Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteopgave: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteopgave-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een praktijk in Kalmtout
We hebben zowel een hellend dak in dakpannen als een praktijkruimte dat een plat dak is in roofing. Beide daken zijn zo'n 100m2 groot. Graag hadden we een afspraak te plaatsen gekregen om te bekijken wat het meest geschikte dak is, wat de prijs voor een instalatie hier is en wat de winst zou zijn die we hiermee op onze energiefactuur bereiken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een apartement in Houthalen
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een appartementsgebouw. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw. We zouden graag verschillende collectoren plaatsen om deze stroom aan over de appartementen te verdelen, of voor de gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van kostprijs en mogelijkheid. Het is een oost-westelijk gericht hellend dak met dakpannen als bekeding. In dit dak zitten twee dakkapellen en enkele schouwen, maar u mag rekeken op 250m2 beschikbare oppervlakte. Momenteel betalen we 3500€ per jaar aan elektriciteit.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een dienstencheques bedrijf. We tellen een 67 fulltime medewerkers waarvan 2 bedienden, de rest zijn arbeiders. we zouden graag een offerteopgave ontvangen over de prijzen van ecocheques. Deze zullen waarschijnlijk worden ingevoerd vanaf december, dus graag een snelle reactie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een fitness in Gullegem
Ik heb een fitnessruimte waar ik momenteel een kleine 1000€ aan energie betaal. Het achtergedeelte is gericht naar het zuiden maar ik vermoed dat met mijn energiebehoeften we de beide kanten van het dak zullen moeten gebruiken. Ik heb een pannendak van een dikke 250m2. Er komen dagelijks een kleien 200 mensen naar de fitness.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woonunit in Antwerpen
Ik heb een woonunit met in totaal 3 appartementen. Ik zou deze 3 appartementen graag willen voorzien van stroom via zonnepanelen. het dak is ongeveer 120m2 groot met een volledig open zicht. Het is naar het zuiden, zuidwesten gericht. De nok is ook van het dak afgehaald.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen naast thermische panelen op een woning in Limburg
Het gebouw is 24 jaar oud en volledig gerenoveerd. Het dak is volledig vrij en schuingericht naar het zuiden. Binnenkort worden er ook thermische panelen op geplaatst. Ik zou de installatie dit jaar nog rond willen hebben.
Ecocheques
Antwerpen
Offerteaanvraag Ecocheques voor een bedrijf regio Antwerpen
Graag een offerteanvraag ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen. De aanvraag zal zijn voor mij als vaste werknemer. In het voorjaar zijn er 2 interim-medewerkers en het najaar 1 interim-medewerker. Kan ik daarvoor ook ecocheques aanvragen?
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Ecocheques voor een bedrijf in Haaltert
Graag wens ik wat meer informatie over ecocheques. wat zijn de voordelen van ecocheques? Wat kosten ecocheques? Zijn ecocheques verplicht? Ik vraag het aan voor 1 persoon.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor werknemer met arbeiderscontract, Antwerpen
Graag een offerte voor ecocheques voor 1 werknemer met arbeiderscontract. Wat kan U voorstellen? Bedankt.
Zonnepanelen
Limburg
Panelen voor huis openbebouwing
Huis openbebouwing in U-vorm. Nodig: Electricteit en warmwater. Aantal personen 3.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor woning
Zonnepanelen voor op onze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor gratis stroom
Door zonnepanelen te laten installeren hadden wij gehoopt op gratis stroom.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor dak volledig naar het zuiden gericht
Graag wat meer informatie over zonnepanelen voor op ons dak. Dit dak is volledig naar het zuiden gericht.
Ecocheques
West-Vlaanderen
Ecocheques voor bedrijf in Zedelgem
Graag een voorstel voor ecocheques voor 1 medewerker. Bedankt.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen bij particulier in Harelbeke
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor de installatie van zonnepanelen voor mijn privé-woning in Harelbeke.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor ingenieursbureau te Antwerpen
Informatieaanvraag + prijsopgave voor bestellen en gebruiken van eco cheques. Aantal personeelsleden voor het ogenblik: 11. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor particulier uit Oost-Vlaanderen
Wij hebben al zonnepanelen geplaatst op het dak van onze privéwoning. Graag zouden we echter nog extra zonnepanelen plaatsen. We schatten dat er nog plaats is voor zo'n 8 à 10 panelen. Bedankt voor uw reactie.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerte zonnepanelen bedrijfswoning
Ik zoek al eventjes naar een geschikte leverancier. Ik heb een groot plat dak, en zou de zonnepanelen willen aankopen op mijn bedrijf. Er staan wel enkele bomen in de buurt, dus kans op schaduw. Graag contact en offertes van leveranciers die me hier in kunnen adviseren en een offerte bieden.
Ecocheques
West-Vlaanderen
Ecocheques voor medewerkers van bedrijf in Tielt
Graag hadden we een offerte ontvangen van leveranciers die ecocheques verdelen. Graag eco-cheques voor > 50 personeelsleden. Alvast bedankt.
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Offerte informatie ecocheques
Graag offerte en info ecocheques (2 zaakvoerders en 4 werknemers
Ecocheques
Vlaams Brabant
Ecocheques
Graag wat informatie omtrent het gebruiken van eco-cheques. Kunt u mij even melden wat het verschil, voordelen/nadelen zijn van eco-cheques t.o.v. maaltijdcheques. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, betreft hier een zadeldak van zo'n 15m op 8m = 120m2, het grootste gedeelte is gericht naar het zuid-oosten, helling moet liggen tussen 35 en 45 graden. Alvast bedankt voor de snelle reactie. 35 en 45
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Aankopen waterkoelers
Wij hadden graag de prijs ontvangen voor 2 waterinstallaties met waterbidons (warm en koud water). Duur ongeveer 2 jaar. Gebruik dient voor in de vergaderzaal en in de keuken (tussen 6 en 20 personen). Alvast bedankt.
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Eco cheques voor bediende
Is het mogelijk mij via e-mail informatie te bezorgen omtrent de eco-cheques, graag had ik willen weten wat dit precies is. Heb 1 bediende in dienst. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Prijsofferte drukwerk
Wij zijn een evenementen bureau en op jaarbasis hebben we een groot aantal drukwerk. We zijn bezig met, fuiven, jongerenkampen, schoolreizen, teambuilding,.... Hiervoor zoeken we een goeie partner waar we mee kunnen blijven samenwerken voor al ons drukwerk en drukwerk voor 3de. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/02/2008: Deze klant verwacht een goede en snelle levering. Het gaat over veel drukwerk op jaarbasis dus hij benadrukt dat een goeie samenwerking zeer belangrijk is. Bedankt voor uw offerte.

Offerteopgave

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een goed systeem om meerdere offertes te bekomen en beter te kunnen vergelijken."

G. Vanfleteren

"Bobex is een nuttige dienstverlening."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.