Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteopgave drukken spandoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteopgave drukken spandoek-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Stickers, spandoeken en vlaggen
Ik ben op zoek naar stickers voor opleggers (groot), spandoeken + vlaggen voor gebouwen. Voor een nieuw gebouw, zaken moeten op maat gemaakt worden. Wij hebben momenteel een wagenpark van een 70-tal voertuigen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 1830 Machelen.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van kienkaarten voor feestcomité, Limburg
200 enkele kienkaarten van 90 nummers 250 dubbel kaarten van 180 nummers 100 drie dubbele kaarten met 270 nummers Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een feestcomite gelegen in provinicie Limburg.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken voor festival ,Antwerpen
50 heras pandoeken met reclame van een festival op Bobex kwaliteitscontrole: Spandoeken voor over heras hekken te hangen. Voor reclame te maken op festivals. Ontwerp wordt aangeleverd door klant
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Catalogus voor vlaams instituur gezond leven , Brussel
Catalogus van 50 pagina's (25 bladen) recto-versie - 4 kleurendruk - met zachte kaft ook in 4 kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Is een nederlandstalig instituut in Brussel.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukker voor schrift
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een A4 schrift. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren voor deze onderwijsinstelling uit Oostende.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukker in onderaanbesteding
A6 Flyers: - 10.000 stuks - 250 - 300 gr - recto verso ander ontwerp - full color B1 Affiches: - 1000 stuks - 135 gr - één kant bedrukt - full color Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukker die ook zaken uitbesteed van klanten die bij hem aankloppen met een opdracht. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van A4 flyers
Ik ben op zoek naar een drukker voor A4 flyers, full color, dubbelzijdig bedrukt en geplooid in 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 5.000 en voor 10.000 exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor immobiliënkantoor
Wij zijn op zoek naar IMMOBORDEN in standaardmaat 50 x 70 cm in de kleuren zwart zilver. En 'verkocht' stickers voor op de borden met de volgende afmetingen voor de letters: 15 x 70 cm breedte en 11,5 cm hoogte. Bobex kwaliteitscontrole: Belettering voor een immobiliënkantoor.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Prijsofferte autosticker en spandoek
Ik bezit een schoonheidsstudio in West-Vlaanderen. Graag wat meer informatie over een belettering van 1 auto en een spandoek aan mijn gevel. Op beiden zouden de naam van mijn studio moeten komen en het logo (beiden digitaal ter beschikking). De afmetingen van het spandoek is wat afhankelijk van wat u ter beschikking heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant te Izegem, provincie West-Vlaanderen. Is het mogelijk een prijsofferte door te sturen van de verschillende mogelijkheden (formaten) die u kan aanbieden? Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van cadeaupapier voor webshop
Drukken van cadeaupapier op vel, 50x70 cm. Graag de verschillende mogelijkheden qua papier. Onder andere printen of bruin kraftpapier,... Ook mogelijkheid tot dubbelzijdig printen. Kwaliteit papier: 90g/m2. We hebben een ontwerp klaar dat we half augustus al zouden willen klaar hebben. Bobex kwaliteitscontrole: Klant beschikt over webshop voor verpakkingsmaterialen te Elewijt. De klant had graag de leveringstermijn gekend. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Geen regio
Drukken van spandoek incl. frame
Leverancier gezocht voor het drukken van een spandoek, inclusief frame - afmetingen: 180 cm x 180 cm (spandoek zelf mag een 145 x 130cm zijn). Indien er een standaard frame bestaat die iets groter is, ook goed. Foto mag een template zijn, zee, oceanview, bos, ... Dient weerbestendig te zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gelegen in Gent. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Bedrukken van kunstof kleefband
Leverancier gezocht voor het bedrukken van kunststof kleefband van 38mm breed. Graag blauwe opdruk, op witte kleefband. Materiaal wordt door mij aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole:tweede prijsopgave op Bobex. Voor een papierhandel in Huldenburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Drukken van spandoek in PVC
Leverancier gezocht voor het drukken (2 kleuren) van een spandoek in PVC van 3 à 4m op 1m, deze zal aan de gevel bevestigd worden. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Leuven. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Leuke retro gadget voor personeelsfeest
Eind juni wordt er een personeelsfeest georganiseerd. Als verrassing naar de werknemers toe zouden we graag een leuke retro gadget willen geven als cadeau. Iets creatiefs en fun (en als het kan ook bruikbaar). Bobex kwaliteitscontrole: graag een 20 à 30-tal stuks. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van hemddraagtassen
Graag hadden wij prijs voor het bedrukken van hemddraagtassen ongeveer mt: 30 x (2 x 7.5) x 55 cm , 23 micron. Prijs zowel voor druk in 1 kleur en meer kleuren druk voor ongeveer 25.000 stuks, eventueel ook 50.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: traiteurdienst in Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Limburg
