Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag verse fruitmand op werk: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag verse fruitmand op werk-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Alveringem
We wensen graag een offerte voor een wekelijkse levering van vers fruit. We zijn een klein bedrijf en wensen dus maar een fruitkorf te plaatsen die dagelijks door 5 man gebruikt zal worden.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitkorf voor een bedrijf in Schoten
We wensen een offerte gericht op 15 mensen. Deze fruitkorf zal op een centrale plaats worden gezet. Graag ook verder informatie over leveringstermijnen en werking. Deze beslissing zal eind deze maand genomen worden.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mortsel
We zijn in totaal met 11 mensen op kantoor. Sommige van deze zijn echter vaak op de baan.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn momenteel bezig om het budget op te maken voor volgend jaar. Daarom zouden we graag vrijblijvende offerte ontvangen voor deze te kunnen voorleggen. Vervolgens zullen we dan vanaf 2013 dit invoeren. Graag naast een offerte voor 20-25 personen; ook graag voldoende informatie over jullie werking , de leveringstermijnen enz ...
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Kortrijk.
Ik wil graag een offerte ontvangen van het leveren van fruit op het werk. We zijn met 20 personen en willen eventueel wekelijks fruitlevering. Alvast bedankt voor de offerte!
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een autobedrijf.
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak die 45 medewerkers telt. Na het zien van de offerte fruitkorf kan er beslist worden wat de leveringperiodes zullen zijn.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Prijsaanvraag voor levering fruitkorf, Antwerpen
Vrijblijvende offerteaanvraag voor de levering van verse fruitmanden. Ons bedrijf telt in het totaal een kleine 150-tal personeelsleden. Wij beschikken over een aantal automaten met daarin versnapering maar we krijgen nu meer en meer de vraag naar vers fruit. Graag een voorstel. Bedankt.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Meulebeke.
Graag ontvang ik een offerte over de mogelijkheden over fruit op het werk. We hebben veel bezoekers en een aantal medewerkers. Het juiste aantal zal maximaal 9 personen zijn. Is het interessant voor ons om fruit op het werk te laten leveren?
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op werk in Turnhout.
Voor onze zaak in Turnhout wensen wij een offerte fruit op werk. We weten nog niet of er dagelijks gebruik van fruit zal zijn of sporadisch.
Levering fruitkorf
Brussel
Offerteaanvraag fruit op werk.
Voor onze 19 medewerkers hadden we graag een offerte willen krijgen i.v.m fruit op werk.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een zaak in Aartselaar.
Wij ontvangen graag een offerte fruit op werk voor onze zaak in Aartselaar. In totaal werken er 6 personen in de zaak. We willen weten welke mogelijkheden er zijn qua levering van fruit op het werk.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een dakwerkersbedrijf.
Voor een dakwerkersbedrijf zijn wij op zoek naar leveranciers voor vers fruit op werk. Er zijn 10 medewerkers werkzaam in onze zaak. Ook nemen wij regelmatig interimairs aan. Vandaar dat wij graag een offerte willen ontvangen.

Offerteaanvraag verse fruitmand op werk

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reacties, gevarieerd aanbod."

"Goede werking, eenvoudig en toch gedetailleerd."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.