Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerteaanvraag vloerisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag vloerisolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. 80-90m, huis van 1957.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie in Meise voor hellend dak
Als eigenaar van een vrijstaande woning met onderdak zoeken we dakisolatie. De woning is van 1983 en het heeft een hellend dak. De zolder is toegankelijk.
Isolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Wervik
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor vloerisolatie. In totaal gaat het om 104 m. Het bouwjaar van de woning is 1972. In de vloer is er geen vloerverwarming aanwezig.
Isolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning te Kortessem
Vloerisolatie van een zoldervloer. De vloer is ongeveer 40 m groot. Bouwjaar is in 1970.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Deurne
Van onze privwoning willen wij 2 gevels isoleren. Het gaat hier om de voor- en achtergevel. In totaal is het een oppervlakte van 4,5 op 10 meter.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie voor een spouw van een niet geverfde muur.
Graag een vrijblijvende offerte van muurisolatie. Het gaat om een spouw van niet geverfde muur van ongeveer 30m. Alvast bedankt voor de offerte.
Isolatie
Antwerpen
Na isolatie spouwmuren + vloerisolatie in Mol, provincie Antwerpen
Na-isolatie spouwmuren (PUR) 5 6 cm | oppervlakte: 130 m. Vloer isolatie (gespoten PUR) 7cm | oppervlakte: 65 m. Werfadres: B-2400 Mol, provincie Antwerpen

Offerteaanvraag vloerisolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werking ging snel en goed met goede respons van de bedrijven"

E. Bollen

"Het was interessant omdat alles vrij snel ging, de offertes en de verdere afhandeling."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.