Sjaaltjes in katoen voor kinderen
Ik zou graag de prijs weten voor de aankoop en bedrukking in kleur van een 200 tal sjaaltjes in katoen voor kinderen. Afmetingen: 50mm x 50mm. Mogelijkheid klaar tegen uiterlijk 26 mei? Bobex kwaliteitscontrole: gemeentehuis, dienst sport. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Leverancier gezocht voor het drukken van stickertjes om op een folder te plakken, afmetingen 5cm bij 5cm. Tekst zie hieronder. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gestaltpraktijk gelegen in Antwerpen (hoofdvestiging) en Tilburg (NL). Graag een offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken van broodjeszakken
In het kader van onze middagactiviteiten, zouden we graag broodjeszakken bedrukken. We zouden er een 5.000 nodig hebben. Hoeveel tijd zou er nodig zijn om deze te kunnen leveren? Bobex kwaliteitscontrole: voor een openbare bibliotheek gelegen in Brussel. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de info.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts/hoodies
Ik en een groep van 30 personen gaan dit jaar naar Tomorrowland en zouden dit graag opfleuren door middel van t-shirts en hoodies te laten maken. Ons bedoeling is een witte achtergrond te gebruiken met vanachter ons logo in het groen en van voor onze naam ook in het groen te gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: klant had graag geweten indien u hem een offerte kon doorsturen met de prijzen en eventueel ook uw assortiment in kleuren. Dank bij voorbaat.
Relatiegeschenken
Limburg
Drankflessen
Ik zoek een drankfles (50cl) waarvan naast het etiket ook het dop aan te passen is. De drank zelf liefst in blauwe kleur (zie sportdrank blue ice). Het etiket 360° full colour bedrukking. De dop zou in 2 kleuren (helft blauw, andere helft geel) moeten met eventueel op elke helft een initiaal S en N (zie bijlage). Aantal: 500, indien meer nodig voor deze aanpassing mag u ook contact opnemen. Indien het niet mogelijk zou zijn om de volledige dop aan te passen, is het eventueel ook goed dat enkel de bovenkant bedrukt wordt zoals de afbeelding in de bijlage (van de originele offerteaanvraag) of dat het zelfde resultaat bekomen wordt d.m.v. een sticker boven op de dop. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe projecten. Graag een gedetailleerde offerte voor juni indien u hierbij kunt helpen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van scratch cards voor actie
Voor een actie zijn we op zoek naar een drukker die scratch cards (grootte van credit card = +/- 85mm x 50mm) kan drukken. Aantal nog te bepalen. Onder de "scratch" zit een bepaalde waarde. Enkele kaarten hebben een verschillende waarde. Belangrijk is: volgnummer op kaarten, waarden onder de scratchlaag moeten door ons gekend zijn (cfr volgnummer). Bedrukking recto/verso met logo en tekst. Graag zouden we de actie willen starten rond midden mei, vroeger is natuurlijk ook beter aangezien we dit ook moeten gaan voorbereiden. Bobex kwaliteitscontrole: aantal is nog te bepalen. Klant levert het logo en de te drukken tekst. Graag een gedetailleerde offerte voor dit bedrijf gelegen in Vlaams-Brabant. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken Waaier, 5 kaarten
Gezocht: leverancier voor het drukken van waaiers (zoals een verfkaart), 5 kaarten, 50mm x 150mm; druk in full quadri, recto; 350gr; voorzien van een koperen splijtpen bovenaan. Oplage: 300 stuks. Grafische bestanden worden aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: grafisch ontwerper gevestigd in Rekkem, provincie West-Vlaanderen. Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken op katoen voor kleinschalig mode project
Voor een kleinschalig mode project zoek ik een leverancier die kan printen in kleur op textiel (katoen en binnenvoering van tassen). 1m² is al een succes, meer is absoluut zeker welkom. 1 kleurendruk tot multi kleur. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: graag levering in de regio Oost-Vlaanderen, tenzij alles via e-mail kan geregeld worden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken stickers voor bedrijf
Leverancier gezocht voor de bedrukking van stickers van zo'n 11,9cm op 8cm, wit/4 kleurendruk. Dit om aan te brengen op metaaloppervlaktes alsook plastieken oppervlaktes (olievaten + oliebidons). Graag een glanzend en beschermlaagje tegen externe omstandigheden (vuile handen, olie, e.d). Grafisch materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Bedrijf gelegen in Izegem, graag een gedetailleerde offerte voor een 5.000 tal exemplaren. Alvast bedankt.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
West-Vlaanderen
Drukken van catalogus artikelen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van een catalogus, 120 pagina's A4 formaat; 80gr voor de inhoud, iets dikker voor de kaft; full colour; geniet(?). Materiaal wordt geleverd, deze is klaar om te drukken. Oplage: tussen 3.000 en 5.000 exemplaren, afhankelijk van de kostprijs. Deadline: mei 2011. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gespecialiseerd in het fabriceren van hondensportartikelen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind het systeem zeer snel. In een paar uur had ik contact met de juiste leverancier. Perfec..."

L. Martens

"Ik ben tevreden."

A. Pechakova


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.