 20 personen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsopgave koffiemachine
Bedankt voor uw prijsopgave voor een koffiemachine met de 40% korting.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor personeel en bezoekers
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over uw huidig aanbod voor een koffieautomaat en dit voor personeel en bezoekers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine bedrijf Belsele
Koffiemachine voor bedrijf uit Belsele. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor in pralinezaak
Ik wil een koffiemachine plaatsen in een praline-zaak waar de mensen ook een koffie kunnen nuttigen of waar men kan langskomen om een koffie te kopen.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachines voor vergaderzaal en directiekantoor
Graag een offerte voor 2 kleine toestellen voor in de vergaderzaal en directiekantoor. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik maken van de machines.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor bedrijf in St. Martens
Een koffiemachine voor wanneer klanten komen. Wij hebben professionele toestellen van MAES staan, maar willen graag even vergelijken. Het gaat over toestellen voor 20 tot 49 personen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Stekene
Een snel heerlijk pot koffie voor personeel én bezoekers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor drukkerij
Koffiemachine enkel voor koffie voor zo'n 5 personen dagelijks.
Koffiemachine
Limburg
Koffie voor bedrijf in Leopoldsburg
Kan u me een prijsofferte van een koffiemachine doorsturen voor zo'n 5 personen per dag.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Multifunctionele koffiemachine voor KMO in de buurt van Sint-Niklaas
Graag hadden wij meer informatie ontvangen voor een koffiemachine die de bonen maalt en eventueel ook café machiato en chocomelk kan maken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie voor eeen sieradenbedrijf
Graag offertes en bijkomende informatie voor het aankopen of huren van een koffiemachine alsook eventueel onderhoud, deze voor het gebruik van 5 personen. Gelieve per email te contacteren.

Offertes vergelijken koffiemachines

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, correcte behandeling."

A. De blander

"Via jullie dienst kreeg ik degelijk en bevoegd advies, waardoor verdere offertes overbodig ware..."

R. vAN Daele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.