Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag verse fruitmand: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag verse fruitmand-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen
We verkiezen een een levering op maandag of dinsdag en het liefst biofruit. In totaal zijn we met een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte en praktische informatie voor de wekelijkse levering van dergelijke fruitmand.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben al een leverancier die elke donderdag het fruit levert. Maar helaas zijn we er niet content mee. Graag hadden we willen veranderen van leverancier. We zijn met 270 werknemers. Graaf prijsvergelijking.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een school in Tessenderlo
Ik ben van plan om dit in te voeren voor de leerkrachtenkamer. U mag een offerte opmaken voor 20-25 man. Ik wens een twee wekelijkse levering van een verse fruitmand.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zouden voor een groep van 190 mensen bij wijze van cadeau een fruitlevering willen aanbieden. het zou in totaal gaan om 1 tot 3 leveringen, naargelang her budget. Graag een prijsofferte voor de soorten fruit, levering en eventueel verdeling in fruitmanden.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorf voor een bedrijf in Vichte
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op het werk. we zijn met 23 personen werkzaam. Om te weten of het zal aanslaan had ik graag een offerte willen ontvangen van het wekelijks leveren en om de 14 dagen levering van fruitkorven.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Twee wekelijkse fruitlevering voor het gemeentebestuur van Vleteren
We werken met 10 mensen op het kantoor. Hiervan zijn er echter maar 8 voltijds aanwezig dus daarom raad ik aan om enkel voor deze mensen een offerte aan te maken.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Overpelt
We werken op deze diens met een kleine 50 tal mensen. Ikzelf ben het hoofd personeelsdienst. ik wens de offerte voor te leggen aan de raad van bestuur. De uiteindelijke beslissing zal dan eind december vallen. Graag had ik ook verdere informatie over de hoeveelheid fruit dat wordt voorzien, het aanbod en de leveringswijze. Wordt dit gepresenteerd in manden of andere mogelijkheid ? ....
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
fruitmand voor een bankkantoor in Grimbergen
We zijn een bank en verzekeringskantoor en zouden deze fruitmand willen aanbieden aan zowel onze personeelsleden als ons cliŽnteel. U mag zich op een kleine tien mensen om de twee weken richten.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
We werken met een 40-tal mensen. Momenteel zijn we niet langer tevreden over onze huidige leverancier en zouden we daarom nu graag even een vergelijking opmaken. We hebben in de cafetaria een grote mand staan waarvoor we dan wekelijks enkele kilo's fruit willen aankopen.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Verse fruitlevering voor een bedrijf in Kortemark
U mag een offerte opmaken voor 5 medewerkers. Graag ook wat verdere informatie voor hoeveelheden, aanbod enz....
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Balen
Ik zou graag dit willen invoeren in mijn bedrijf. Daarom dat ik nu graag een eenmalige invoering doen op mijn werk om de directie en medewerkers te overtuigen. Dit zal van mijzelf uit betaald worden. U mag zich richten voor uw offerte op een 30-tal medewerkers. Graag ook verdere informatie over levertermijnen , aanbod, enz...
Vers fruit op kantoor
Limburg
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Limburg
Als iedereen op kantoor is zijn we met 20 mensen. We hebben echter veel thuiswerkers.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerte voor fruitlevering op secretariaten, Antwerpen
Ik vertegenwoordig de hoodfzetel van LBC in Vlaanderen en ben op zoek naar een offerte om al onze medewerkers van vers fruit op kantoor te voorzien. Het zou gaan om een 20 tal secretariaten verspreid over Vlaanderen en Brussel; In elk secreteriaat werken van minder als 10 tot 30 mensen. In onze hoofdzetel zittten we met 80 mensen. Zou het mogeijk zijn om een offerte op te maken voor alle secretariaten en onze hoofdzetel? Alvast hartelijk bedankt.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor bouwbedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we al iemand die wekelijkse fruitleveringen verzorgt maar op dit moment zijn wij niet meer volledig tevreden over de service en daarom hadden wij graag informatie gekregen over uw service en prijzen. Dank bij voorbaat.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag levering van fruit op het werk voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte betreft het leveren van fruit op het werk. We zijn met 4 vaste werknemers. Ook hebben we regelmatig bezoekers.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvoorstel van fruit op het werk voor 4ŗ5 personen? Alvast bedankt!
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met 13 personen op kantoor en wensen graag een prijsvoorstel van fruit op het werk te ontvangen.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruitkorf voor een bedrijf in Berchem
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak in Berchem. Wij zijn met 8 vaste medewerkers. Zou een fruitkorf interessant zijn voor ons? Alvast bedankt voor de nodige informatie!
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een autobedrijf.
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak die 45 medewerkers telt. Na het zien van de offerte fruitkorf kan er beslist worden wat de leveringperiodes zullen zijn.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Prijsofferte voor levering vers fruit, Antwerpen
Vrijblijvende offerteaanvraag voor het leveren van een verse fruitmand, wekelijks of 2x per maand. Graag een voorstel, dit voor een kleine 10-tal medewerkers. Bedankt.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Levering fruitkorf, BVBA in Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor wekelijks levering van een verse fruitmand. Op kantoor zijn we met gemiddeld 8 personen (constant aanwezig), daarbij ook nog een 30-tal vertegenwoordigers die nu en dan langskomen. Graag een offerte voor een verse fruitmand, gemiddeld 15 personen. Bedankt.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Levering vers fruit op kantoor, Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor levering van vers fruit. Dit zou ik willen beperken tot 4 mensen (bedienden). Graag een offerte voor levering om de 2 weken +/-. Bedankt.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte levering fruitkorf, tandartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor eenmalig levering van een verse fruitmand. Wij zijn een tandartspraktijk, het aantal medewerkers verschilt dus dagelijks. Graag hadden wij willen beginnen met een gratis proefmand om daarna onze beslissing te nemen. Bedankt.
Levering fruitkorf
Limburg
Offerteaanvraag voor fruit op werk in een bassischool.
Ik zou graag een maand fruit op werk willen uitproberen om te kijken of het aanslaat op onze school. Wij zijn met meer dan 20 leerkrachten.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Prijsopgave om fruit te leveren
Bedankt voor uw prijsopgave op hoeveel het zou komen voor een sporadische levering van fruit voor 2 mensen.

Offerteaanvraag verse fruitmand

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik heb onmiddellijk een telefonische reactie gekregen van Bobex en heb contact gehad met versch..."

P. Greisch

"Dit is een heel goed en makkelijk systeem om snel de juiste aanbieders te vinden."

G. Van Rode


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.