Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag warmtepomp gezinswoning: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag warmtepomp gezinswoning-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor de verwarming van een woning in West-Vlaanderen.
Ik zoek een warmtepomp ter vervanging van onze mazout. Ik heb een iets oudere woning met een grote tui, e, kelder. Behalve dubbele beglazing heb ik niet zoveel isolatie.
Warmtepomp
Limburg
Informatieaanvraag voor een warmtepomp in Limburg
Ons huis dateerd van 97 maar we hebben wel dubbele beglazing en dakisolatie. We wensen graag verdere informatie over wat wel en niet mogelijk is met watmtepompen en wat het volledige kostenplaatje zou zijn. Indien u een afspraak wenst zijn wij enkel op zaterdag bereikbaar.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp aanvraag voor privéwoning in West-Vlaanderen
In maart zal ik verbouwingen doorvoeren die ervoor zullen zorgen dat de woning beter geïsoleerd zal worden. Ik heb twee jaar geleden een nieuwe ketel gehangen en zou nu willen kijken wat de voor en nadelen zijn als ik een warmtepomp zou nemen. Moet ik dan een nieuwe ketel hangen? en wat zijn de verschillen tussen de andere types?
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Nieuw verwarmingsysteem voor privéwoning in Vlaams Brabant
wij zijn op zoek naar een vervanging voor onze 40 jaar oude mazoutketel. Op dit moment hebben wij elektriciteit via zonnepanelen die wij in 2010 hebben geinstaleerd; wij willen nu kijken of het voordeliger zou zijn onze mazoutketel te vervangen door een warmtepomp of eventueel een zonneboiler. Gelieve voldoende informatie op te sturen dank u
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor een warmtepomp, Oost-Vlaanderen
Ik heb op dit moment nog geen goed beeld over wat warmtepompen precies inhouden en wat de voor en nadelen zijn aan de verschillende types; daarom wens ik eerst wat verder informatie over de toepassingen en het volledige kostenplaatje.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor sanitair en warm water, Oost-vlaanderen
Het is een goed bereikbaar aleenstaand huis. De isolatie is door mijzelf gedaan. Ik heb geen enkele kennis over de verschillende types van waterpompen en zou hier graag meer informatie over krijgen.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag warmtepomp gezinswoning, Oost-Vlaanderen
Onze woning is recentelijk geïsoleerd met isolatieplaten en nieuwe glasramen. We zouden vooral willen besparen op onze verwarming. Op dit moment hebben we een mazout ketel
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepom voor sanitair en verwarming, West-Vlaanderen
We hebben op dit moment al zonnepanelen liggen en zijn nu op zoek om onze woning verder te voorzien van groene stroom.
Warmtepomp
Limburg
Prijsofferte voor installatie warmtepomp, Limburg
Offerteaanvraag voor het plaatsen van een warmtepomp. Wat zijn de verschillende mogelijkheden, kostprijs e.d. Alvast bedankt.
Warmtepomp
Antwerpen
Offerteaanvraag warmtepomp, Antwerpen
Heb zonnepanelen en een overcapaciteit van 1.500 Kw per jaar, daarbij ook nog centrale verwarming van Multicolor met luchtverwarming. Ik ben op zoek naar een warmtepomp om op dit systeem aan te sluiten. Graag uw voorstel. Bedankt.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Offerte + informatieaanvraag warmtepomp, Vlaams Brabant
Graag algemene informatie alsook een offerte voor de installatie van een warmtepomp. Liefst via mail. Bedankt.
Warmtepomp
Brussel
Vrijblijvende offerte voor installatie warmtepomp, Brussel
Graag een overzicht wat betreft de mogelijkheden voor warmtepompen. Wat is de kostprijs daarvan, voor/nadelen, wanneer wordt dit interessant? Momenteel verwarmen we via aardgas. Alvast bedankt voor het opvolgen.

Offerteaanvraag warmtepomp gezinswoning

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De service is prima gestructureerd. Ik heb gemakkelijk contact kunnen leggen met de juiste leve..."

D. Hofkens

"Ik ben erg tevreden met de werkwijze én met de reacties die ik heb gekregen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.